- 9 Mart 2017
- 1.200
- 1.650
- 63
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #7.521
A anneveoglusu M miyazebru_can_ebru D Deli_manya Halim rabbime malum @beren20 Y yumyumyumiyum @sweetdreams1985 @pastadelisi
Unuttuğum kimse varsa özür dilerim..
Hazır mısınız yeniden teyze olmaya??
Çok erken öğrenmekle beraber..
Hamileyiiiiimmmm!!!!
Sen sus zaten biliyorsun başkalarına öncelik ver diyeceksin diye düşünmedim değil :) hadi bskalım çalsın davullar gelsin bayram şekerim benim çok şükürA anneveoglusu M miyazebru_can_ebru D Deli_manya Halim rabbime malum @beren20 Y yumyumyumiyum @sweetdreams1985 @pastadelisi
Hamileyiiiiimmmm!!!!
aayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmmmmmmA anneveoglusu M miyazebru_can_ebru D Deli_manya Halim rabbime malum @beren20 Y yumyumyumiyum @sweetdreams1985 @pastadelisi
Hamileyiiiiimmmm!!!!
gerçekten mi inanmıyorum süper haber Allahım nasıl öğrendin kanda mı baktırdın
Sen sus zaten biliyorsun başkalarına öncelik ver diyeceksin diye düşünmedim değil :) hadi bskalım çalsın davullar gelsin bayram şekerim benim çok şükür
aayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmmmmmm
gözlerim pörtledi içim tuaf oldu yaa çokkkk mutlu oldum canım yaa gözün aydın allah tamamına erdirsin
idrar testimi yaptın kandan baktırdın mı
A anneveoglusu M miyazebru_can_ebru D Deli_manya Halim rabbime malum @beren20 Y yumyumyumiyum @sweetdreams1985 @pastadelisi
Hamileyiiiiimmmm!!!!
Maasallah subhanallah çok güzel haber adasim rabbim kucaginada almayi nasip etsin insaallahA anneveoglusu M miyazebru_can_ebru D Deli_manya Halim rabbime malum @beren20 Y yumyumyumiyum @sweetdreams1985 @pastadelisi
Hamileyiiiiimmmm!!!!
adet ne zamandı senin maşallah maşallah kuzuma değerin katlanarak artsın canım benimCanlarım Allah razı olsun hepinizden.. yerde miyim gökte miyim bilemiyorum inanın..
Şimdi ben bu ay yoğun belirti yaşadığım için tezcanlılık edip cuma günü kan verdim.. 0.31 değer çıkınca tamam bu ay olmadı deyip çekildim köşeme.. ama belirtiler devam edip sevo da arzu yumurtlamana göre bat 26sıydı diye hatırlatınca tekrar umutlandım
Neyse dün akşam bir test yaptım silik ama görüyorum fakat ikna olamıyorum neyse sevo da tam destek tabi..
Ondan sonracıma sabah bir daha idrar testi yaptım bu sefer daha belirgin ama gene de silik.. anan aşağı baban yukarı.. naapsam neetsem derken.. gittim kan vermeye.. Oruç ağız gidene kadar Allahım hayırlısıysa Allahım tamamına sağlıkla erecekse diye diye gittim iki saat sonra mail attılar 15 değerim.. 1 haftalık mucizem benimle
Sevo seni sever ki :) destek tabiki öteki türlüsü düşünülemez bileeeCanlarım Allah razı olsun hepinizden.. yerde miyim gökte miyim bilemiyorum inanın..
Şimdi ben bu ay yoğun belirti yaşadığım için tezcanlılık edip cuma günü kan verdim.. 0.31 değer çıkınca tamam bu ay olmadı deyip çekildim köşeme.. ama belirtiler devam edip sevo da arzu yumurtlamana göre bat 26sıydı diye hatırlatınca tekrar umutlandım
Neyse dün akşam bir test yaptım silik ama görüyorum fakat ikna olamıyorum neyse sevo da tam destek tabi..
