- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #7.661
Doktorumuzla konuştuk hanımlar..
Haftaya çarşamba yeniden kan vereceğiz
1500 ü geçince kese kontrolü yapacağız ve kan sulandırıcılarına başlayacağız dedi..
Canım benim çağırsa koşa koşa gideceğimizi bilmesine rağmen ne gerek var gelme şimdi bostan yere diyor
Allah iyiliğini versin gerçekten on numara bir hoca
ayyyne guzell canum sagolasin dualarin icinde rabbim gulerek bututmeyi nasip etsinM miyaz D Deli_manya Y yumyumyumiyumardemir Y yagmur_20 Halim rabbime malum A anneveoglusu canlarım çok sağolun hepiniz için dua ettim hamiş olanlariniz sağlıkla kucağına alsın bekleyenlerimiz de tez vakitte bu duyguyu tatsin diye rabbim kabul etsin inşallah kimseyi evlatsiz bırakmasın rabbim çok tatlı teyzeleri
Allah razı olsun kuzu sende çok sağol ettiğin dualar içinde amin.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah senide mezun ettik sıra bende mi şimdiM miyaz D Deli_manya Y yumyumyumiyumardemir Y yagmur_20 Halim rabbime malum A anneveoglusu canlarım çok sağolun hepiniz için dua ettim hamiş olanlariniz sağlıkla kucağına alsın bekleyenlerimiz de tez vakitte bu duyguyu tatsin diye rabbim kabul etsin inşallah kimseyi evlatsiz bırakmasın rabbim çok tatlı teyzeleri
Evet canım sırayı sana devrettimAllah razı olsun kuzu sende çok sağol ettiğin dualar içinde amin.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah senide mezun ettik sıra bende mi şimdi
Bende inşallah sağ salim atlatırım canım. Ağrın azaldı mı biraz daha iyi misinEvet canım sırayı sana devrettim
Hayırlı olsun kuzum sağlıcakla büyüt oğluşunuGünaydın kızlar ben dün akşam oglumun kalp atimlarinda dengesizlik olunca sezaryene alındım 9 buçukta oğlum dünyaya geldi. Bebegim iyi maşallah benim biraz ağrım var. İnşallah çabuk ayaklanirim ufak ufak yürümeye başladım.
Hayırlısıyla atlatırsın inşallah canım ağrım azaldı ama oğlum sarılık oldu. İnşallah çabuk geçer.Bende inşallah sağ salim atlatırım canım. Ağrın azaldı mı biraz daha iyi misin
Sağol canım rabbim tez zamanda sana da nasip etsin inşallah.Hayırlı olsun kuzum sağlıcakla büyüt oğluşunu
Birşey kalmadı annesi zorlu kısmı atlattınız Allahın izniyle.. sabır inşallah gelir o günlerde..
Canım benim valla öğrenir öğrenmez hemen yazdım Allah biliyor hep aklımdasınız.. hemen yazmak istiyorum
Sık sık emzir kuzu geçer inşallah sütün geldi miHayırlısıyla atlatırsın inşallah canım ağrım azaldı ama oğlum sarılık oldu. İnşallah çabuk geçer.
Sağol canım rabbim tez zamanda sana da nasip etsin inşallah.
İnşallahhhhhhh allah aratmasın isteyen herkese nasip etsinyaz tabi canım mutluluğunu bizimle paylaşıyorsun ne güzel, bizde üzüntümüzü paylaşıyoruz henüz ama inşallah güzel günler bu haberi bekleyen hepimiz için yakındır
Ben biraz daha iyiyim canım sütüm gelmedi daha bebegim de sarılık olmuş ışık alıyor inşallah geçer de yarın haataneden çıkarız.Günaydınlarr hanımlar
beren20 nasılsın canım sütün geldimi evinize çıktınız mı
Sütüm gelmedi henüz canım mama başladık inşallah gelir anne sütü çok önemli.Sık sık emzir kuzu geçer inşallah sütün geldi mi
Kuzu gelmesede sen sık sık emzir emzirdikçe gelir özellikle bol su iç ve göğüslerine sıcak havlu koy ne kadar çok emerse o kadar erken gelir sütünSütüm gelmedi henüz canım mama başladık inşallah gelir anne sütü çok önemli.
Aynen dediklerini yapıyorum ne gerekiyorsa yiyorum gelecek inşallah canımKuzu gelmesede sen sık sık emzir emzirdikçe gelir özellikle bol su iç ve göğüslerine sıcak havlu koy ne kadar çok emerse o kadar erken gelir sütün
İnlallah canım. Gelir tabikide kuzucuk doyar bi güzelAynen dediklerini yapıyorum ne gerekiyorsa yiyorum gelecek inşallah canım
Canım çok geçmiş olsun benimkinde de 10 günlükken az miktarda çıkmıştı ama doktor önemsemedi ve çok şükür geçti. . Büyük abdestinin ön tarafa bulaşmadından kaynaklanabilir ben ondan dolayı her kaka yaptığında musluğun altında ılık su ile yıkıyorm totosunu hem çok seviyor rahatlıyor hemde tertemiz oluyo :)Abla yavrucuğmda annesine çekmemiştr umarm bu konuda(
insanlar boşa gtmiyo özele ya.Özele gidnce bakıyolar.Yani durum şu önce devlete gtmiştk kültür sonucunda bakteri üremiş abla.biz bugn sonucu gösterdk doktor şunu diyo üreyen bakteride ağızdan ilaç alamıyomuş dirençliymiş onlara damardan verilmesi lazmmş hastaneye yatackmş kuzumfalan neyse ben şok oldm çıktk ordan yatış yaptrmadm.Bi doktor varmş özelde iyi dediler biraz önce oraya götürdük.Doktor gerçktn çok iyiydi abla.Ateşini falan sordu ve dediki belki kaka karşmştr idrara biz steril şekilde mesanedn idrar alıp bakıyorz bu durmlarda istersenz bakalm drdi.ateşi yok deynce.vr sordm eğer yine üreme olursa hastanede mi yatıcak dedim.yok ağızdan başlarız antibiyotiğe dedi.içim biraz olsn rahatladı.Devlettekine kalsa şmdi yatmştk hastaneye en azndan bişeyi denemş olcaz.
Maşallah canım gözünaydın olsun darısı kese ve kalp atışına minnağın :)Teyzeler 182 olmuş değerimiz..
Inşallah büyüyor sağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?