- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #7.561
arkadaşlar az önce geldim işe
çok mutluyum karından baktı dr maşallah kesemiz gelişimi iyi ve kalp atışını ekrandan gösterdi ve dinletti 5-10 sn kadar maşallah maşallah miniğime 110 atıyor kalbi dedi
testlere baktı şükür herşey yolunda o konuda da dr 2 hazirana tekrar görüşelim dedi
darısı bebiş bekleyen arkadaşlara olsun sağlıkla ve hayırlısı ile
Iyiyim kuzum elhamdülillah Gayet iyiyim yarını bekliyorum merakla.. sen güzel haber verdin şükürler olsun ki.. inşallah bende yarın artmış diyebilirim.. dönemi tutturamadık ama yakınız kuzum şubat da gelecek Allah izin verirse..ardemir taze hamişim nasılsın bakalım
rabbim bu sefer sanada banada kucağımızda göstermeyi nasip etsin
Duygu ve Nagihan dönemdaş oldular
inşallah sende bende ocak annesi oluruz
Canım benimmmbal anne adayı nasılsınız bugün bakalım..yarın kan vereceksin dimi dualarımdasın kuzum
Oyy maşallah canım minik kuzumuz her gün büyüyecek artık annesi.arkadaşlar az önce geldim işe
çok mutluyum karından baktı dr maşallah kesemiz gelişimi iyi ve kalp atışını ekrandan gösterdi ve dinletti 5-10 sn kadar maşallah maşallah miniğime 110 atıyor kalbi dedi
testlere baktı şükür herşey yolunda o konuda da dr 2 hazirana tekrar görüşelim dedi
arkadaşlar az önce geldim işe
Kız sen hala doğurmadn mı nerde bu kuzuck :)))Oyy maşallah canım minik kuzumuz her gün büyüyecek artık annesi.
Dogurmadim yaa az önce muayeneden geldim nstde ağrı çıkıyor ama düzenli değil. Yarın da 40 hafta doluyor doktor cuma gene çağırdı olmadı pazartesi sezaryen dedi. Hayırlısı canim artıkKız sen hala doğurmadn mı nerde bu kuzuck :)))
Kuzum genelde olan bir sorun maalesef tekrarlar da idrar yolu enfeksiyonu bebeği çok huzursuz yapar ağlar durmaz inşallah en kısa sürede atlatırsınız.ebru_can_ebru ebuşum eöziriyom bol bol da yıkıycam poposunu inşallah bakalm inşallah bakteri üremez kültürde ya
Fulya Ablam duymuş pıtpıt sırası sende ablacım ikiniz içinde çok mutluyum allah razı olsun inşallah dualarımız kabul olurIyiyim kuzum elhamdülillah Gayet iyiyim yarını bekliyorum merakla.. sen güzel haber verdin şükürler olsun ki.. inşallah bende yarın artmış diyebilirim.. dönemi tutturamadık ama yakınız kuzum şubat da gelecek Allah izin verirse..
Canm suni sancyla falan vermyck miDogurmadim yaa az önce muayeneden geldim nstde ağrı çıkıyor ama düzenli değil. Yarın da 40 hafta doluyor doktor cuma gene çağırdı olmadı pazartesi sezaryen dedi. Hayırlısı canim artık
Öyle bişey söylemedi canım boyum 1. 50 kısa boylularda çatı darlığı olabiliyormus. Doğum sancin başlayınca çatı muayenesi yapar karar veririz demişti ağrım da olmayınca riske atmak istemiyor olabilir.Canm suni sancyla falan vermyck mi
canım bu gün güzel haberlerini bekliyorum hımm ben ocak sonu oldun sanmıştım olsun kırkımız karışacak inşallahIyiyim kuzum elhamdülillah Gayet iyiyim yarını bekliyorum merakla.. sen güzel haber verdin şükürler olsun ki.. inşallah bende yarın artmış diyebilirim.. dönemi tutturamadık ama yakınız kuzum şubat da gelecek Allah izin verirse..
hayırlısı ile kucağına al paşayı inşallah paşalar çıkmak istemiyorlar yerleri rahat kuzularınDogurmadim yaa az önce muayeneden geldim nstde ağrı çıkıyor ama düzenli değil. Yarın da 40 hafta doluyor doktor cuma gene çağırdı olmadı pazartesi sezaryen dedi. Hayırlısı canim artık
Oyy maşallah canım minik kuzumuz her gün büyüyecek artık annesi.
Oy fulişimmmm maşallah yerm onun atan kalbini.Ya gerçektn bu bi mucize ya sen neşer yaşadın.Tövbe estafirullahhh Allahm sen ne büyüksün.çok şülür ablacm inan ne kdr seviniyorm iki gündür arzuşa ve sana darısı diğer arkdşlara inşallah.
sweetdreams1985 canm nerelerdesn sesn çıkmıyo sen ve bebiş nasıl.
Öyle bişey söylemedi canım boyum 1. 50 kısa boylularda çatı darlığı olabiliyormus. Doğum sancin başlayınca çatı muayenesi yapar karar veririz demişti ağrım da olmayınca riske atmak istemiyor olabilir.
Canım benimmmAllah razı olsun..
Çok şükür iyiyim balon olmuş gaz dolu karnımla beraber
Evet yarın kan vereceğim bakalım hayırlısı neyse o olsun artık.. hemen yazarım sonuç çıkar çıkmaz zaten
Sen nasılsın?
Öyle bişey söylemedi canım boyum 1. 50 kısa boylularda çatı darlığı olabiliyormus. Doğum sancin başlayınca çatı muayenesi yapar karar veririz demişti ağrım da olmayınca riske atmak istemiyor olabilir.
Bence sana da mutlu olma zamanımız geldi mezuniyetin yakın kuzumyaz yaz tabi kuzum meraktayım bende şöyle bol artışlı bişeyler söyle bize inşallah..
ben nasıl olayım oruç,iş, uykusuzluk arası mekik dokuyorum leyla gibiyim anlayacağın..onun harici adeti bekliyorum yumurtlamam daha olmadı kafam ona takık aman neyse sizin haberlerinizle bol bol mutlu oluyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?