- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #7.621
Hay aksi nerden bulmuş benim kızımın totosunu yaaa
Kuzum şaka bi yana bebislerde cok sık görülüyor hiç canınızı sıkmayın çabucak gider inşallah bol bol emzirmeye devam et sen.. sıvı alımıyla daha çabuk geçer..
Bitanem insan değil onlar ya.. muhakkak zaten bu durumlarda ikinci bir görüş almak lazım muhakkak.. bostan yere yatıracaklar çocuğu hastaneye yok yere.. Allahından bulsunlar!Abla yavrucuğmda annesine çekmemiştr umarm bu konuda(
insanlar boşa gtmiyo özele ya.Özele gidnce bakıyolar.Yani durum şu önce devlete gtmiştk kültür sonucunda bakteri üremiş abla.biz bugn sonucu gösterdk doktor şunu diyo üreyen bakteride ağızdan ilaç alamıyomuş dirençliymiş onlara damardan verilmesi lazmmş hastaneye yatackmş kuzumfalan neyse ben şok oldm çıktk ordan yatış yaptrmadm.Bi doktor varmş özelde iyi dediler biraz önce oraya götürdük.Doktor gerçktn çok iyiydi abla.Ateşini falan sordu ve dediki belki kaka karşmştr idrara biz steril şekilde mesanedn idrar alıp bakıyorz bu durmlarda istersenz bakalm drdi.ateşi yok deynce.vr sordm eğer yine üreme olursa hastanede mi yatıcak dedim.yok ağızdan başlarız antibiyotiğe dedi.içim biraz olsn rahatladı.Devlettekine kalsa şmdi yatmştk hastaneye en azndan bişeyi denemş olcaz.
arzu abla ben daha sonucu alir almaz kvler burda diye onlara soylemistim cunku bizde tup denedik olmamisti ve beklenen bir bebekti hic saklamadik kimseden :)@ebru_can_ebru Ablam bizde eşimle öyle düşündük Allah vermesin kötü birşey olsa da duymuş olacaklar
O yüzden hazır onların da çok ihtiyacı varken söyleyelim dedik
Yarın da eşimin ailesine söyleyeceğiz kısmet olursa..
Kıyamıyorum yağmurumarzu abla ben daha sonucu alir almaz kvler burda diye onlara soylemistim cunku bizde tup denedik olmamisti ve beklenen bir bebekti hic saklamadik kimseden :)
Bitanem insan değil onlar ya.. muhakkak zaten bu durumlarda ikinci bir görüş almak lazım muhakkak.. bostan yere yatıracaklar çocuğu hastaneye yok yere.. Allahından bulsunlar!
soyle abla birsey olmayacak allahin izniyle hersey guzel olacak :)Kıyamıyorum yağmurum
Hepsi gözümün içine bakıyor ağzımdan çıkacak söz altın onlar içinde.. eee boşuna dememişler
Ben yavruma yavrum yavrusuna..
Aileler bize bizde kuzumuza..
Allahım esirgesin o yüzden söyleyeceğiz..
Korkma kuzum çabucak iyileşecek inşallah.. gitsin bi daha gelmesin pis mikrop..Evet abla evet inşallah iyi olur kuzularımz hastalanmasn
Inşallah kuzum sağolasın.. Sen nasılsın her şey yolunda mı?soyle abla birsey olmayacak allahin izniyle hersey guzel olacak :)
Günaydın sevosu.. biz iyiyiz elhamdülillahGünaydın kızlar nasılsınız durumlar nasıl
bende iyiyim ablacim dun kontrole gitmistim iste cok sukur bebis iyiymis 20 cm 212 gram olmus kendileri bende 3 kilo almisim simdiye kadar ben almayaydim iyiydi ama bi bi doktorum alacaksin bisry olmaz diyor bi doktorumda dikkat et alma diyor :)Inşallah kuzum sağolasın.. Sen nasılsın her şey yolunda mı?
Çok şükür canımm iyi diyelim iyi olalım allah iyilik versinGünaydın sevosu.. biz iyiyiz elhamdülillah
Senden naber?
Iyiyim canım sen nasıl oldun alerjin gitti mi biraz bulantılarınGünaydın kızlar nasılsınız durumlar nasıl
Kuzum dikkat et dedikleri şu aslında.. Şimdi 4 aydan sonra ayda 1 kilograma normal diyorlar Şimdiden önlem al ki sonra tostoparlak yusyuvarlak olma diye sözüm meclisten dışarı eşeği sağlam kazığa bağla diyorlar..bende iyiyim ablacim dun kontrole gitmistim iste cok sukur bebis iyiymis 20 cm 212 gram olmus kendileri bende 3 kilo almisim simdiye kadar ben almayaydim iyiydi ama bi bi doktorum alacaksin bisry olmaz diyor bi doktorumda dikkat et alma diyor :)
aslinda yedigim bisey ypk dikkatte ediyorum amaaliyorum yaa aksambile az yiyorum artik hadi bklim artik senin bebisin boyunu gorelim :)bidha kan verdinmi senKuzum dikkat et dedikleri şu aslında.. Şimdi 4 aydan sonra ayda 1 kilograma normal diyorlar Şimdiden önlem al ki sonra tostoparlak yusyuvarlak olma diye sözüm meclisten dışarı eşeği sağlam kazığa bağla diyorlar..
Yoksa 3 kilodan nolur?
Ayrıca onun santimini gramını yerim Allahım esirgesin
Allah iyilik versin balım. Az daha iyi gibi ama nefes darlığım çok oluyor ya çarpıntıdanIyiyim canım sen nasıl oldun alerjin gitti mi biraz bulantıların
Ben tostoparlak yusyuvarlak çoktan oldum bile :)Kuzum dikkat et dedikleri şu aslında.. Şimdi 4 aydan sonra ayda 1 kilograma normal diyorlar Şimdiden önlem al ki sonra tostoparlak yusyuvarlak olma diye sözüm meclisten dışarı eşeği sağlam kazığa bağla diyorlar..
Yoksa 3 kilodan nolur?
Ayrıca onun santimini gramını yerim Allahım esirgesin
Ikıncı kez verdim 40 oldu kuzumaslinda yedigim bisey ypk dikkatte ediyorum amaaliyorum yaa aksambile az yiyorum artik hadi bklim artik senin bebisin boyunu gorelim :)bidha kan verdinmi sen
Bizim kodumuz bozuk su içsek yarıyorBen tostoparlak yusyuvarlak çoktan oldum bile :)
Sorma bi insanın daha ilk ayında karnı beş aylık gibi çkar mı? Çıkıyormuş valla sana diyorum biz ikiz olabiliriz diye ya sen çalındın ya ben bi sormak lazımIkıncı kez verdim 40 oldu kuzum
Yarın tekrar vereceğim değere göre doktor civanımla görüşeceğiz... hayırlısıyla 160 olduysak rahatlarız artık iyice..
Bizim kodumuz bozuk su içsek yarıyor
Koca göbekli ve koca totoluyuz
hadi bklim insaallh yykselmistr abla valla bnde su icsem yariyor yaa hic hic mersk etmeyin bnde sizinle ayniyimmIkıncı kez verdim 40 oldu kuzum
Yarın tekrar vereceğim değere göre doktor civanımla görüşeceğiz... hayırlısıyla 160 olduysak rahatlarız artık iyice..
Bizim kodumuz bozuk su içsek yarıyor
Koca göbekli ve koca totoluyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?