- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #7.641
Ayy hadi gözün aydın kuzu allah analı babalı büyütsün acısını göstermesn snada tez elden şifa versin bende hastaneye gideceksin diye sormaya gelmiştim sen mesaj atmışsın zaten darısı bize inşallahGünaydın kızlar ben dün akşam oglumun kalp atimlarinda dengesizlik olunca sezaryene alındım 9 buçukta oğlum dünyaya geldi. Bebegim iyi maşallah benim biraz ağrım var. İnşallah çabuk ayaklanirim ufak ufak yürümeye başladım.
Günaydın kızlar ben dün akşam oglumun kalp atimlarinda dengesizlik olunca sezaryene alındım 9 buçukta oğlum dünyaya geldi. Bebegim iyi maşallah benim biraz ağrım var. İnşallah çabuk ayaklanirim ufak ufak yürümeye başladım.
Günaydın kızlar ben dün akşam oglumun kalp atimlarinda dengesizlik olunca sezaryene alındım 9 buçukta oğlum dünyaya geldi. Bebegim iyi maşallah benim biraz ağrım var. İnşallah çabuk ayaklanirim ufak ufak yürümeye başladım.
Kıyamıyorum yağmurum
Hepsi gözümün içine bakıyor ağzımdan çıkacak söz altın onlar içinde.. eee boşuna dememişler
Ben yavruma yavrum yavrusuna..
Aileler bize bizde kuzumuza..
Allahım esirgesin o yüzden söyleyeceğiz..
Gözünaydın şemsime rabbim evladini saglikli ,uzun ōmürlü ,hayırlı evlat eylesin inşaallah oğlan anneleri kervanina sende katıldınGünaydın kızlar ben dün akşam oglumun kalp atimlarinda dengesizlik olunca sezaryene alındım 9 buçukta oğlum dünyaya geldi. Bebegim iyi maşallah benim biraz ağrım var. İnşallah çabuk ayaklanirim ufak ufak yürümeye başladım.
Söyledik kuzum bayram gelmeden bayram havası esti bildiğin.. Allahım hepinize yaşatsın tek dileğim sağlıkla evlatlarnızı kucaklamanız..canımcım nasılsın söylediniz mi ailelere nasıl sevinmişlerdir..kan verdin mi birde merak ettim sonuç nasıl
hayirli ugurlu olsun canimGünaydın kızlar ben dün akşam oglumun kalp atimlarinda dengesizlik olunca sezaryene alındım 9 buçukta oğlum dünyaya geldi. Bebegim iyi maşallah benim biraz ağrım var. İnşallah çabuk ayaklanirim ufak ufak yürümeye başladım.
Söyledik kuzum bayram gelmeden bayram havası esti bildiğin.. Allahım hepinize yaşatsın tek dileğim sağlıkla evlatlarnızı kucaklamanız..
Kan az evvel verdim en geç 2 gibi çıkar hemen yazarım kuzum..
cok sevindim cnmm hadi hyrlisi darisi kese kalp atisina insaallhTeyzeler 182 olmuş değerimiz..
Inşallah büyüyor sağlıkla
Amin canım benim inşallah.. nasipse 3 haftaya kese 5 haftaya kalp atışı..cok sevindim cnmm hadi hyrlisi darisi kese kalp atisina insaallh
aayyy maşallah çok sevindim maşallah miniğineTeyzeler 182 olmuş değerimiz..
Sağol fulyamaayyy maşallah çok sevindim maşallah miniğine
büyüyor kuzucuk maşallah sağlıkla gelişsin çok sevindim bir tanem
oooy maşallah paşam gelmiş hoşgelmiş sağlıkla büyüsün kuzu canımGünaydın kızlar ben dün akşam oglumun kalp atimlarinda dengesizlik olunca sezaryene alındım 9 buçukta oğlum dünyaya geldi. Bebegim iyi maşallah benim biraz ağrım var. İnşallah çabuk ayaklanirim ufak ufak yürümeye başladım.
Amin canım ne olsun kasık ağrısı aradaSağol fulyaminşallah büyüsünler kuzular.. kardeşlerini çağırsınlar
Sen nasılsın kuzum nasıl gidiyor
Teyzeler 182 olmuş değerimiz..
Birşey kalmadı annesi zorlu kısmı atlattınız Allahın izniyle.. sabır inşallah gelir o günlerde..Amin canım ne olsun kasık ağrısı arada
aç veya tok olmak farketmeyen mide bulantı hissi ile devam bu güne şükür
2 haziranda kontrol var merakla cumartesi gelsin diye bekliyorum
Canım benim valla öğrenir öğrenmez hemen yazdım Allah biliyor hep aklımdasınız.. hemen yazmak istiyorumoyy Allahım çok sevindim kuzumm meraktaydım çok güzel artış..keseyi görme zamanını bekleyeceksiniz şimdi ohh hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?