- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #7.721
Allah verdi acısını göstermesin abla zor biliyorum ama asitres yapmamaya çalış bişey olmayacak allahın izniyleMerhaba arkadaşlar benim sahurda 1 TL kadar kanama oldu sonra kahverengi lekelenme oldu hala var çok endişe verdi bu gün Dr gidecektik gittik kese çevresinde Kanama alani gormedi Dr kalp atışını duyduk şükürler olsun ama ömrüm gitti doğuma kadarda böyle olacak sanırım
Merhaba arkadaşlar benim sahurda 1 TL kadar kanama oldu sonra kahverengi lekelenme oldu hala var çok endişe verdi bu gün Dr gidecektik gittik kese çevresinde Kanama alani gormedi Dr kalp atışını duyduk şükürler olsun ama ömrüm gitti doğuma kadarda böyle olacak sanırım
Yok canım olmadım gecen hafta kontrol vardı doktor şimdilik adet olacağa benzemiyorsun dedi ..zaten 5-6 aya kadar olmayanlar varmış için rahat olsun emzirdiğimz için olmuyoruzsweetdreams1985 duygu kuzum sen adet oldn mu ya bende durumlar bi tuhaf z.NormLdir diye doktora gtmedm ben ama bilemedm.
Canım nette Tomris cesuroğlu var süt doktoru ve EMZİRME KAMPI diye bir program uygulamanı tavsiye ediyor. Eğer yanında yardım edenin varsa 3-4 günlük bi program mutlaka araştır ben bu hafta yapacam inş sütü atmayan neredeyse yok gibi :)Kızlar sizi merak ediyorum ama çok fazla giremiyorum artık az önce şöyle bi okudum herkes iyi maşallah hep böyle devam edelim güzel haberlerle dolsun taşsın topigimiz.
A anneveoglususweetdreams1985 D Deli_manya azıcık azıcık sütüm gelmeye başladı. İnşallah daha da artacak.
Fulyacim ne de yakışmış hamişlik takvimin
Yok canım olmadım gecen hafta kontrol vardı doktor şimdilik adet olacağa benzemiyorsun dedi ..zaten 5-6 aya kadar olmayanlar varmış için rahat olsun emzirdiğimz için olmuyoruz
Gunaydin canım öğleden sonra kesildi lekelenme uzanıyorum ama yarın iş var
Bi bakayım canım sağol bir hafta daha annem yanımda sonra oğlumla başımızın çaresine bakicaz artık.Canım nette Tomris cesuroğlu var süt doktoru ve EMZİRME KAMPI diye bir program uygulamanı tavsiye ediyor. Eğer yanında yardım edenin varsa 3-4 günlük bi program mutlaka araştır ben bu hafta yapacam inş sütü atmayan neredeyse yok gibi :)
Gunaydin canım öğleden sonra kesildi lekelenme uzanıyorum ama yarın iş var
geçmiş olsun ablacım birşey olmasında çok şükürGunaydin canım öğleden sonra kesildi lekelenme uzanıyorum ama yarın iş var
Günaydın abla çok şükür sen nasılsınGünaydın hanımlar nasılsınız
idare eder midem fena Sevgül seni en iyi sen anlarsınGünaydın abla çok şükür sen nasılsın
Annesi panikleme nooluurr Benim kuzum yer acıyor kendine.. tutunduğu yerleri belli ediyor..Merhaba arkadaşlar benim sahurda 1 TL kadar kanama oldu sonra kahverengi lekelenme oldu hala var çok endişe verdi bu gün Dr gidecektik gittik kese çevresinde Kanama alani gormedi Dr kalp atışını duyduk şükürler olsun ama ömrüm gitti doğuma kadarda böyle olacak sanırım
Kuzum sağolasın elhamdülillah iyiyim Sen nasılsınFuliş ben iyiym şükür koşturuyom sen naslsn. A anneveoglusu arzuş sen nasılsnardemir
Sevo sende durumlr nasıl? M miyaz
Annesi panikleme nooluurr Benim kuzum yer acıyor kendine.. tutunduğu yerleri belli ediyor..
Bilirim o her lavabo ihtiyacında ya da her ıslaklıkta tuvalet kağıdına korkuyla bakmayı.. ama inan bana Rabbim korktuğumuzla sınamayacak bizi inşallah
Fuliş ben iyiym şükür koşturuyom sen naslsn. A anneveoglusu arzuş sen nasılsnardemir
Sevo sende durumlr nasıl? M miyaz
Canm benm kırkm çkmadan omuştm onun için bekliyodm da oldum bile :))
Kızlar sizi merak ediyorum ama çok fazla giremiyorum artık az önce şöyle bi okudum herkes iyi maşallah hep böyle devam edelim güzel haberlerle dolsun taşsın topigimiz.
A anneveoglususweetdreams1985 D Deli_manya azıcık azıcık sütüm gelmeye başladı. İnşallah daha da artacak.
Fulyacim ne de yakışmış hamişlik takvimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?