- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #7.761
Doğuramda öyle yorulam gı hiç değilse çok yorulunca nene dede baba birinin kucağına atıveririm şimdi öyle bi şansım yokOoo anacık daha çok yoracak :)) kaşntın miden nasıl?
Bende iyiym çok şükğr kuzum uğraşıyom minnakla ev le
Hey allahım yarabbim saçmalığa bak neye dayanarak bi yaşa bakıp yorum yapıyor o zaman okumuş cahil ya gitme bi daha ona tahtası eksik onun adamı zorla günahkar eder böyleleri işini sevmiyorsa yapmasınnBakmadı ki değerlerime hic muayene etmedi
Kuzu kilo iyi değil evet ama o da bahaneki ben klomen de bi kilo aldım 78 idim dayandım 88 e ne yaptıysam gram veremedim adetlerde yine bozulmuştu malum 88 le hamile kaldım kızyerim seni ya ne tatlısın sen tavsiyelerin, tesellilerin çok makbule geçiyor kendimi iyi hissettim bak şimdiinşallah rüyan hayırlara vesile olur kuzum bakalım elimden geleni yapıyorum beslenme olsun bitkisel takviye olsun kilomu korumaya çalışıyrum bizde iyi değil biliyorsun işte hepsi vesile bakalım bizim sıramız ne zaman
birde instada denk geldi şimdi bulantı giderme bilekliği diye A anneveoglusu belki sizin içinde yararlı olur özelden adını yazıyorum size..
Valla sinirimi bozdu bu doktor ya ne kadar gaddarlar bu kadar acımasızlık olur mu hiç mi vicdan yok bunarda sen bu yorumları rahat rahat yapıyorsunda o kadın ne hale geliyor acaba biliyor musun zır cahil.. hormonlarda sıkıntı yok adetler düzenli hoş düzenli olmasa kaç yazar benim çok mu düzenliydi sanki hayret allah isterse sanama mı bakacak be ağız dolusu saydırasım var ha valla sinir oldum ne sanıyor bunlsr kendilerini banada yapmadılar mıBakmadı ki değerlerime hic muayene etmedi
Aynen canim diyorumki rabbim bir bebek ihsan eyle sağlıklı sıhhatli sekilde gidip doktora hani olmazdı benim çocuğum peki bu nasıl oldu deyip şikayet edeyim diyorum gerçi şimdi bike düşünüyorum rabbim biliyorValla sinirimi bozdu bu doktor ya ne kadar gaddarlar bu kadar acımasızlık olur mu hiç mi vicdan yok bunarda sen bu yorumları rahat rahat yapıyorsunda o kadın ne hale geliyor acaba biliyor musun zır cahil.. hormonlarda sıkıntı yok adetler düzenli hoş düzenli olmasa kaç yazar benim çok mu düzenliydi sanki hayret allah isterse sanama mı bakacak be ağız dolusu saydırasım var ha valla sinir oldum ne sanıyor bunlsr kendilerini banada yapmadılar mıardemir arzu biliyor ben hastane bahçesinde sinir krizi geçirdim bağır çağır ağladım sinirden allah bunları ıslah etsin kesin konuşan insanları sevmiyorum kul bilmez allah bilir onlara kalmamış mikrop ya
Aminnn inşallah allah isteyen herkese versin ister bir ister on çocuğu olsun kime ne be allah allah istiyorsan bitmiştir sen şu macunuda düzenl kullanda olacak inşallah adetin ikinci günü gidip fsh lh e2 tsh t3 t4 baktır olur mu? Hatta o tshlilleri bile götürüp gözüne soksan yeter ona ki inşallah adet olmazsın bebiş gelir tabide sen bu mikroplara takılma bunlar insanlıktan nasibini almamış benimde o dediğini yapacak üç kişi vardı ama lanet olsun pisliğinde boğulsunlar dedimAynen canim diyorumki rabbim bir bebek ihsan eyle sağlıklı sıhhatli sekilde gidip doktora hani olmazdı benim çocuğum peki bu nasıl oldu deyip şikayet edeyim diyorum gerçi şimdi bike düşünüyorum rabbim biliyor
Anlaşıldı bebeğim normale dönüyor o zaman maşallah sübhanallah..
