- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #7.601
Kuzum benim tayin günlerim başladı yarın son okul araştırıyorum bide şehir dışındaydım 2 gündür hiç topiğe bakamadım. . Bebiş iyi teyzesi çok şükür anasını bolca yoruyor :) maşallah yine hamişimiz var çok şükür inşallah bu topikteki herkesi anne yapacaz.. .. Sen nasılsın bebiş nasıl? A anneveoglusu canım gözünaydın duymuşsun bebişin kalp atışını inşallah darısıardemir sana olsun
Oldum ama olmadı kuzum kırmızılarlayım şuan. Ramazan diye ara verdim bu ay klomen denedikcanım benim inşallah tek sevinmek yok bu mübarek günlerde Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin..sen tedavi oluyor musun canım şuan..
Oldum ama olmadı kuzum kırmızılarlayım şuan. Ramazan diye ara verdim bu ay klomen denedik
benim mide idare eder galeta yiyiyorum devamlıGünaydn kızçeşer hayrlı cumalar naslsnz bakalm.
Taze hamişlerm nasıl? :)
Bende nerde öğleye kadar uyumak kız,sabah 6 da bi kalkıyor zaten emxir gazını çıkar uyut saat 8 oluyo bende uyku falan kalmıyorBnde iyiym kuzm şülür evde tek kaldm artk.Annem gitti.Ama zor işlere yetişemiyorm smrada bunalıyorm.azıcık öğleye kdr yatsam tmm o gün btmştr.
Bu ay boş bıraktım diğer ay inşallah kuzum doktor ne derse tek tüp kapalı çıktı bende belki ameliyat ister bilmiyorum İnan olacak inşallah canım kısmet..bu ay yine mi klomenle devam edeceksiniz..
Günaydın kuzum Hayırlı cumalar..Günaydn kızçeşer hayrlı cumalar naslsnz bakalm.
Taze hamişlerm nasıl? :)
Hayırlı cumalar kuzusuuuHayırlı cumalar kuzular
canım dr ne önerirse yap canım inşallah laproskopi ile açarlarBu ay boş bıraktım diğer ay inşallah kuzum doktor ne derse tek tüp kapalı çıktı bende belki ameliyat ister bilmiyorum İnan
bence bekle keseyi gör öyle söyle canımGünaydın kuzum Hayırlı cumalar..
Bu akşam anneme babama söyleyeceğim nasıl yapsam diye düşünüyorum
Sen nasılsın güzelim hafsanur hanım nasıllar
Yok kuzum annelere babalara söyleyeceğiz sadece.. çok beklenen bir bebek olduğu için herkes sabırsız.. Rabbim hayırlısını versin ne çıkarsa bahtımıza..bence bekle keseyi gör öyle söyle canım
ben keseyi görünce söyledim annelere
Bu ay boş bıraktım diğer ay inşallah kuzum doktor ne derse tek tüp kapalı çıktı bende belki ameliyat ister bilmiyorum İnan
Yok kuzum annelere babalara söyleyeceğiz sadece.. çok beklenen bir bebek olduğu için herkes sabırsız.. Rabbim hayırlısını versin ne çıkarsa bahtımıza..
benim mide idare eder galeta yiyiyorum devamlı
hayırlı cumalar sanada canım
sen nasılsın kızçe nasıl oldu
Canm öğlene kdr dedim şöyle ki dediğin gibi 7 8 yatıyo ben uyutana kadr tekrar 9 10 oluyo snra ytncada işte 11 12 kalkma.yani ben kalkmıom hemn çok uykm oluyo çnküBende nerde öğleye kadar uyumak kız,sabah 6 da bi kalkıyor zaten emxir gazını çıkar uyut saat 8 oluyo bende uyku falan kalmıyor
canım dr ne önerirse yap canım inşallah laproskopi ile açarlar
Yok kuzum annelere babalara söyleyeceğiz sadece.. çok beklenen bir bebek olduğu için herkes sabırsız.. Rabbim hayırlısını versin ne çıkarsa bahtımıza..
İnşallah bakalım bu ay iyiyim bir adet daha oluyum temizleniyim. Arzu Ablam bence de söyle ben olsam söylerim üzülmekte sevinmekte onlarla güzelİnşallah gerek kalmaz tüpün tıkalı olması engel değil gebeliğe takma kafana bu ayda hiç düşünmemeye çalış hayırlısı olsun hakkında canım
Hay aksi nerden bulmuş benim kızımın totosunu yaaaÇok şükür abla hafsanurun idrar kültüründe bakteri çıktıdoktora göstericez şmdi sonucu ilaç vereck muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?