- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #7.781
dün ve ondan önceki günü değerlendirdik bakalım bugün tekrar yapacağım silikleşecek mi abla..silik olduğunda mı çatlamış oluyor o zaman o gün ilişki daha önemli..
canım yumurtlama olduğu gün gebelik şansı daha yüksek ama çatladığında da olsun bu günler biraz yorulacaksınız artık
Aşkım yumurtlama akıntısıyla bırakıyoruz macunu kullanmayı ta bi dahaki adete kadar ki inşallah gelmesin adet bebiş gelsin. Artık yeme bırak kuzu
Testin koyu mu canım bekleyelim kuzu hemen istetmeyelim belli olmaz bu işler adet gelirse zaten elinde var şuan yenisini istetirsin gelene kadar seni idare eder günde iki kullanıyoruz bi daha kullanırsak üç değil he mi tabi inşallah hiiççç gerek duymayızamin tamam kuzum bırakayım bugün az kaldı zaten tekrar sipariş vericem..
Testin koyu mu canım bekleyelim kuzu hemen istetmeyelim belli olmaz bu işler adet gelirse zaten elinde var şuan yenisini istetirsin gelene kadar seni idare eder günde iki kullanıyoruz bi daha kullanırsak üç değil he mi tabi inşallah hiiççç gerek duymayız
oooyyy maşallah miniğimize canım yaa nasıl mutlu oldum anlatamamA anneveoglusu Kuzum çok sağol sormuşsun şimdi geldi kan sonucum
Elhamdülillah şükür 4870 olmuş.. sağlıkla büyüyor inşallah.. doktorumu aradım da operasyondaymış ulaşınca gene yazarım tabi de.. tiroid sıktı biraz canımı.. hoplamış 5.37 ye dayanmış.. gerçi çok stresliyim ondan da olabilir ama bakalım ne öngörecek doktorumuz..
Canımsın Allah birini bin etsin çok sağol..oooyyy maşallah miniğimize canım yaa nasıl mutlu oldum anlatamam
sana bakıyordum haberin ne zaman gelir diye
maşallah
canım hemen dr git ilk üç ay 2 üzeri olmasını istemiyor drlar
bende yarın endokrine gidiyorum kan vereceğim ilaç ayarlaması yapılacak
keseyi görürsünüz hayırlısı ile artık ne zaman dr gidiyorsun
Peki bakalım bende hamile kalırsan elinde kalmasın diye dediydim ama :) neyse bakam gelsinde bebiş macun kalsın napak dimikoyu canım iki çizgide dün ve ondan önceki gün öyleydi..bugün eve gidince tekrar yapıcam bakalım ne alemde merak ediyorum..
sipariş verdim bugün kuzu ya çünkü duyuru yapmışlar bayram nedeniyle bi süre kargo çıkışı olmayacak diye elimde çok az kaldı bi iki günlük..alayım yedekte dursun bayramda falan adet olursam alamam diye..
ne macunu acababende kullanmak istiyorumdevam ediyorum canım ya gece de yedim..ama günde bir sefer yiyorum çok etki etmez..bugün bırakayım ama demi..
ablacim hayirlu ugurlu ugurl insaallah kat kat olsun nohutcuk buyusun dursun yerinde insaallah troidi sorun etme ben ilac kullanirken troidim hamile kalinca 7 ye cikti ve ogunden beri doz arttiriyoruz hep dahiliye doktorum boyle olabiliyor bazi gebeliklerde dedi o yzuden hic takmiyorum artik :)A anneveoglusu Kuzum çok sağol sormuşsun şimdi geldi kan sonucum
Elhamdülillah şükür 4870 olmuş.. sağlıkla büyüyor inşallah.. doktorumu aradım da operasyondaymış ulaşınca gene yazarım tabi de.. tiroid sıktı biraz canımı.. hoplamış 5.37 ye dayanmış.. gerçi çok stresliyim ondan da olabilir ama bakalım ne öngörecek doktorumuz..
Aynen güzelim bende ilk başta irkildim çınarda böyle olmamıştım ama defnede gene böyle oldum eutyrox kullandım 1 ayda toparladımablacim hayirlu ugurlu ugurl insaallah kat kat olsun nohutcuk buyusun dursun yerinde insaallah troidi sorun etme ben ilac kullanirken troidim hamile kalinca 7 ye cikti ve ogunden beri doz arttiriyoruz hep dahiliye doktorum boyle olabiliyor bazi gebeliklerde dedi o yzuden hic takmiyorum artik :)
Bitkisel içerikli bir macun var clife.. biz deneyen bir kaç arkadaş şifa bulduk dilerim sanada şifa olur..ne macunu acababende kullanmak istiyorum
Geçmişler olsun sultanıma..Hamişlermfen güzel haberler var oh arzuş pis tiroid gidiversn dr ye gidiver hemencik. Bizde aşıya gttk bugün
bende iyiyim ablacim cok sukur bugunumuzee istee yavastan yavastan hissettiriyor kendini benim minnakta isteee bu siralar sadece bulantilarim cok artti disinda hersey iyi ya :)Aynen güzelim bende ilk başta irkildim çınarda böyle olmamıştım ama defnede gene böyle oldum eutyrox kullandım 1 ayda toparladım
Varsın şimdi de 9 ay kullanayım
Bakalım yarın ne diyecek endokrin doktoru? Cumartesi de kendi doktorumuzun başka bir önerisi olursa onuda kıstas alacağız
Sen nasılsın bakalım büyüdü mü minnak?
A anneveoglusu Kuzum çok sağol sormuşsun şimdi geldi kan sonucum
Peki bakalım bende hamile kalırsan elinde kalmasın diye dediydim ama :) neyse bakam gelsinde bebiş macun kalsın napak dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?