2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

İyiyim canım bugün gene nstde ağrım çıktı bekliyoruz artık heyecanla ve stresle. Amin inşallah canım hayırlısıyla dogurayim dua et benim ve bebegim için. Nerden bulunur ki bu ot.
Canım ben aldım kullanmak nasip olmadı bi siteden almıştım o türkiyede de bi yerde oluyormuş o işe yaramıyor diyorlar ben ona göre almıştım

Canım ben aldım kullanmak nasip olmadı bi siteden almıştım o türkiyede de bi yerde oluyormuş o işe yaramıyor diyorlar ben ona göre almıştım
Anladım canım pek bi yere de çıkamıyorum artık neyse hayirlisi olsun rabbim kolay doğum nasip etdin dua edin teyzeleri.

Canm ben iyim şükür bebişte iyi büyüyo :) hamdolsun.canm orucu bugün denedm gayet iyiydim hamdolsn sütümde yetti hani uyuynca falan yetti şükür.senin nasıl durmlr ?

suana kadar hersey yolunda canim cinsiyet icinde kendi doktorum 11.haftada erkek dedi 12 de baska bi doktora gitmistim kiz dedi gene ayni doktor 14 de kesin kiz dedi yarin kendi doktoruma kontorlum var bakalim o diycek karisik yani biraz benim :)

İki kez kız dendiyse kızdr canm ) rabbm sağlklı versnde
İyiz bizde hamdolsn sevocm büyüyo kızçe :))

Kasık ağrısı var birde hep yorgunluk hali şükür iyiyim genel olarak
Kalp atışını bekliyorum artık

Oh hamdolsn şükrolsn.Darısı kalp atışına

allah iyilik versin canım benim

Kapandım secdeye ağlaya zırlaya yaptım.. Allah razı olsun temiz yüreğinden
Allah senden de razı olsun balım. Allah kabul etsin senin yüreğin güzel ki benide öyle görüyorsun kişi kendinden bilirmiş işi yavrum ne dileydiysen yaradan hakkında hayırlı kılıp nasibin etsin tez vakitte hayırlısıyla. Kız ben sana daha bişey diyemeyecek miyim yaa niye ağlıyorsun kii ama şimdi sen ağlak ben ağlak ne olacak halimiz arzuşum

amin cnm

He valla sevosu
Amin canım benim inşallah hepimiz için dilediğim ne varsa gerçekleşir hayırlısıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…