- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #7.681
canım benim doğumdan 1,5-2 gün sonra sütüm gelmişti sezeryanda geç geliyorBen biraz daha iyiyim canım sütüm gelmedi daha bebegim de sarılık olmuş ışık alıyor inşallah geçer de yarın haataneden çıkarız.
canım gözden kaçırmışım yaa çok geçmiş olsun kuzuma şimdi nasıl oldu drdan dr fark ediyor işteAbla yavrucuğmda annesine çekmemiştr umarm bu konuda(
insanlar boşa gtmiyo özele ya.Özele gidnce bakıyolar.Yani durum şu önce devlete gtmiştk kültür sonucunda bakteri üremiş abla.biz bugn sonucu gösterdk doktor şunu diyo üreyen bakteride ağızdan ilaç alamıyomuş dirençliymiş onlara damardan verilmesi lazmmş hastaneye yatackmş kuzumfalan neyse ben şok oldm çıktk ordan yatış yaptrmadm.Bi doktor varmş özelde iyi dediler biraz önce oraya götürdük.Doktor gerçktn çok iyiydi abla.Ateşini falan sordu ve dediki belki kaka karşmştr idrara biz steril şekilde mesanedn idrar alıp bakıyorz bu durmlarda istersenz bakalm drdi.ateşi yok deynce.vr sordm eğer yine üreme olursa hastanede mi yatıcak dedim.yok ağızdan başlarız antibiyotiğe dedi.içim biraz olsn rahatladı.Devlettekine kalsa şmdi yatmştk hastaneye en azndan bişeyi denemş olcaz.
iyim ben canım midem dışındı sen nasılsın güzelimNeden sessizlik hakim??? Neredesiniz kuzucuklarım? Herkes iyi miii
Canm inanır msn ne oldu gittk biz iknci doktora tekrar gttk bakteri ğremesi falan çıkmadı ilaç falan da vermedi.İyi ki de gtmişz .yoksa boşu boşunal alacktı kuzum.Evet totsunu bnde yıkıyom o zamn pişikte olmuyo canm.Canım çok geçmiş olsun benimkinde de 10 günlükken az miktarda çıkmıştı ama doktor önemsemedi ve çok şükür geçti. . Büyük abdestinin ön tarafa bulaşmadından kaynaklanabilir ben ondan dolayı her kaka yaptığında musluğun altında ılık su ile yıkıyorm totosunu hem çok seviyor rahatlıyor hemde tertemiz oluyo :)
canım gözden kaçırmışım yaa çok geçmiş olsun kuzuma şimdi nasıl oldu drdan dr fark ediyor işte
merak ettim kuzu nasıl oldu allah sağlık versin miniğine
iyiki başka bir dr daha gitmişsiniz canımSaolasn amin abla hepimznkilere de.özele gttiğimz doktr tekrar steril idrar aldı bakmştı kültür abla üreme faln çıkmadı.devlttekine baksak hastaneye yatıp antibiyotiği yemişti boşuna kuzu İyikide gtmişiz.
