2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Ben biraz daha iyiyim canım sütüm gelmedi daha bebegim de sarılık olmuş ışık alıyor inşallah geçer de yarın haataneden çıkarız.
canım benim doğumdan 1,5-2 gün sonra sütüm gelmişti sezeryanda geç geliyor
geçmiş olsun paşama kuzular doğar doğmaz sarılık oluyor çoğu
sen emzirdikçe oda daha iyi olacak sütüm gelmiyor de ver o çeksin
zamanla sütün gelecek merak etme bol bol su iç ve hoşaf tüket

canım gözden kaçırmışım yaa çok geçmiş olsun kuzuma şimdi nasıl oldu drdan dr fark ediyor işte
merak ettim kuzu nasıl oldu allah sağlık versin miniğine

Canm inanır msn ne oldu gittk biz iknci doktora tekrar gttk bakteri ğremesi falan çıkmadı ilaç falan da vermedi.İyi ki de gtmişz .yoksa boşu boşunal alacktı kuzum.Evet totsunu bnde yıkıyom o zamn pişikte olmuyo canm.

canım gözden kaçırmışım yaa çok geçmiş olsun kuzuma şimdi nasıl oldu drdan dr fark ediyor işte
merak ettim kuzu nasıl oldu allah sağlık versin miniğine

Saolasn amin abla hepimznkilere de.özele gttiğimz doktr tekrar steril idrar aldı bakmştı kültür abla üreme faln çıkmadı.devlttekine baksak hastaneye yatıp antibiyotiği yemişti boşuna kuzu İyikide gtmişiz.
Sen nasılsn abla bulantılr mı başladı

iyiki başka bir dr daha gitmişsiniz canım

benimde mide buyantı hissi son 1 haftadır yoğun şekilde var 3 kere kustum
kendimi iyi hissetmiyorum devamlı hasta hali var üzerimde
2 haziranda kontrole gideceğim bu gün 8. haftaya girdim

Neden sessizlik hakim??? Neredesiniz kuzucuklarım? Herkes iyi miii
Abla ben minikle uğraşıom bu ara o kdr çok kucak ister oldu ki max 10 dk yatıyo beşiğinde inan tuvaletime zor gidiyorm yemeğimi tek kolla hazrlayp tek kolla yiyom ev göçüyo akşmları ne halledebilrsem.Ya bu annelern tek işinn çocuk bakmak olması gerekirken evde bi yığın iş kadnları bekliyo.Annem gttkten snra yeni düzene alışmak zorluyo beni abla ev karışmca bende bunalıyorm ama yapack bişey yok napym.

Ee sen anlat az da arzuş ablacm.Sende durmlar nası taze hamişim.Var mı belrtiler.nası gidiyo bakim :))

Aynen dediklerini yapıyorum ne gerekiyorsa yiyorum gelecek inşallah canım

Canm naslsn.Bebişin nasıl.Sütün geleck merak etme ama bol bol emzir hiç pes etme.mamayı doktorn mu başladı.Benm kızım ilk 3 4 gün çok zor tutmuştu pes etmedik şmdi güzelce emiyo şükür.

Ablacm sende benm gibi baya kuscan desene.şuanda en şiddetli olack haftalara giriyosun ablacm normal.Ama bunları senden duymak ne güzel şey :) sen tecrübesz deilsn abla valla annelk zormş abla daha doğrusu kadın olmak çok zor.Kaça bölünücez bilmiyom.Valla abla ev hanımlığı çalşmaktn daha zormş ya evde hiç iş birmiyo ben işe giderken bu kdr iş yapmıyodm

canım oğlumda kusmamış biri olarak bu beni epeyi yoruyor ama şükür bu günüme
normalde kusma eylemi benim için çok zor tansiyonum düşüyor elim ayağım titriyor birde kasıklarım kasılıyor çok korkuyorum o zaman bebeğe birşey olacak diye

