- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #7.541
Hazır olmaz mıyız Arzucum teyze olmaya. Bayramdan önce bayram havası estirdin topikteA anneveoglusu M miyazebru_can_ebru D Deli_manya Halim rabbime malum beren20 Y yumyumyumiyum @sweetdreams1985 @pastadelisi
Unuttuğum kimse varsa özür dilerim..
Hazır mısınız yeniden teyze olmaya??
Çok erken öğrenmekle beraber..
Hamileyiiiiimmmm!!!!
Kuzu biz pkoyuz ya hani hiç değilse bizden yana sıkıntı geçer şansımız yükselir bide böyle düşünaslında kaçmadı canım ama benim eşimde sorun olduğu için pek ihtimal vermedim işe yarayacağına ama aldım bakalım başlayacğm yumurtlamam olmadı hala olması gerekirken vesile olur belki kimbilir..
Kuzu biz pkoyuz ya hani hiç değilse bizden yana sıkıntı geçer şansımız yükselir bide böyle düşün
yaaa nasil sevindim anlatamamm rabbim kucaginada almayi nasip etsin insaallah yaaaA anneveoglusu M miyazebru_can_ebru D Deli_manya Halim rabbime malum beren20 Y yumyumyumiyum @sweetdreams1985 @pastadelisi
Unuttuğum kimse varsa özür dilerim..
Hazır mısınız yeniden teyze olmaya??
Çok erken öğrenmekle beraber..
Hamileyiiiiimmmm!!!!
Canım herkeste hemen olmayabiliyır sen devam et olacak inşallahSevgul bende kullandim ama tık yok
Kıızzzz olacak olacaakk görecen bak benimde düzenli olmadı ki hamile kaldığım aysaldık biz canım ya adet olsam da dondurulmuş embriyoları kullansak diye bakıyoruz..yani ilişki yumurtlama takibi çok da düzenli değil..nasılsa dondurduk kullanmamız lazım diye bakıyoruz olaya..
ama dediğin doğru tabi ben düzene girsem de olur belki ne bileyim hayırlısı olsun kuzum..
Bol bol emzir kuzum doktoruna sor ama kaynamış soğumuş su da öneriyorlarKızlar bizim kuzuda idrar yolu enfeksiyonu oldu
Canımsın çok teşekkür ederim kuzu değer artar artmaz bilemiyorum Allah ne derse o.. bu sevinci yaşamak bile baldan tatlı.. inşallah tamamına erdirir Rabbim..Hazır olmaz mıyız Arzucum teyze olmaya. Bayramdan önce bayram havası estirdin topikte. Çok sevindim yeni bir hamisimiz old yasasinnnnn. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim.
Amin canım Allah razı olsun.. sevincinize sağlık.. tüm isteyenlere inşallah.. herkes duamda inan..yaaa nasil sevindim anlatamamm rabbim kucaginada almayi nasip etsin insaallah yaaa
Nasıl bu kadar temiz bir kalbe sahip olabilirsin ben bilmiyorum kiardemir seni böle gördüm ya daha ne isterim ki kuzum rabbim daha güzel günlerini göstersin inşallah bize
Sen cansın ablammmm melek Ablam önce Fulya Ablam sonra beni çok mutlu ettiniz rabbim de hep sizi mutlu etsinCanımsın çok teşekkür ederim kuzu değer artar artmaz bilemiyorum Allah ne derse o.. bu sevinci yaşamak bile baldan tatlı.. inşallah tamamına erdirir Rabbim..
Amin canım Allah razı olsun.. sevincinize sağlık.. tüm isteyenlere inşallah.. herkes duamda inan..
Nasıl bu kadar temiz bir kalbe sahip olabilirsin ben bilmiyorum ki
Allah benim için etrafındakiler için hissettiğin istediğin her şeyi kat be kat versin sana.. tek dileğim bu.. Birlikte daha ne günler göreceğiz Allahın izniyle
Balsın sen balllSen cansın ablammmm melek Ablam önce Fulya Ablam sonra beni çok mutlu ettiniz rabbim de hep sizi mutlu etsin
Her an duamdasınız Rabbim banada sizin için sevinmeyi nasip edecek hiç şüphem yok geçen sene bu zamanlar grubumuzda bebeği bırak haberi bile yoktu şimdi 2 tane sıpamız var birininde eli kulağında.. hep aynı türkü diyeceksiniz belki ama HERŞEY GÜZEL OLACAK..Sen cansın ablammmm melek Ablam önce Fulya Ablam sonra beni çok mutlu ettiniz rabbim de hep sizi mutlu etsin
ardemir seni böle gördüm ya daha ne isterim ki kuzum rabbim daha güzel günlerini göstersin inşallah bize
Sevgul bende kullandim ama tık yok
Her an duamdasınız Rabbim banada sizin için sevinmeyi nasip edecek hiç şüphem yok geçen sene bu zamanlar grubumuzda bebeği bırak haberi bile yoktu şimdi 2 tane sıpamız var birininde eli kulağında.. hep aynı türkü diyeceksiniz belki ama HERŞEY GÜZEL OLACAK..
Rabbim razı olsun canımRabbim hayırlısı ile sanada nasip etsin tek tek dua ediyorum hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?