Sen nasılsn abla bulantılr mı başladı
Abla ben minikle uğraşıom bu ara o kdr çok kucak ister oldu ki max 10 dk yatıyo beşiğinde inan tuvaletime zor gidiyorm yemeğimi tek kolla hazrlayp tek kolla yiyom ev göçüyo akşmları ne halledebilrsem.Ya bu annelern tek işinn çocuk bakmak olması gerekirken evde bi yığın iş kadnları bekliyo.Annem gttkten snra yeni düzene alışmak zorluyo beni abla ev karışmca bende bunalıyorm ama yapack bişey yok napym.Neden sessizlik hakim??? Neredesiniz kuzucuklarım? Herkes iyi miii
Aynen dediklerini yapıyorum ne gerekiyorsa yiyorum gelecek inşallah canım
iyiki başka bir dr daha gitmişsiniz canım
benimde mide buyantı hissi son 1 haftadır yoğun şekilde var 3 kere kustum
kendimi iyi hissetmiyorum devamlı hasta hali var üzerimde
2 haziranda kontrole gideceğim bu gün 8. haftaya girdim
canım oğlumda kusmamış biri olarak bu beni epeyi yoruyor ama şükür bu günümeAblacm sende benm gibi baya kuscan desene.şuanda en şiddetli olack haftalara giriyosun ablacm normal.Ama bunları senden duymak ne güzel şey :) sen tecrübesz deilsn abla valla annelk zormş abla daha doğrusu kadın olmak çok zor.Kaça bölünücez bilmiyom.Valla abla ev hanımlığı çalşmaktn daha zormş ya evde hiç iş birmiyo ben işe giderken bu kdr iş yapmıyodm
canım oğlumda kusmamış biri olarak bu beni epeyi yoruyor ama şükür bu günüme
normalde kusma eylemi benim için çok zor tansiyonum düşüyor elim ayağım titriyor birde kasıklarım kasılıyor çok korkuyorum o zaman bebeğe birşey olacak diye
annelik dünyanın en zoru bir o kadarda en güzel duygusu
senin kalbin kadar önemli yaşamsal bir organın düşün senden bağışsaz hayat sürüyor zaman geçtikçe senden bağımsızlaşıyor ayağını bir yere vursa off deyip içinde hissediyorsun acısını ondan önce
senin kuzu kadar iken oğlum gece uykuya derin dalarsam kusarsa ve ben bunu fark etmezsem birşey olacak diye aklım çıkardı
ev işleri nankör bunu bil sen evini düzenli tut temizlik yapmış gibi olursun yayıntı görmek insanı yoruyor
yetişemediğin yerde her ay kadın almazsan bile arada kadın al
evladınla evinde iken onunla her anın tadını çıkar ben oğlumda ücretsiz izin almadım o kadar pişmanım ki
hiçbirşeyi hiçkimseyi bugünlerini sana unutturmasına izin verme tadını çıkar evladınla eşinle
iş hayıtana dönünce zor oluyor ev çocuk iş koca denklemi ama rabbim gücünü veriyor
eşine ev işi ve çocuk bakımı konusunda sorumluluk ver
herşeye yetişmeye çalışma ben kendimi çok yıprattım eşim çocuk bakımı olsun ev işi olsun rahattı
yapmazdı bende söylemezdim yalan yok
şimdi çok farklı bakıyorum eşim bu bebişi zor bulduğumuzdan yaşıda olgunlaştığından yardımcı oluyor sağolsun bundan sonra ilk zamanki gibi olmayacağım
Neden sessizlik hakim??? Neredesiniz kuzucuklarım? Herkes iyi miii
nasılsın canımbende arada giriyorum bakıyorum kimse yazmamış çıkıyorum azcık sohbet edelim dimi ama arzucum
nasılsın canım
adetin kaçıncı günündesin sen canım bu güniyiyim şükür fulya abla bende oruç iş zamanım geçiyor uykusuzluk zorluyor biraz ama Allah büyük..onun dışında hala yumurtlama olmadı yada ben farketmedim ona kafam takıldı adet geç gelecek sanırm yine..
senin bulatılarda iyiden iyiye başlamış Allah yardımcın olsun..
adetin kaçıncı günündesin sen canım bu gün
allah razı olsun idare ediyorum ama evde mutfak kokuyor bozulmuş sarımsak kokusu alıyorum
elim kokuyor yıkasam kolanyalasam bile bilemiyorum çabıkt geçer bu dönem inşallah
o zaman dediğin gibi adet gecikecek seninherkesin şikayet ettiği koku alma sende de oldu demek meşhur koku geçer inşallah bunlarda güzel şeyler bebişten sonuçta..benim tüp bebek tutsaydı abla aynı haftada olacaktık ne güzel olurdu..
adetin 23 günü ama belirti yok hiç, test de yapıyorum ama düzensiz açıkcası bakalım ne olacak..
o zaman dediğin gibi adet gecikecek senin
rabbim tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah bir tanem dualarımdasın
amin ablacım Allah razı olsun
Canım üzülme iütfen bak fulya ablaya sana çok güzel bi umut oldu bnce her hüzünlendiğinde onu aklına getir içine bi ferahlk gelsn.Bu mübarek günlerde bolca dua et.Allahm herkese hayrlı evlat versn hasretle bekleyen hakedene. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?