- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #7.461
Amin canım benim inşallah..Amin canım benim rabbim güzel yüreğinden çıkan tüm dualarını kabul etsin.
Ne demek kuzum benim.. amin inşallah..ahh canim benim agzinada ayaginada yureginede saglikkk yaa
Ramazan nasıl gidiyor ablacım iyi misinCanımsın ebuşum.. sizin güzel yüreğiniz gönderiyor beni oralara
Çok şükür güzelim bugün maşallah 10da uyandım bütün günde dışarıdaydım ama maşallah sübhanallah hiç zorlanmadımRamazan nasıl gidiyor ablacım iyi misin
Ablacım klima var çok şükür baş ağrısı dışında iyi geçti benimde rabbim kabul etsin inşallahÇok şükür güzelim bugün maşallah 10da uyandım bütün günde dışarıdaydım ama maşallah sübhanallah hiç zorlanmadım
Sen naptın yavruşum serviste klima var mı? Yoruyor mu yol?
Amin güzelim benim..Ablacım klima var çok şükür baş ağrısı dışında iyi geçti benimde rabbim kabul etsin inşallah
A anneveoglusu M miyaz D Deli_manyaebru_can_ebru @pastadelisi sweetdreams1985 @Halim rabbime malum @burciss @yagmur_20 Y yumyumyumiyum @beren20
Canlarım bugün hacı bayram veli hazretlerinin türbesine gittim hepinizi tek tek dillendirdim Rabbim kabul etsin melekler amin desin inşallah..
A anneveoglusu M miyaz D Deli_manyaebru_can_ebru @pastadelisi sweetdreams1985 @Halim rabbime malum @burciss @yagmur_20 Y yumyumyumiyum @beren20
Canlarım bugün hacı bayram veli hazretlerinin türbesine gittim hepinizi tek tek dillendirdim Rabbim kabul etsin melekler amin desin inşallah..
Kuzum beniiimmAblammm Allah razı olsn Rabbm sanada yetti kulum desin de inşallah yollarını açsn ışık hızıyla mübarek günlerin hürmetine.
Amin fulyam Allah sizdende razı olsun.. hamişlerim dört bir ağızdan dua ediyor elbet yakında alacağım haberi..Allah razı olsun canım yaa ayağına ve diline sağlık rabbim o güzel gönlüne göre versin sanada sağlıklı ve hayırlı evladlar nasip etsin inşallah
Amin kuzucummmoyy canım benim Allah razı olsun arzucum amin tez zamanda inşallah..Rabbim dualarını kabul etsin..
Ahh annelik.. En ufak şeyde vesveseyle yavrunu koruma içgüdünü yerim..Merhaba kızlaar benim iki üç gündür özellikle gece artan kasık ağrım var bugün gündüzde devam ediyor normal mi bu ya bel fıtığımda var o vuruyor dedim ama dün ultrasonda da bi sıkıntı çıkmadı çok şükür yine aklıma takıldı
Ay balım bende sorun yok diyorumda işte dediğin gibi aklıma takıldı dün rapaoru okuduğumda sanada dedim ya plasenta önde diyor diye o da ağrıya sebep oluyor diye yazmıştı biri okudum kafama takıldı iyice ya yoksa allaha emanetAhh annelik.. En ufak şeyde vesveseyle yavrunu koruma içgüdünü yerim..
Kuzum ben bi sorun olmadığını düşünüyorum hoş bir sorun olsa doktor farkederdi ama gene daha tecrübeli hatunlar bakıp bir fikir verir şimdi..
Çok şükür bende iyiyim bebiş büyüyü teyzesi yavaş yavaşİyiyim hamd olsun bebiş ve sen nasılsın
İyiyim canım bebek iyi çok şükür büyüyor bi yandan tek işim o oldu uğraş dur ..vaktin varsa bol bol uyu canım sonra çok arıyor insanSağol kuzum allah razı olsun darsı bekleyenlere. Yok ya tam hız ileri uyuz keçi misali kaşınıyor her yerim :) sen nasılsın canım minik kuzu nasıl
Rabbim hayırla kurtarsın canım canım tabiki ederimİyiyim canım bugün gene nstde ağrım çıktı bekliyoruz artık heyecanla ve stresle. Amin inşallah canım hayırlısıyla dogurayim dua et benim ve bebegim için. Nerden bulunur ki bu ot.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?