- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #7.501
Ayy canım senin baya zor geçiyor hamilelik ama rabbim dayanma gücü veriyor. Her seye bebeklerimiz icin katlanıyoruz. Doktor ilk bebek olunca bekleme taraftarı hemen sezaryen etmiyor. 40 hafta persembe doluyor bakalım o zaman ne diyecek.Ayyy inşallah kuzu tek avazda sağlıkla inşallah allah yardımcın olsun. Ben alarjiyle cebelleşiyorum bulantım az daha hafifledi gibi şimdilik ama bellide olmuyor bana kuzu bi tamam geçti diyorum sonra koşa koşa geri geliyor. Doktor ne diyor peki canım
Evet kuzu zor geçiyor valla oğlum iyi sağlıklı ama çok şükür katlanıyorum ben kalanına bi şekilde işte allah büyük.. Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun canımcım dualarım seninleAyy canım senin baya zor geçiyor hamilelik ama rabbim dayanma gücü veriyor. Her seye bebeklerimiz icin katlanıyoruz. Doktor ilk bebek olunca bekleme taraftarı hemen sezaryen etmiyor. 40 hafta persembe doluyor bakalım o zaman ne diyecek.
Ayy canım senin baya zor geçiyor hamilelik ama rabbim dayanma gücü veriyor. Her seye bebeklerimiz icin katlanıyoruz. Doktor ilk bebek olunca bekleme taraftarı hemen sezaryen etmiyor. 40 hafta persembe doluyor bakalım o zaman ne diyecek.
Günaydınlarr herkese
beren20 canım az kalmış hayırlısı ile sağlıkla kavuş paşana inşallah rabbim yar ve yardımcınız olsun
ardemir nasılsın şekerim varmı belirtiler
Y yumyumyumiyum yumurtlama oldumu bakılormusun canım
M miyaz nasılsın güzelim
P pastadelisi nerede yaa merak ediyorum onu teli düzelmedimi
D Deli_manya ve @sweetdreams1985 nasılsınız bebişler nasıl
ebru_can_ebru senden de güzel haberler alacağız inşallah dualarımdasın
testlerini ara ara at bakalım fotosunagünaydın abla bakıyorum evet de daha olmadı sanırım yakalayamadım yani belirtim de yok bu hafta içi olması lazım bakalım
sen nasılsın belirtilerin başladı mı..
Günaydın ablacım çok şükür bulantılar eskisi kadar yoğun değil enazından alarji zorluyor ama idare ediyorum işte sen nasılsın senin başladı mı bulantılar falan inşallah olmazda hiçGünaydınlarr herkese
beren20 canım az kalmış hayırlısı ile sağlıkla kavuş paşana inşallah rabbim yar ve yardımcınız olsun
M miyaz nasılsın güzelim
testlerini ara ara at bakalım fotosuna
ben iyiyim canım devamlı uyku hali var
birde midem bir şekil
canım testi yapmadan önce iki saat beklemiş idrarla az su içeek yap canımtestler de bozuk mudur nedir kontrol çizgisi bile çok net çıkmıyor yada yanlış zamanda mı yapıyorum anlamadım..
başlamış seninde belirtiler demekki abla ay ne güzel, oruç tutabiliyor musun abla midenden de zor ama..
canım testi yapmadan önce iki saat beklemiş idrarla az su içeek yap canım
yok canım maalesef tutamıyorum
Bulantı hissi hep var bir kere kustum inşallah yormadan gecerGünaydın ablacım çok şükür bulantılar eskisi kadar yoğun değil enazından alarji zorluyor ama idare ediyorum işte sen nasılsın senin başladı mı bulantılar falan inşallah olmazda hiç
Oyyy benimde beşinci haftada başladı inşallah sen çok sıkıntı yaşamadan atlatırsın çok zor yaBulantı hissi hep var bir kere kustum inşallah yormadan gecer
Günaydınlarr herkese
M miyaz nasılsın güzelim
Öyle düşünme canım aklımda bile yoktu telefona virüs taraması yaptırınca bizim topige girmek için tiklamistim. İlk sayfayı açtı ordan aklıma geldi Fulyacim için de iyi olur diye düşündüm. Seni ve bebişiCanlarm meraba.
Çok şülür kuzuyla uğraşıyom fulişim senin ne yapıosun bakalam taze hamiş.mideyi harekete geçirmiş küçük minnak he afferin teyze kuzusunainşallah çok yormaz anneyi.
beren20 tabi canm ekliyeym hemn iyi hatrlattın tabi seni unutmştm deli ben hayrlatmn çok normal
Var var var :)Güzel haber isteyen var mııı????
Güzel haber isteyen var mııı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?