2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

hadi bakalım güzel haberler alalım senden de güzel :))

Allah razı olsun kuzu sende çok sağol ettiğin dualar içinde amin.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah senide mezun ettik sıra bende mi şimdi

Hayırlı olsun kuzum sağlıcakla büyüt oğluşunu

yaz tabi canım mutluluğunu bizimle paylaşıyorsun ne güzel, bizde üzüntümüzü paylaşıyoruz henüz ama inşallah güzel günler bu haberi bekleyen hepimiz için yakındır

Kuzu gelmesede sen sık sık emzir emzirdikçe gelir özellikle bol su iç ve göğüslerine sıcak havlu koy ne kadar çok emerse o kadar erken gelir sütün
Aynen dediklerini yapıyorum ne gerekiyorsa yiyorum gelecek inşallah canım

Canım çok geçmiş olsun benimkinde de 10 günlükken az miktarda çıkmıştı ama doktor önemsemedi ve çok şükür geçti. . Büyük abdestinin ön tarafa bulaşmadından kaynaklanabilir ben ondan dolayı her kaka yaptığında musluğun altında ılık su ile yıkıyorm totosunu hem çok seviyor rahatlıyor hemde tertemiz oluyo :)

beren20 canım gözünaydın allah analı babalı büyütsün.. Sütüm gelmedi diye üzülme bol bol emzir sakın saatli emzirme benim hstama düşme .. Facebook da EMZİRME GÜNLÜĞÜ diye bi sayfa var on numara beş yıldız oraya hemen üye ol. Bebek hemşireleri senin sorularını birebir cevaplayıp yönlendiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…