- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #7.701
amin canım hani için rahat olur hayırlısını istersin ama bi an önce de olmasını istersin ya o durumdayım şuan..
hiç olmayacak diye de korkuyorum sonuçta Rabbim yazmadıysa ne yapsak boş..
ne bileyim umut hep var canım ama hep bi acaba ne zaman sorusu..
hayırlı cumalar canım iyiyim hamd olsunMerhaba kızlar hayırlı cumalar nasılsınız herkes iyi mi?
Merhaba kızlar hayırlı cumalar nasılsınız herkes iyi mi?
Çok şükür abla iyi bebiş ama benim bi kaç gündür kasık bel ağrım var gece tutuyor özellikle normal mi bilmiyorum bebeğin büyümesine veriyorum ama kontrole gidince soracam tekrar senin bebiş nasıl sen nasılsın bulantı falan var mı inşallah yoktur ben hala çıkarıyorum nabzım çok yükseliyor benim sıpa dik duruyor gidip sola mideme ciğerime dayanıyor resmen dışardan belli oluyor eşek yahayırlı cumalar canım iyiyim hamd olsun
sen nasılsın bebiş nasıl
Canım ben bi kaç gündür sıkıntıdayım biraz çok bi takip edemiyorum ya benim oğlan mideme çörekleniyor midemin şişinden sıkıntısından nabzım 123 lere fırlıyor kusuyorum böyle oluncada çok bişey yapacak halim kalmıyor inan ki odaklanamıyorum yani kasık bel ağrımda bailadı gece uyku yok çok şükür bebek iyi bende gün sayıyorum işte inşallah çok sıcak olmasa bari bu yaz geçeon yaz yandık burda vallahi. Senin yumurtlama oldu mu ne durumdasıniyiym çok şükür canım sen nasılsın buralar bi sessiz herkes nerde acaba?
ardemir canım sesin çıkmıyor iyisin demi..
Canım ben bi kaç gündür sıkıntıdayım biraz çok bi takip edemiyorum ya benim oğlan mideme çörekleniyor midemin şişinden sıkıntısından nabzım 123 lere fırlıyor kusuyorum böyle oluncada çok bişey yapacak halim kalmıyor inan ki odaklanamıyorum yani kasık bel ağrımda bailadı gece uyku yok çok şükür bebek iyi bende gün sayıyorum işte inşallah çok sıcak olmasa bari bu yaz geçeon yaz yandık burda vallahi. Senin yumurtlama oldu mu ne durumdasın
Çok şükür abla iyi bebiş ama benim bi kaç gündür kasık bel ağrım var gece tutuyor özellikle normal mi bilmiyorum bebeğin büyümesine veriyorum ama kontrole gidince soracam tekrar senin bebiş nasıl sen nasılsın bulantı falan var mı inşallah yoktur ben hala çıkarıyorum nabzım çok yükseliyor benim sıpa dik duruyor gidip sola mideme ciğerime dayanıyor resmen dışardan belli oluyor eşek ya
Canlarımmm hepiniz aklımdasınız ama bildiğiniz 24 saat uyuyorum nasıl yorgun geçiyor anlatamam
Dün akşam ilk kez bulantı çıktı geldi.. dışarda bir şeyler yemiştim ondan da olabilir gerçi ama bugün vücudumu dinliyorum bakalım gelecek mi tekrar..
Aynen teyzesi uyuyarak büyüyoruz karpuz gibioooyy hamişlik belirtilerini gösteriyormu
maşallah miniğine canım çarşamba günü test yaptıracaktın dimi sen
dr kontrolün ne zaman
Evet çok yaramaz teyzesi dimdik durup tepikleri sidik keseme doğru vurup duruyor eşek :) balım inşallah sanada vesile olsun bir çoğuna olduğu gibi bol su içmen lazım o macunla ama bide yürüyüş şart seninde hayırlı haberlerni aşırız inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin iyi bi anne olacağına eminimvalla çok sıkıntın var canım ya bari zaman hemen geçse de kucağına alsan yaramazı ağrın dinse..şimdilik havalar iyi gidiyor ama eminim ramazandan sonra yanacağız geçen senede öyle olmuştu..
yumurtlamadan hiç haberim yok inan canm testleri de yapmıyorum dün biraz akıntı oldu ara ara o mu anlamadım..o instadaki macunu da yiyorum bakalım etki edecek mi..
Ters bişey olmasında abla bu sıpanın başımıza açtıkları sıkıntılara alıştık artık :) iyi olsun yeter yani gerisine katlanıyorum rabbim gücünü veriyor az yada çok sonu hayırlı olur inşallah. Afacanki ne afacan :) bide bi tembelki teyzesi sorma gitsin üç beş tepikliyor sonra uyku modu gece hele çok nadirdir tekmelediği :) benim arkadaş benimki gece beni uyutmıyor diyor hep :) biz annenin kalbine kulak dayayıp yan gel yat osman modundayız :)canım çok normal bebiş tarihinin en kilolu zamanına giriyor dahada büyüyecek kendine yer açacak rahimde o da kasılmalara ve ağrıya neden oluyor canım çok normal. hamileliğin tadı tuzu oluyor artık bunlarr
ooyy yerim oo afacanı benimkide öyle yapardı kafasını hissederdim kaburgamın altında
Ters bişey olmasında abla bu sıpanın başımıza açtıkları sıkıntılara alıştık artık :) iyi olsun yeter yani gerisine katlanıyorum rabbim gücünü veriyor az yada çok sonu hayırlı olur inşallah. Afacanki ne afacan :) bide bi tembelki teyzesi sorma gitsin üç beş tepikliyor sonra uyku modu gece hele çok nadirdir tekmelediği :) benim arkadaş benimki gece beni uyutmıyor diyor hep :) biz annenin kalbine kulak dayayıp yan gel yat osman modundayız :)
Bizimki yedi yirmidört el ense yatıyor :) bide hep sol tarafımda bi yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama kalp atşı ninni gibi geliyormuş ondan dedim kulaüını kalbime dayıyor diye e baskı yapıncada nabzım üç buçuk atıyor resmen :) keyfi yerinde küçük adamın oğlum in aşağı ağzımdan mı çıkacan diyorum bazen geriliyor mu ne iyice nefesimi kesiyor al sana der gibi :)Hahah :)) Bizim hafsanur da geceleri çok hareketliydi karnmda abla ama şmdi tam tersi :))
Canımmm o listeye ikinci kez yazılacak olmak benim için çok özel.. sildirmesin Rabbim inşallah.. çarşamba günü de inşallah ekleyeceğim takvimimi bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?