- 9 Mart 2017
- 1.200
- 1.650
- 63
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #7.581
Bence sana da mutlu olma zamanımız geldi mezuniyetin yakın kuzum
hayırlısı ile kucağına al paşayı inşallah paşalar çıkmak istemiyorlar yerleri rahat kuzuların
Artk doktorn nası derse öyle yönel canm.Hakkında hayrlısı olsn sağlıkla kavuş inşallah
Amin canlarım inşallah galiba dediğiniz gibi sevdi yerini hiç gelesi yok paşamın.Rabbim hayırlı doğumlar versin canım yeri rahat sanırsam bebişin ohh
Aynen kuzum benim.. Rabbim erdirsin inşallah o günlere..canım bu gün güzel haberlerini bekliyorum hımm ben ocak sonu oldun sanmıştım olsun kırkımız karışacak inşallah
Ben ha böyleyaz yaz tabi kuzum meraktayım bende şöyle bol artışlı bişeyler söyle bize inşallah..
ben nasıl olayım oruç,iş, uykusuzluk arası mekik dokuyorum leyla gibiyim anlayacağın..onun harici adeti bekliyorum yumurtlamam daha olmadı kafam ona takık aman neyse sizin haberlerinizle bol bol mutlu oluyorum..
ooyy maşallah kat ve kat artsın sağlıkla değerin inşallah çok mutlu oldum yerim ben miniği maşallahTeyzeleeeerrr
Bizim değerimiz 39 olmuş.. sanıyorum sağlıkla gelecek kuzusu
Bat'a 4 gün kala 15
Bat'a 2 gün kala 38
Doktorumuz pazartesi de kan ver ona göre bir görüşelim dedi
Yüreğim çok rahat gelecek düğmecim
Sagolasin canımın içi..ooyy maşallah kat ve kat artsın sağlıkla değerin inşallah çok mutlu oldum yerim ben miniği maşallah
inşallah bir tanem hepsi arkamızdan gelecek allahın izniyleSagolasin canımın içi..
Inşallah güzel günler kapıda.. giriverecek içeri..
Ve sürüdüm ayağımı inşallah gelecek peşime kızlar
Teyzeleeeerrr
Bat'a 4 gün kala 15
Bat'a 2 gün kala 38
Sağolasın canımın içi.. benimde aklım fikrim burası.. her daim duamdasınız..maşallah subhanallah bende seni merak ediyordum canım herşey yolunda gidiyor çok sevindim..
Sağolasın canımın içi.. benimde aklım fikrim burası.. her daim duamdasınız..
Maşallah canım değerin kat kat artsın sağlıkla gelsin minigimizTeyzeleeeerrr
Bat'a 4 gün kala 15
Bat'a 2 gün kala 38
Çok şükür kuzuumm çok çok çok şükürOy yerm yine bayrm yerine döndü burasıhamdolsn..
Amin canımcımmmMaşallah canım değerin kat kat artsın sağlıkla gelsin minigimiz
Ayyyyyy bu harika bir haber allahım inanmıyoruuummmmmA anneveoglusu @miyaz @ebru_can_ebru D Deli_manya @Halim rabbime malumberen20 Y yumyumyumiyum sweetdreams1985 @pastadelisi
Unuttuğum kimse varsa özür dilerim..
Hazır mısınız yeniden teyze olmaya??
Çok erken öğrenmekle beraber..
Hamileyiiiiimmmm!!!!
Kuzum benim tayin günlerim başladı yarın son okul araştırıyorum bide şehir dışındaydım 2 gündür hiç topiğe bakamadım. . Bebiş iyi teyzesi çok şükür anasını bolca yoruyor :) maşallah yine hamişimiz var çok şükür inşallah bu topikteki herkesi anne yapacaz.. .. Sen nasılsın bebiş nasıl? A anneveoglusu canım gözünaydın duymuşsun bebişin kalp atışını inşallah darısıOy fulişimmmm maşallah yerm onun atan kalbini.Ya gerçektn bu bi mucize ya sen neşer yaşadın.Tövbe estafirullahhh Allahm sen ne büyüksün.çok şülür ablacm inan ne kdr seviniyorm iki gündür arzuşa ve sana darısı diğer arkdşlara inşallah.
sweetdreams1985 canm nerelerdesn sesn çıkmıyo sen ve bebiş nasıl.
Canım değerlerin kat be kat artsın inş minnağın hayırla gelsin çok şükür ramazan da yine şenlendikSağolasın canımın içi.. benimde aklım fikrim burası.. her daim duamdasınız..
Daha doğum yapmadım canım günleri saydım bitirdim bugün 40 haftalık olduk. Bebişin rahatı iyi galiba doğası yok sipanin. Pazartesi sezaryen olma ihtimali var inşallah o zamana kendi gelir hayırlısıyla.beren20 şemsime canım doğum yaptın mı gün sayıyor dun yoksa onu da mu kaçırdım
Hiç belli olmaz o işler şıp diye suyun gelir belkide ardından bebişin :) hayırlısı olsun hakkında bizi haberdar et canım . Benim cadı büyüyor uykuyu mumla arıyorum valla keşke hamile iken bol bol uyusaymışımDaha doğum yapmadım canım günleri saydım bitirdim bugün 40 haftalık olduk. Bebişin rahatı iyi galiba doğası yok sipanin. Pazartesi sezaryen olma ihtimali var inşallah o zamana kendi gelir hayırlısıyla.
Sen nasılsın minik kızın nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?