- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #7.441
Canım ben aldım kullanmak nasip olmadı bi siteden almıştım o türkiyede de bi yerde oluyormuş o işe yaramıyor diyorlar ben ona göre almıştımİyiyim canım bugün gene nstde ağrım çıktı bekliyoruz artık heyecanla ve stresle. Amin inşallah canım hayırlısıyla dogurayim dua et benim ve bebegim için. Nerden bulunur ki bu ot.
Anladım canım pek bi yere de çıkamıyorum artık neyse hayirlisi olsun rabbim kolay doğum nasip etdin dua edin teyzeleri.Canım ben aldım kullanmak nasip olmadı bi siteden almıştım o türkiyede de bi yerde oluyormuş o işe yaramıyor diyorlar ben ona göre almıştım
Siteden istemiştim bende işte buralarda yok kuzu. Aminn inşallah canım ederiz tabikideAnladım canım pek bi yere de çıkamıyorum artık neyse hayirlisi olsun rabbim kolay doğum nasip etdin dua edin teyzeleri.
M miyaz gözünaydın canım kuzun maşallah sağlıklı ve herşey yolundaymış kaşıntılar nasıl hafifledi mi?
D Deli_manya sen nasılsın canım bebiş nasıl ben oruç tutamıyorum sen naptın
ardemir inşallah bu ay gelmez kırmızılar gelsin bebişin güzel haber olursa etiketle mutlaka
beren20 canım sen nasılsın artık sayılı gün kaldı inşallah Rabbim kolaykaştırsın bulabilirsen doğuma giderken meryem ana otu götür suya koy ı açıldıkça rahmin de açılırmıç
A anneveoglusu canım sen nasılsın
suana kadar hersey yolunda canim cinsiyet icinde kendi doktorum 11.haftada erkek dedi 12 de baska bi doktora gitmistim kiz dedi gene ayni doktor 14 de kesin kiz dedi yarin kendi doktoruma kontorlum var bakalim o diycek karisik yani biraz benim :)
İyiz bizde hamdolsn sevocm büyüyo kızçe :))Sağol balım. Kuzu bulantım geçmiyor benim midemde çok sıkıntılı ya o da tetikliyor büyük ihtimalle bide alarjinin sıkıntısı eklenince fena oldu işte evet hatta bazılarının doğumdan sonra bile bi sürw devam ediyormuş sana watsaptan atarım resim bacaklarımı gör yara bere ksnatana kadar kaşııyorum çok kötü tam bitti bulantı dedim alarjiyle fırladı ha tabi eskisi kadar çok kusmuyorum ama bulantı devam bi rahst edemedim ya senin bebiş nasıl
Kasık ağrısı var birde hep yorgunluk hali şükür iyiyim genel olarak
Kalp atışını bekliyorum artık
allah iyilik versin canım benimCanm ben iyim şükür bebişte iyi büyüyo :) hamdolsun.canm orucu bugün denedm gayet iyiydim hamdolsn sütümde yetti hani uyuynca falan yetti şükür.senin nasıl durmlr ?
İki kez kız dendiyse kızdr canm) rabbm sağlklı versnde
İyiz bizde hamdolsn sevocm büyüyo kızçe :))
Oh hamdolsn şükrolsn.Darısı kalp atışına
Aminn inşallah allah razı olsun balım sana dediğimi yaptın değil miiA anneveoglusu M miyaz D Deli_manyaebru_can_ebru P pastadelisi sweetdreams1985 Halim rabbime malum burciss Y yagmur_20 Y yumyumyumiyum beren20
Canlarım bugün hacı bayram veli hazretlerinin türbesine gittim hepinizi tek tek dillendirdim Rabbim kabul etsin melekler amin desin inşallah..
Kapandım secdeye ağlaya zırlaya yaptım.. Allah razı olsun temiz yüreğindenAminn inşallah allah razı olsun balım sana dediğimi yaptın değil mii
Allah senden de razı olsun balım. Allah kabul etsin senin yüreğin güzel ki benide öyle görüyorsun kişi kendinden bilirmiş işi yavrum ne dileydiysen yaradan hakkında hayırlı kılıp nasibin etsin tez vakitte hayırlısıyla. Kız ben sana daha bişey diyemeyecek miyim yaa niye ağlıyorsun kii ama şimdi sen ağlak ben ağlak ne olacak halimiz arzuşumKapandım secdeye ağlaya zırlaya yaptım.. Allah razı olsun temiz yüreğinden
Sen melek misin kuzum ya allah razı olsun kuzum benim rabbim tüm dualarını kabul etsin ne güzel etmişsinA anneveoglusu M miyaz D Deli_manyaebru_can_ebru P pastadelisi sweetdreams1985 Halim rabbime malum burciss Y yagmur_20 Y yumyumyumiyum beren20
Canlarım bugün hacı bayram veli hazretlerinin türbesine gittim hepinizi tek tek dillendirdim Rabbim kabul etsin melekler amin desin inşallah..
Rabbim razı olsun canımA anneveoglusu M miyaz D Deli_manyaebru_can_ebru P pastadelisi sweetdreams1985 Halim rabbime malum burciss Y yagmur_20 Y yumyumyumiyum beren20
Amin canım benim rabbim güzel yüreğinden çıkan tüm dualarını kabul etsin.A anneveoglusu M miyaz D Deli_manyaebru_can_ebru P pastadelisi sweetdreams1985 Halim rabbime malum burciss Y yagmur_20 Y yumyumyumiyum beren20
amin cnmCanm ben iyim şükür bebişte iyi büyüyo :) hamdolsun.canm orucu bugün denedm gayet iyiydim hamdolsn sütümde yetti hani uyuynca falan yetti şükür.senin nasıl durmlr ?
İki kez kız dendiyse kızdr canm) rabbm sağlklı versnde
İyiz bizde hamdolsn sevocm büyüyo kızçe :))
Oh hamdolsn şükrolsn.Darısı kalp atışına
ahh canim benim agzinada ayaginada yureginede saglikkk yaaA anneveoglusu M miyaz D Deli_manyaebru_can_ebru P pastadelisi sweetdreams1985 Halim rabbime malum burciss Y yagmur_20 Y yumyumyumiyum beren20
He valla sevosuAllah senden de razı olsun balım. Allah kabul etsin senin yüreğin güzel ki benide öyle görüyorsun kişi kendinden bilirmiş işi yavrum ne dileydiysen yaradan hakkında hayırlı kılıp nasibin etsin tez vakitte hayırlısıyla. Kız ben sana daha bişey diyemeyecek miyim yaa niye ağlıyorsun kii ama şimdi sen ağlak ben ağlak ne olacak halimiz arzuşum
Canımsın ebuşum.. sizin güzel yüreğiniz gönderiyor beni oralaraSen melek misin kuzum ya allah razı olsun kuzum benim rabbim tüm dualarını kabul etsin ne güzel etmişsin
Ne demek canım benim..ahh canim benim agzinada ayaginada yureginede saglikkk yaa
Sizden de canımRabbim razı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?