2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

aayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmmmmmm
gözlerim pörtledi içim tuaf oldu yaa çokkkk mutlu oldum canım yaa gözün aydın allah tamamına erdirsin
idrar testimi yaptın kandan baktırdın mı

gerçekten mi inanmıyorum süper haber Allahım nasıl öğrendin kanda mı baktırdın

Sen sus zaten biliyorsun başkalarına öncelik ver diyeceksin diye düşünmedim değil :) hadi bskalım çalsın davullar gelsin bayram şekerim benim çok şükür

Canlarım Allah razı olsun hepinizden.. yerde miyim gökte miyim bilemiyorum inanın..
Şimdi ben bu ay yoğun belirti yaşadığım için tezcanlılık edip cuma günü kan verdim.. 0.31 değer çıkınca tamam bu ay olmadı deyip çekildim köşeme.. ama belirtiler devam edip sevo da arzu yumurtlamana göre bat 26sıydı diye hatırlatınca tekrar umutlandım
Neyse dün akşam bir test yaptım silik ama görüyorum fakat ikna olamıyorum neyse sevo da tam destek tabi..
Ondan sonracıma sabah bir daha idrar testi yaptım bu sefer daha belirgin ama gene de silik.. anan aşağı baban yukarı.. naapsam neetsem derken.. gittim kan vermeye.. Oruç ağız gidene kadar Allahım hayırlısıysa Allahım tamamına sağlıkla erecekse diye diye gittim iki saat sonra mail attılar 15 değerim.. 1 haftalık mucizem benimle

Maasallah subhanallah çok güzel haber adasim rabbim kucaginada almayi nasip etsin insaallah

adet ne zamandı senin maşallah maşallah kuzuma değerin katlanarak artsın canım benim

Sevo seni sever ki :) destek tabiki öteki türlüsü düşünülemez bileee

Arzucum çok ama çook sevindim Rabbim devamını sağlıkla getirsin sen de çok sabrettin dua ettin bekledin Rabbim büyük mucizeni korusun

maşallah canım ya inan kendiminmiş gibi sevindim mutlu oldum Allahım tamamına erdirsin inşallah..macun diyorduk bi kaç gün önce hemen aklıma geldi işe yaradı resmen bende aldım bakalım bana da şifa olur inşallah..

O macunla üç dört kişi hamile kaldı burda paylaştık kuzu sen diknat etmedn heralde gözünden mi kaçtı ki yada nasibin şimdi belkide ben evde kendim yaptım düzenli kullanmadım ama banada o vesile oldu belki de

Maasallah subhanallah çok güzel haber adasim rabbim kucaginada almayi nasip etsin insaallah

adet ne zamandı senin maşallah maşallah kuzuma değerin katlanarak artsın canım benim

Arzucum çok ama çook sevindim Rabbim devamını sağlıkla getirsin sen de çok sabrettin dua ettin bekledin Rabbim büyük mucizeni korusun

Sevgul macunu kullaniyordu degilmi

Amin canlarım Allah teker teker hepinizden razı olsun..
Bu ay çok düzenli bir şekilde macunu kullandım litrelerce su içtim ve bol bol yürüdüm.. macunu inanarak güvenerek her bir kaşıkta "Rabbim şifa ver" diye diye yuttum
30 günlük regl siklusum 23üydü ama 12sinde yumurtladım o yüzden bat 26sına kaydı..
Yani 10 günlük kuzu var içimde..
Bu süreçte evet kendime dikkat ettim falan ama ben bir kere daha sizlerin dualarıyla ayağa kalktığımı ve sizlerin varlığıyla umut bulduğumu biliyorum
Allah sizleri yanı başımdan eksik etmesin

He he ağla ağla benide ağlat şişeyim burda yeter ama da ağlama artık

aslında kaçmadı canım ama benim eşimde sorun olduğu için pek ihtimal vermedim işe yarayacağına ama aldım bakalım başlayacğm yumurtlamam olmadı hala olması gerekirken vesile olur belki kimbilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…