annelik dünyanın en zoru bir o kadarda en güzel duygusu
senin kalbin kadar önemli yaşamsal bir organın düşün senden bağışsaz hayat sürüyor zaman geçtikçe senden bağımsızlaşıyor ayağını bir yere vursa off deyip içinde hissediyorsun acısını ondan önce
senin kuzu kadar iken oğlum gece uykuya derin dalarsam kusarsa ve ben bunu fark etmezsem birşey olacak diye aklım çıkardı

ev işleri nankör bunu bil sen evini düzenli tut temizlik yapmış gibi olursun yayıntı görmek insanı yoruyor
yetişemediğin yerde her ay kadın almazsan bile arada kadın al
evladınla evinde iken onunla her anın tadını çıkar ben oğlumda ücretsiz izin almadım o kadar pişmanım ki
hiçbirşeyi hiçkimseyi bugünlerini sana unutturmasına izin verme tadını çıkar evladınla eşinle

iş hayıtana dönünce zor oluyor ev çocuk iş koca denklemi ama rabbim gücünü veriyor
eşine ev işi ve çocuk bakımı konusunda sorumluluk ver
herşeye yetişmeye çalışma ben kendimi çok yıprattım eşim çocuk bakımı olsun ev işi olsun rahattı
yapmazdı bende söylemezdim yalan yok

şimdi çok farklı bakıyorum eşim bu bebişi zor bulduğumuzdan yaşıda olgunlaştığından yardımcı oluyor sağolsun bundan sonra ilk zamanki gibi olmayacağım

Fuliş evet gerçktn kusma mide bulantısından çok daha yoruyo insanı.ama geçeck gideck böyle düşünelm.
Abla gerçktn öyle içim akıyo azıcık cana yanarak ağlasa bazen eşim diyorm ki ben bu annelk duygusyla baş edebileck miyim.Çünkü abla ben normal de bile sevdiğim insanlara asla dayanamam bide evladım oldu şmdi hamdolsn.Ama Allahm keder göstermesn annelk bazen çok ağır geliyy yavrulamıza keder vermesn Allahm.Evlat başkaymş gerçktn canın işte da dediğin gibi kalbin yani.
Evler gerçktn çok nankör ev işleri yap yap aynı eşim sürekli yardmcı bana abla o konuda çok şükğr Allaha çocuğada alır bakar ben yoruldkça zaten ilgilenmesi onun için bi mutluluk bnde veriyorm ona o arada işler ama inan bi gram dinlenmeye oturamıyorm ya.Bnde diyorm izin aldm evde ev işi yapmak için mi aldm diyorm.
Ama dediğin gibi dağınklk yoruyo insanı işte yapmaya bu tempoya alşmaya çalışıom abla.

nasılsın canım

iyiyim şükür fulya abla bende oruç iş zamanım geçiyor uykusuzluk zorluyor biraz ama Allah büyük..onun dışında hala yumurtlama olmadı yada ben farketmedim ona kafam takıldı adet geç gelecek sanırm yine..
senin bulatılarda iyiden iyiye başlamış Allah yardımcın olsun..

adetin kaçıncı günündesin sen canım bu gün
allah razı olsun idare ediyorum ama evde mutfak kokuyor bozulmuş sarımsak kokusu alıyorum
elim kokuyor yıkasam kolanyalasam bile bilemiyorum çabıkt geçer bu dönem inşallah

herkesin şikayet ettiği koku alma sende de oldu demek meşhur koku geçer inşallah bunlarda güzel şeyler bebişten sonuçta..benim tüp bebek tutsaydı abla aynı haftada olacaktık ne güzel olurdu..
adetin 23 günü ama belirti yok hiç, test de yapıyorum ama düzensiz açıkcası bakalım ne olacak..

o zaman dediğin gibi adet gecikecek senin

rabbim tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah bir tanem dualarımdasın

amin canım hani için rahat olur hayırlısını istersin ama bi an önce de olmasını istersin ya o durumdayım şuan..
hiç olmayacak diye de korkuyorum sonuçta Rabbim yazmadıysa ne yapsak boş..
ne bileyim umut hep var canım ama hep bi acaba ne zaman sorusu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…