2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Hazır olmaz mıyız Arzucum teyze olmaya. Bayramdan önce bayram havası estirdin topikte. Çok sevindim yeni bir hamisimiz old yasasinnnnn. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim.

aslında kaçmadı canım ama benim eşimde sorun olduğu için pek ihtimal vermedim işe yarayacağına ama aldım bakalım başlayacğm yumurtlamam olmadı hala olması gerekirken vesile olur belki kimbilir..
Kuzu biz pkoyuz ya hani hiç değilse bizden yana sıkıntı geçer şansımız yükselir bide böyle düşün

Kuzu biz pkoyuz ya hani hiç değilse bizden yana sıkıntı geçer şansımız yükselir bide böyle düşün

saldık biz canım ya adet olsam da dondurulmuş embriyoları kullansak diye bakıyoruz..yani ilişki yumurtlama takibi çok da düzenli değil..nasılsa dondurduk kullanmamız lazım diye bakıyoruz olaya..
ama dediğin doğru tabi ben düzene girsem de olur belki ne bileyim hayırlısı olsun kuzum..

Kıızzzz olacak olacaakk görecen bak benimde düzenli olmadı ki hamile kaldığım ay

Hazır olmaz mıyız Arzucum teyze olmaya. Bayramdan önce bayram havası estirdin topikte. Çok sevindim yeni bir hamisimiz old yasasinnnnn. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim.
Canımsın çok teşekkür ederim kuzu değer artar artmaz bilemiyorum Allah ne derse o.. bu sevinci yaşamak bile baldan tatlı.. inşallah tamamına erdirir Rabbim..
yaaa nasil sevindim anlatamamm rabbim kucaginada almayi nasip etsin insaallah yaaa
Amin canım Allah razı olsun.. sevincinize sağlık.. tüm isteyenlere inşallah.. herkes duamda inan..
ardemir seni böle gördüm ya daha ne isterim ki kuzum rabbim daha güzel günlerini göstersin inşallah bize
Nasıl bu kadar temiz bir kalbe sahip olabilirsin ben bilmiyorum ki
Allah benim için etrafındakiler için hissettiğin istediğin her şeyi kat be kat versin sana.. tek dileğim bu.. Birlikte daha ne günler göreceğiz Allahın izniyle

Sen cansın ablammmm melek Ablam önce Fulya Ablam sonra beni çok mutlu ettiniz rabbim de hep sizi mutlu etsin

Sen cansın ablammmm melek Ablam önce Fulya Ablam sonra beni çok mutlu ettiniz rabbim de hep sizi mutlu etsin
Her an duamdasınız Rabbim banada sizin için sevinmeyi nasip edecek hiç şüphem yok geçen sene bu zamanlar grubumuzda bebeği bırak haberi bile yoktu şimdi 2 tane sıpamız var birininde eli kulağında.. hep aynı türkü diyeceksiniz belki ama HERŞEY GÜZEL OLACAK..

ardemir seni böle gördüm ya daha ne isterim ki kuzum rabbim daha güzel günlerini göstersin inşallah bize

ne güzel yüreğin var senin tatlım yaa rabbim şu mübarek günde sanada hayırlısı ve sağlıkla güzel bir evlad nasip etsin inşalah

ardemir taze hamişim nasılsın bakalım
rabbim bu sefer sanada banada kucağımızda göstermeyi nasip etsin
Duygu ve Nagihan dönemdaş oldular
inşallah sende bende ocak annesi oluruz

bal anne adayı nasılsınız bugün bakalım..yarın kan vereceksin dimi dualarımdasın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…