2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Ayy canım senin baya zor geçiyor hamilelik ama rabbim dayanma gücü veriyor. Her seye bebeklerimiz icin katlanıyoruz. Doktor ilk bebek olunca bekleme taraftarı hemen sezaryen etmiyor. 40 hafta persembe doluyor bakalım o zaman ne diyecek.

Evet kuzu zor geçiyor valla oğlum iyi sağlıklı ama çok şükür katlanıyorum ben kalanına bi şekilde işte allah büyük.. Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun canımcım dualarım seninle

Canm Allah yardmcn olsn ki oluyoda hamdolsn bencede beklemelisn doğal yol varken inşallah bekle bakalm hem ağnda varmş canm Allahm bi avazda kurtarsn

günaydın abla bakıyorum evet de daha olmadı sanırım yakalayamadım yani belirtim de yok bu hafta içi olması lazım bakalım
sen nasılsın belirtilerin başladı mı..

günaydın abla bakıyorum evet de daha olmadı sanırım yakalayamadım yani belirtim de yok bu hafta içi olması lazım bakalım
sen nasılsın belirtilerin başladı mı..
testlerini ara ara at bakalım fotosuna

ben iyiyim canım devamlı uyku hali var
birde midem bir şekil

Günaydın ablacım çok şükür bulantılar eskisi kadar yoğun değil enazından alarji zorluyor ama idare ediyorum işte sen nasılsın senin başladı mı bulantılar falan inşallah olmazda hiç

testlerini ara ara at bakalım fotosuna

ben iyiyim canım devamlı uyku hali var
birde midem bir şekil

testler de bozuk mudur nedir kontrol çizgisi bile çok net çıkmıyor yada yanlış zamanda mı yapıyorum anlamadım..
başlamış seninde belirtiler demekki abla ay ne güzel, oruç tutabiliyor musun abla midenden de zor ama..

canım testi yapmadan önce iki saat beklemiş idrarla az su içeek yap canım
yok canım maalesef tutamıyorum

Günaydın ablacım çok şükür bulantılar eskisi kadar yoğun değil enazından alarji zorluyor ama idare ediyorum işte sen nasılsın senin başladı mı bulantılar falan inşallah olmazda hiç
Bulantı hissi hep var bir kere kustum inşallah yormadan gecer

Canlarm meraba.

Çok şülür kuzuyla uğraşıyom fulişim senin ne yapıosun bakalam taze hamiş.mideyi harekete geçirmiş küçük minnak he afferin teyze kuzusuna inşallah çok yormaz anneyi.

beren20 tabi canm ekliyeym hemn iyi hatrlattın tabi seni unutmştm deli ben hayrlatmn çok normal

Öyle düşünme canım aklımda bile yoktu telefona virüs taraması yaptırınca bizim topige girmek için tiklamistim. İlk sayfayı açtı ordan aklıma geldi Fulyacim için de iyi olur diye düşündüm. Seni ve bebişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…