2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

amin canım rabbim korktuğumuzla sınamasın zor şükür iyiyim midem fena sadece

sen nasılsın mide bulantısı var mı
Bulantım yok da sancılarım var birazcık nedendir bilinmez..
Çarşamba kan vereceğim cumartesi de kontrole gideceğiz inşallah hayırlı haberlerle geliriz canım

Kuzum sağolasın elhamdülillah iyiyim Sen nasılsın

senin erken oldu Nagihan dikkat et ikinci kuzuyu getirme
benim 3 ay 11 günlük iken ilk adetim gelmişti

Evet abla aynen kırkm çkmadn ilk adetmi olmuştm ben iyi bişey mi bilemedm abla.Aman aman Allahm olmayanlara versn ablacm.
Bu arada midende ki hareketlenme iyi ablacm.Mide bulantısı olduğnda daha iyi tutunurmuş bebk öyle derler ya.

Fuliş ben iyiym şükür koşturuyom sen naslsn. A anneveoglusu arzuş sen nasılsn ardemir
Sevo sende durumlr nasıl? M miyaz
Çok şükür balım.. Bildiği gibi bi değişiklik yok şafak sayıyoruz doğurma sırası hayırlısıyla üç ay sonra bende. Brnimki anneyi iyice bi yorayım modunda tam bi sıpa teyzesi :) senin minnak nasıl

Teyzesi yesin onun yumuk ayaklarınıRamazanda da macuna başlamam pek iyi olmadı ne çok su içiliyor nede zamanında yiyebiliyorum normalde günde 3 kez ben sadece sahur öncesi yiyorum pek etki etmez bu ay ama hiç yoktan iyidir diye kullanmaya başladım..

Kuzum günde iki diye biliyorum ben öyle kullandım. Rabbim vesile etsin yeter ki hiç belli olmaz balım bi iftar bi sahurda yesen kafidir sanırım o arada da iki litre su tükeyebilirsen süper olur hem oruçta tutuyorsun senin için de su içmenok iyi olur vücut susuz kalmaz sen içini ferah tut canım hatırla ben 64 gün adet olmayıp ilaçla bitkiyle adet oluyordum son dönem o haliyle hamile kaldım o yüzden olmaz diye bişey yok kuzu ben bir hafta bile net kullanmadım hadi bir hafta diyelim biz yine ben adet tam sökülsün diye yemiştim bebek aklımda yoktu o dönem sıkıntılıydım ya adetten yana sen içini az bi ferahlat allahın izniyle bak gör nasıl gelecek o bal yanak ha kolay mı kenara bırakmak düşünmemek hayır değil biliyorum ama biz pkoluyuz balım kısır değiliz ki sadece zamanını bekliyor yavrular çok sağlıklı kadınlar bile hop diyip hamile kalamayabiliyor bide şey ben geçen bi rüya gördüm yine sebze ekmiş suluyordum domates fidesi üç dört tane sana ebru ya bi de burcuya diye yordum da inşallah diyeyim bol bol dua ediyorum sizin için

Aşkolsun sende mi benden umudu üzdün bana duayı biraktinmi şaka şaka Çok morelim bozuldu bu hafta doktora gittim fsh lh e2 hormonuna baktirayim dedim en son 1 yıl olmuştu kadın bana niye baktırıyorsun dedi merak ediyorum dedim birde bebek dusunuyorum dedim bu yaştan sonra sana nasil tedavi oneriyim dedi tüp bebek bile onermiyorum dedi. Cok uzuldum hadi benim şükür olsun bir oğlum var hic olmayana böyle konuşsa ne olur umutlarını yok ediyorlar insanın

canım tam olarak kaç yaşındasın sen beni örnek al normal yoldan 2017 de ve 2018 de gebe kaldım
dru değiştir lütfen onamı kalmış senin yaşın ile ilgili yorum yapmak

Ooo anacık daha çok yoracak :)) kaşntın miden nasıl?
Bende iyiym çok şükğr kuzum uğraşıyom minnakla ev le

canım tam olarak kaç yaşındasın sen beni örnek al normal yoldan 2017 de ve 2018 de gebe kaldım
dru değiştir lütfen onamı kalmış senin yaşın ile ilgili yorum yapmak
Fulya yaşım var 45yasindayim ama daha yeni evlenen var böyle soylenmezki sen bak hormonlarima yanlis bir sey varsa onu soyle yumurtam varmı buyuyormu bunlara bak

Fulya yaşım var 45yasindayim ama daha yeni evlenen var böyle soylenmezki sen bak hormonlarima yanlis bir sey varsa onu soyle yumurtam varmı buyuyormu bunlara bak
bencede sonuçta bir kadın menepoza girmediği sürece hep umut vardır. hormonların iyi ise neden olmasın
başka dra git derim

yerim seni ya ne tatlısın sen tavsiyelerin, tesellilerin çok makbule geçiyor kendimi iyi hissettim bak şimdiinşallah rüyan hayırlara vesile olur kuzum bakalım elimden geleni yapıyorum beslenme olsun bitkisel takviye olsun kilomu korumaya çalışıyrum bizde iyi değil biliyorsun işte hepsi vesile bakalım bizim sıramız ne zaman
birde instada denk geldi şimdi bulantı giderme bilekliği diye A anneveoglusu belki sizin içinde yararlı olur özelden adını yazıyorum size..

Abla bnde şükür iyiym ev işleri kızçe uğraşıom sen naslsn.bu arada sana demştm ya şeke geldi gerisi yok skntı mı bar diye abla snra bi başladı acayip bi kanamam oldu ya.ben hiç öyle adet olmazdm.
Anlaşıldı bebeğim normale dönüyor o zaman maşallah sübhanallah..
Kızçeni yerim yeerr
Ben iyiyim dün sancım oldu baya sıkıştırdı iki ihtimal görüyorum
Ya yerleşiyor kuzu
Ya da korkarım gene kum kımıldadı

Sağolasınız fulyada sende umut verdiniz dahada gitmem zaten

Olur mu canım öyle şey ben hepinizi tek tek anıp dua ediyorum valla isminize ediyorum direk her ezan okunuşunda ayırmıyorum hiç sen buraya yazmadığıma bakma yani o doktorlar halt etmiş kaç çıkmış değerlerin yaz bakim takılma sen onlara bana da neler neler dediler insafsızlar

Bakmadı ki değerlerime hic muayene etmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…