Kızçeni yerim yeerr
Ben iyiyim dün sancım oldu baya sıkıştırdı iki ihtimal görüyorum
Ya yerleşiyor kuzu
Ya da korkarım gene kum kımıldadı
Kuzum hatırlıyor musun kıza gebeyken böbrek kımıldamıştı kum dökmüştüm gene ona benzeyen bir sancı..Abla ne sancı neren? Ve bu kum olayı ne?
Kuzum hatırlıyor musun kıza gebeyken böbrek kımıldamıştı kum dökmüştüm gene ona benzeyen bir sancı..
Çarşamba kan vermeye gittiğimde birde idrar vereyim de varsa ona göre panik yapmayayım diyorum..
Onun dışında hiç sıkıntım yok ne bulantı ne kusma.. bu sefer rahat geçecek heralde Bilemedim kuzum..
canım bende bu gün endokrine gittim tsh için orda kum döküyormusun dedi arada oluyor dedimKuzum hatırlıyor musun kıza gebeyken böbrek kımıldamıştı kum dökmüştüm gene ona benzeyen bir sancı..
Çarşamba kan vermeye gittiğimde birde idrar vereyim de varsa ona göre panik yapmayayım diyorum..
Onun dışında hiç sıkıntım yok ne bulantı ne kusma.. bu sefer rahat geçecek heralde Bilemedim kuzum..
Bat'a göre oldu da döllenmeye göre olmadı kuzumAblcm hatrlıom bol bol su iç.Daha erken deil mi abla bulantı için 6 dan snra başlıyo sanki senn oldu mu o kadr.Tabi yinede bulantn olmasn da.
Yarın idrarda bi belli olsun da durum Ondan sonra yaptırırım kuzumcanım bende bu gün endokrine gittim tsh için orda kum döküyormusun dedi arada oluyor dedim
bir asit verdiler hastanede onu 5 lt ped şişeye koyup bir gün idrarımı orda toplayıp perşembe günü sabah idrarı hastaneye teslim edecekmişim
sen de yaptırsana arkadaşım
Günaydınlarr hanımlar
bu mide bulantı hissi beni fena vurdu nasılsınız hanımlar
ardemir güzel haberlerini bekliyoruz bir tanem bu gün
canım kendi adıma kusmaktan hiç hoşlanmam tansiyonum düşer elim ayağım boşalırinşallah çok uzun sürmez fulya abla mide bulantısından hiç hazetmem şahsen insanın modunu düşürüyor birde çalışıyorsun Allah yardımcın olsun..
ben iyiyim çok şükür ovu testte çift çizgiyi iki gündür net görüyorum baya geç oldu yumurtlamam..
Canım yumurtluyorsan macunu bırak emiinşallah çok uzun sürmez fulya abla mide bulantısından hiç hazetmem şahsen insanın modunu düşürüyor birde çalışıyorsun Allah yardımcın olsun..
ben iyiyim çok şükür ovu testte çift çizgiyi iki gündür net görüyorum baya geç oldu yumurtlamam..
Çok şükür sen nasılsın bulantı haricinde tabi. Valla o beni bitirdi ablacım allah yardımcın olsunGünaydınlarr hanımlar
bu mide bulantı hissi beni fena vurdu nasılsınız hanımlar
ardemir güzel haberlerini bekliyoruz bir tanem bu gün
canım kendi adıma kusmaktan hiç hoşlanmam tansiyonum düşer elim ayağım boşalır
inşallah sağlıkla sona erer
Ooo yumurtlama oldu demek bu gün ve ilişki olsun silikleştiğinde de olsun
iki gün üst üste olması daha çatlamadı demek 12-36 saat arası yumurta çatlıyor
Canım yumurtluyorsan macunu bırak emi
Aşkım yumurtlama akıntısıyla bırakıyoruz macunu kullanmayı ta bi dahaki adete kadar ki inşallah gelmesin adet bebiş gelsin. Artık yeme bırak kuzudevam ediyorum canım ya gece de yedim..ama günde bir sefer yiyorum çok etki etmez..bugün bırakayım ama demi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?