2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Ayy hadi gözün aydın kuzu allah analı babalı büyütsün acısını göstermesn snada tez elden şifa versin bende hastaneye gideceksin diye sormaya gelmiştim sen mesaj atmışsın zaten darısı bize inşallah

Oy ky kuzucuk.Gözünaydn canm.Allahm bağşlasn.Sanada acil şifalar inşallah.

gözün aydın güzel anne Rabbim analı babalı büyütsün kuzucuğu

canımcım nasılsın söylediniz mi ailelere nasıl sevinmişlerdir..kan verdin mi birde merak ettim sonuç nasıl

Gözünaydın şemsime rabbim evladini saglikli ,uzun ōmürlü ,hayırlı evlat eylesin inşaallah oğlan anneleri kervanina sende katıldın

canımcım nasılsın söylediniz mi ailelere nasıl sevinmişlerdir..kan verdin mi birde merak ettim sonuç nasıl
Söyledik kuzum bayram gelmeden bayram havası esti bildiğin.. Allahım hepinize yaşatsın tek dileğim sağlıkla evlatlarnızı kucaklamanız..
Kan az evvel verdim en geç 2 gibi çıkar hemen yazarım kuzum..

beren20 oh şükürler olsun semsime karnında okula başlayacaktı zibidi az daha..
Canım sağlıkla büyüt inşallah hayırlı evlat olsun Geçmişler olsun..

hayirli ugurlu olsun canim

Söyledik kuzum bayram gelmeden bayram havası esti bildiğin.. Allahım hepinize yaşatsın tek dileğim sağlıkla evlatlarnızı kucaklamanız..
Kan az evvel verdim en geç 2 gibi çıkar hemen yazarım kuzum..

ayy ne güzel amin canım darısı bize bakalım..sonucunu da merak ediyorum kat kat kat artmış olsun dileğim..

oooy maşallah paşam gelmiş hoşgelmiş sağlıkla büyüsün kuzu canım
Arkadaşım tebrik ederim allah analı ve babalı büyütsün
Sanada geçmiş olsun arkadaşım

Sağol fulyam inşallah büyüsünler kuzular.. kardeşlerini çağırsınlar
Sen nasılsın kuzum nasıl gidiyor
Amin canım ne olsun kasık ağrısı arada
aç veya tok olmak farketmeyen mide bulantı hissi ile devam bu güne şükür
2 haziranda kontrol var merakla cumartesi gelsin diye bekliyorum

Amin canım ne olsun kasık ağrısı arada
aç veya tok olmak farketmeyen mide bulantı hissi ile devam bu güne şükür
2 haziranda kontrol var merakla cumartesi gelsin diye bekliyorum
Birşey kalmadı annesi zorlu kısmı atlattınız Allahın izniyle.. sabır inşallah gelir o günlerde..
oyy Allahım çok sevindim kuzumm meraktaydım çok güzel artış..keseyi görme zamanını bekleyeceksiniz şimdi ohh hayırlısı olsun
Canım benim valla öğrenir öğrenmez hemen yazdım Allah biliyor hep aklımdasınız.. hemen yazmak istiyorum

Doktorumuzla konuştuk hanımlar..
Haftaya çarşamba yeniden kan vereceğiz
1500 ü geçince kese kontrolü yapacağız ve kan sulandırıcılarına başlayacağız dedi..
Canım benim çağırsa koşa koşa gideceğimizi bilmesine rağmen ne gerek var gelme şimdi bostan yere diyor
Allah iyiliğini versin gerçekten on numara bir hoca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…