Ondan sonracıma sabah bir daha idrar testi yaptım bu sefer daha belirgin ama gene de silik.. anan aşağı baban yukarı.. naapsam neetsem derken.. gittim kan vermeye.. Oruç ağız gidene kadar Allahım hayırlısıysa Allahım tamamına sağlıkla erecekse diye diye gittim iki saat sonra mail attılar 15 değerim.. 1 haftalık mucizem benimle
Abla onun normalde 23 ama yumurtlamaya göre 26 sı daha var yani erken öğrendik katlanacak inşallah bende erken öğrendim benimde 18.72 idiadet ne zamandı senin maşallah maşallah kuzuma değerin katlanarak artsın canım benim
Arzucum çok ama çook sevindim Rabbim devamını sağlıkla getirsin sen de çok sabrettin dua ettin bekledin Rabbim büyük mucizeni korusunCanlarım Allah razı olsun hepinizden.. yerde miyim gökte miyim bilemiyorum inanın..
maşallah maşallah değerin katlanarak artması önemli olan oAbla onun normalde 23 ama yumurtlamaya göre 26 sı daha var yani erken öğrendik katlanacak inşallah bende erken öğrendim benimde 18.72 idi
maşallah maşallah değerin katlanarak artması önemli olan o
ayy nasıl mutlu oldum içimden hep geçiriyorum hatunları inşallah arkamızdanHalim rabbime malum Y yumyumyumiyum burciss ebru_can_ebru gelsin inşallah
Sevgul macunu kullaniyordu degilmi
Canlarım Allah razı olsun hepinizden.. yerde miyim gökte miyim bilemiyorum inanın..
Evet canım bu ay kullandıSevgul macunu kullaniyordu degilmi
kullanıyordu canım bende aldım bakalım inş şifa olur..
İnşallaahhhh en çok istediğim şeymaşallah maşallah değerin katlanarak artması önemli olan o
ayy nasıl mutlu oldum içimden hep geçiriyorum hatunları inşallah arkamızdanHalim rabbime malum Y yumyumyumiyum burciss ebru_can_ebru gelsin inşallah
O macunla üç dört kişi hamile kaldı burda paylaştık kuzu sen diknat etmedn heralde gözünden mi kaçtı ki yada nasibin şimdi belkide ben evde kendim yaptım düzenli kullanmadım ama banada o vesile oldu belki demaşallah canım ya inan kendiminmiş gibi sevindim mutlu oldum Allahım tamamına erdirsin inşallah..macun diyorduk bi kaç gün önce hemen aklıma geldi işe yaradı resmen bende aldım bakalım bana da şifa olur inşallah..
Maasallah subhanallah çok güzel haber adasim rabbim kucaginada almayi nasip etsin insaallah
adet ne zamandı senin maşallah maşallah kuzuma değerin katlanarak artsın canım benim
Arzucum çok ama çook sevindim Rabbim devamını sağlıkla getirsin sen de çok sabrettin dua ettin bekledin Rabbim büyük mucizeni korusun
Sevgul macunu kullaniyordu degilmi
maşallah canım ya inan kendiminmiş gibi sevindim mutlu oldum Allahım tamamına erdirsin inşallah..macun diyorduk bi kaç gün önce hemen aklıma geldi işe yaradı resmen bende aldım bakalım bana da şifa olur inşallah..
He he ağla ağla benide ağlat şişeyim burda yeter ama da ağlama artıkAmin canlarım Allah teker teker hepinizden razı olsun..
Bu ay çok düzenli bir şekilde macunu kullandım litrelerce su içtim ve bol bol yürüdüm.. macunu inanarak güvenerek her bir kaşıkta "Rabbim şifa ver" diye diye yuttum
30 günlük regl siklusum 23üydü ama 12sinde yumurtladım o yüzden bat 26sına kaydı..
Yani 10 günlük kuzu var içimde..
Bu süreçte evet kendime dikkat ettim falan ama ben bir kere daha sizlerin dualarıyla ayağa kalktığımı ve sizlerin varlığıyla umut bulduğumu biliyorum
Allah sizleri yanı başımdan eksik etmesin
O macunla üç dört kişi hamile kaldı burda paylaştık kuzu sen diknat etmedn heralde gözünden mi kaçtı ki yada nasibin şimdi belkide ben evde kendim yaptım düzenli kullanmadım ama banada o vesile oldu belki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?