2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

hayırlısı ile kucağına al paşayı inşallah paşalar çıkmak istemiyorlar yerleri rahat kuzuların
Artk doktorn nası derse öyle yönel canm.Hakkında hayrlısı olsn sağlıkla kavuş inşallah

Rabbim hayırlı doğumlar versin canım yeri rahat sanırsam bebişin ohh
Amin canlarım inşallah galiba dediğiniz gibi sevdi yerini hiç gelesi yok paşamın.

canım bu gün güzel haberlerini bekliyorum hımm ben ocak sonu oldun sanmıştım olsun kırkımız karışacak inşallah
Aynen kuzum benim.. Rabbim erdirsin inşallah o günlere..
Ben ha böyle dört gözle bekliyorum güzel haberler alacağım günü.. ve şüphem yok gelecek yakında

ooyy maşallah kat ve kat artsın sağlıkla değerin inşallah çok mutlu oldum yerim ben miniği maşallah

ooyy maşallah kat ve kat artsın sağlıkla değerin inşallah çok mutlu oldum yerim ben miniği maşallah
Sagolasin canımın içi..
Inşallah güzel günler kapıda.. giriverecek içeri..
Ve sürüdüm ayağımı inşallah gelecek peşime kızlar

maşallah subhanallah bende seni merak ediyordum canım herşey yolunda gidiyor çok sevindim..

Maşallah canım değerin kat kat artsın sağlıkla gelsin minigimiz

Kuzum benim tayin günlerim başladı yarın son okul araştırıyorum bide şehir dışındaydım 2 gündür hiç topiğe bakamadım. . Bebiş iyi teyzesi çok şükür anasını bolca yoruyor :) maşallah yine hamişimiz var çok şükür inşallah bu topikteki herkesi anne yapacaz.. .. Sen nasılsın bebiş nasıl? A anneveoglusu canım gözünaydın duymuşsun bebişin kalp atışını inşallah darısı ardemir sana olsun

beren20 şemsime canım doğum yaptın mı gün sayıyor dun yoksa onu da mu kaçırdım
Daha doğum yapmadım canım günleri saydım bitirdim bugün 40 haftalık olduk. Bebişin rahatı iyi galiba doğası yok sipanin. Pazartesi sezaryen olma ihtimali var inşallah o zamana kendi gelir hayırlısıyla.

Sen nasılsın minik kızın nasıl?

Hiç belli olmaz o işler şıp diye suyun gelir belkide ardından bebişin :) hayırlısı olsun hakkında bizi haberdar et canım . Benim cadı büyüyor uykuyu mumla arıyorum valla keşke hamile iken bol bol uyusaymışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…