- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #7.481
Canım ben tutmadım sütüm az güvenemedim kendime maşallah seninki yettiyse :) ben mama veriyorum iyice miktarını artırmak istemedim bebiş iyi çok şükür eskiye göre uykuları fena değil inşallah lu ek gıda dönemine gireriz de mamadan bi an önce kurtulurumCanm ben iyim şükür bebişte iyi büyüyo :) hamdolsun.canm orucu bugün denedm gayet iyiydim hamdolsn sütümde yetti hani uyuynca falan yetti şükür.senin nasıl durmlr ?
İki kez kız dendiyse kızdr canm) rabbm sağlklı versnde
İyiz bizde hamdolsn sevocm büyüyo kızçe :))
Oh hamdolsn şükrolsn.Darısı kalp atışına
Allah razı olsun canımA anneveoglusu M miyaz D Deli_manyaebru_can_ebru @pastadelisi sweetdreams1985 @Halim rabbime malum @burciss @yagmur_20 Y yumyumyumiyum beren20
Canlarım bugün hacı bayram veli hazretlerinin türbesine gittim hepinizi tek tek dillendirdim Rabbim kabul etsin melekler amin desin inşallah..
Ben tutmuyorum canım zaten gıdım gıdım süt geliyo riske atamadım Rabbim affetsinsweetdreams1985 canm ben bugün tutamdm orucu sen ne yaptn
Balım uyuyamıyorum ki gece bile uyku yok dğru düzgün kaşınmaktan yaİyiyim canım bebek iyi çok şükür büyüyor bi yandan tek işim o oldu uğraş dur ..vaktin varsa bol bol uyu canım sonra çok arıyor insan
canım önemli değil allah razı olsun evet tedavi sonrasında oluyormuş rabbim mucizesini nasip etti canımA anneveoglusu canım geçmiş postlara baktım evet sen gerçekten hamilesin ben bunu nasıl kaçırdım inanmıyorumhalbuki o günler de girdim siteye ama okumsmılım kusura bakma geç tebrik ediyorum Rabbim devamını nasip etsin ben sana demiştin düşükten sonra hatırlıyor musun umudunu kesme tedaviden sonra kendiliğinden gelir belki mucizen diye çok şükür nasip etmiş Rabbim ..inş dediğin gibi darısı kalp atışına
Çok şükür ablacm iyiym ben.sen naslsn nası gidiyoHerkese merhabalar
Iyi miyiz hanımlar?
Ben tutmuyorum canım zaten gıdım gıdım süt geliyo riske atamadım Rabbim affetsin
iyiyim hamd olsun canım gribim geçmedi sen nasılsınHerkese merhabalar
Iyi miyiz hanımlar?
Şükür kuzum bende iyiyim ramazana adapte olma çabasındayım bugün aşırı yorgunum sadece..Çok şükür ablacm iyiym ben.sen naslsn nası gidiyo
Geçmişler olsun güzelim.. Bende iyi gibiyim şükür bugün biraz zor geçiyor oruç.. Allah affetsin Yorgunum fulyam..iyiyim hamd olsun canım gribim geçmedi sen nasılsın
bat malyıs sonu dimi
Allah kuvvet versin. Az kalmış dualarimdasiniz sen arzu, ebru, burcu ve Y yumyumyumiyum ve Aylin hayırlı haberlerininizi alırız inşallahGeçmişler olsun güzelim.. Bende iyi gibiyim şükür bugün biraz zor geçiyor oruç.. Allah affetsin Yorgunum fulyam..
Bu arada bat 23ü.. 5 günümüz kaldı
canım önemli değil allah razı olsun evet tedavi sonrasında oluyormuş rabbim mucizesini nasip etti canım
çarşamba günü keseyi gördük 5+2 oldum bu gün
30 mayısta kalp atışını duymaya cağırı dr ama ben gelecek hafta cumaya gidebilirim üniversite hastanesine kalp atışı varmı diye
Allah razı olsun ablacım bu ay da nasip olmadı inşallah önümüzde ki ayaAllah kuvvet versin. Az kalmış dualarimdasiniz sen arzu, ebru, burcu ve Y yumyumyumiyum ve Aylin hayırlı haberlerininizi alırız inşallah
Bekliyorum canım arada ağrım oluyor bakalım ne zaman gelecek bebegim. Dua et canım sağlıkla kolayca kucağıma alayim minigimi. Sen nasılsın?Merhaba kızlar nasılsınız?beren20 canım ne durumdasın sesin çıkmıyor iyi misin?
Ayyy inşallah kuzu tek avazda sağlıkla inşallah allah yardımcın olsun. Ben alarjiyle cebelleşiyorum bulantım az daha hafifledi gibi şimdilik ama bellide olmuyor bana kuzu bi tamam geçti diyorum sonra koşa koşa geri geliyor. Doktor ne diyor peki canımBekliyorum canım arada ağrım oluyor bakalım ne zaman gelecek bebegim. Dua et canım sağlıkla kolayca kucağıma alayim minigimi. Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?