2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Bnde iyiym kuzm şülür evde tek kaldm artk.Annem gitti.Ama zor işlere yetişemiyorm smrada bunalıyorm.azıcık öğleye kdr yatsam tmm o gün btmştr.

Bnde iyiym kuzm şülür evde tek kaldm artk.Annem gitti.Ama zor işlere yetişemiyorm smrada bunalıyorm.azıcık öğleye kdr yatsam tmm o gün btmştr.
Bende nerde öğleye kadar uyumak kız,sabah 6 da bi kalkıyor zaten emxir gazını çıkar uyut saat 8 oluyo bende uyku falan kalmıyor

Günaydın kuzum Hayırlı cumalar..
Bu akşam anneme babama söyleyeceğim nasıl yapsam diye düşünüyorum
Sen nasılsın güzelim hafsanur hanım nasıllar
bence bekle keseyi gör öyle söyle canım
ben keseyi görünce söyledim annelere

Yok kuzum annelere babalara söyleyeceğiz sadece.. çok beklenen bir bebek olduğu için herkes sabırsız.. Rabbim hayırlısını versin ne çıkarsa bahtımıza..

Çok şükür abla hafsanurun idrar kültüründe bakteri çıktı doktora göstericez şmdi sonucu ilaç vereck muhtemelen.

benim mide idare eder galeta yiyiyorum devamlı
hayırlı cumalar sanada canım
sen nasılsın kızçe nasıl oldu

Ooo ablacm başladı mı bulanmalar

Bende nerde öğleye kadar uyumak kız,sabah 6 da bi kalkıyor zaten emxir gazını çıkar uyut saat 8 oluyo bende uyku falan kalmıyor
Canm öğlene kdr dedim şöyle ki dediğin gibi 7 8 yatıyo ben uyutana kadr tekrar 9 10 oluyo snra ytncada işte 11 12 kalkma.yani ben kalkmıom hemn çok uykm oluyo çnkü

canım dr ne önerirse yap canım inşallah laproskopi ile açarlar

Yok kuzum annelere babalara söyleyeceğiz sadece.. çok beklenen bir bebek olduğu için herkes sabırsız.. Rabbim hayırlısını versin ne çıkarsa bahtımıza..

İnşallah gerek kalmaz tüpün tıkalı olması engel değil gebeliğe takma kafana bu ayda hiç düşünmemeye çalış hayırlısı olsun hakkında canım
İnşallah bakalım bu ay iyiyim bir adet daha oluyum temizleniyim. Arzu Ablam bence de söyle ben olsam söylerim üzülmekte sevinmekte onlarla güzel

Çok şükür abla hafsanurun idrar kültüründe bakteri çıktı doktora göstericez şmdi sonucu ilaç vereck muhtemelen.
Hay aksi nerden bulmuş benim kızımın totosunu yaaa
Kuzum şaka bi yana bebislerde cok sık görülüyor hiç canınızı sıkmayın çabucak gider inşallah bol bol emzirmeye devam et sen.. sıvı alımıyla daha çabuk geçer..

ebru_can_ebru Ablam bizde eşimle öyle düşündük Allah vermesin kötü birşey olsa da duymuş olacaklar
O yüzden hazır onların da çok ihtiyacı varken söyleyelim dedik
Yarın da eşimin ailesine söyleyeceğiz kısmet olursa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…