2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Çok şükür güzelim bugün maşallah 10da uyandım bütün günde dışarıdaydım ama maşallah sübhanallah hiç zorlanmadım
Sen naptın yavruşum serviste klima var mı? Yoruyor mu yol?
Ablacım klima var çok şükür baş ağrısı dışında iyi geçti benimde rabbim kabul etsin inşallah

Merhaba kızlaar benim iki üç gündür özellikle gece artan kasık ağrım var bugün gündüzde devam ediyor normal mi bu ya bel fıtığımda var o vuruyor dedim ama dün ultrasonda da bi sıkıntı çıkmadı çok şükür yine aklıma takıldı

Ahh annelik.. En ufak şeyde vesveseyle yavrunu koruma içgüdünü yerim..
Kuzum ben bi sorun olmadığını düşünüyorum hoş bir sorun olsa doktor farkederdi ama gene daha tecrübeli hatunlar bakıp bir fikir verir şimdi..

Ay balım bende sorun yok diyorumda işte dediğin gibi aklıma takıldı dün rapaoru okuduğumda sanada dedim ya plasenta önde diyor diye o da ağrıya sebep oluyor diye yazmıştı biri okudum kafama takıldı iyice ya yoksa allaha emanet

Sağol kuzum allah razı olsun darsı bekleyenlere. Yok ya tam hız ileri uyuz keçi misali kaşınıyor her yerim :) sen nasılsın canım minik kuzu nasıl
İyiyim canım bebek iyi çok şükür büyüyor bi yandan tek işim o oldu uğraş dur ..vaktin varsa bol bol uyu canım sonra çok arıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…