2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Canım ben tutmadım sütüm az güvenemedim kendime maşallah seninki yettiyse :) ben mama veriyorum iyice miktarını artırmak istemedim bebiş iyi çok şükür eskiye göre uykuları fena değil inşallah lu ek gıda dönemine gireriz de mamadan bi an önce kurtulurum

A anneveoglusu canım geçmiş postlara baktım evet sen gerçekten hamilesin ben bunu nasıl kaçırdım inanmıyorum halbuki o günler de girdim siteye ama okumsmılım kusura bakma geç tebrik ediyorum Rabbim devamını nasip etsin ben sana demiştin düşükten sonra hatırlıyor musun umudunu kesme tedaviden sonra kendiliğinden gelir belki mucizen diye çok şükür nasip etmiş Rabbim ..inş dediğin gibi darısı kalp atışına

canım önemli değil allah razı olsun evet tedavi sonrasında oluyormuş rabbim mucizesini nasip etti canım
çarşamba günü keseyi gördük 5+2 oldum bu gün
30 mayısta kalp atışını duymaya cağırı dr ama ben gelecek hafta cumaya gidebilirim üniversite hastanesine kalp atışı varmı diye

Geçmişler olsun güzelim.. Bende iyi gibiyim şükür bugün biraz zor geçiyor oruç.. Allah affetsin Yorgunum fulyam..
Bu arada bat 23ü.. 5 günümüz kaldı
Allah kuvvet versin. Az kalmış dualarimdasiniz sen arzu, ebru, burcu ve Y yumyumyumiyum ve Aylin hayırlı haberlerininizi alırız inşallah

Of kalp arışı bklemek uzun oluyo hakkatende abla.git bncede abla aslnda değern yüksekti senin bak kesende göründü hemen şükür güzel haberlerini sabrszlkla beklioz

Bekliyorum canım arada ağrım oluyor bakalım ne zaman gelecek bebegim. Dua et canım sağlıkla kolayca kucağıma alayim minigimi. Sen nasılsın?
Ayyy inşallah kuzu tek avazda sağlıkla inşallah allah yardımcın olsun. Ben alarjiyle cebelleşiyorum bulantım az daha hafifledi gibi şimdilik ama bellide olmuyor bana kuzu bi tamam geçti diyorum sonra koşa koşa geri geliyor. Doktor ne diyor peki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…