- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #7.801
Kesinlikle kız olscak olacak ben inanıyorum bak vallahahaha aynen sevgülüm olsun da macunlar feda olsun..
Canımsın Allah birini bin etsin çok sağol..
Şimdi döndü doktorum fulyam.. yarın hemen endokrine gidiyorsun hemen ilaç başlanıyor dedi.. Senin ki strese bağlı da olabilir ama biz tedbiri elden bırakmayalım nolur nolmaz dedi.. cumartesi de kese kontrolüne gidiyoruz belkide kalbini duyurur bize dedi Ama erken henüz duymazsak da vesveseye yer yok dedi.. Allahtan bir elem keder çıkmazsa inşallah
Tutunmaya çalışıyor baltoto düğmem
Hamişlermfen güzel haberler var oh arzuş pis tiroid gidiversn dr ye gidiver hemencik. Bizde aşıya gttk bugün
Kesinlikle kız olscak olacak ben inanıyorum bak valla
Kız o nasıl laf öyle inanmıyorum ne demek umutsuzluk yok en çok istediğimizle sınanmıyor muyuz alnımızın akıyla kazanacaz bu sınavı her zaman olumsuzluk olacak diye bişey yok güzel günler göreceğiz güneşli günler :) yakındır sabret. Etkili macun kuzu sanada vesile olsun inşallah. Benim sıkıntıların ardı arkası kesilmiyor balım midem nabzımın yüksekliğifena ediyor özellikle akşamları ama çok şükür bebek iyi enazından şafak say kızım geçeci bugünler diyip avutuyırum kendimi :) ne yapayımnedense ben inanmıyorumtövbe tövbe Allahın zoruna gidecek olumsuzluğa alışınca olmaz gibime geliyor ama macun hakkaten etkiliymiş az kullanmama rağmen..
sen nasılsın canım sıkıntıların azaldı mi biraz..
ahhh bu bulantilar neefes kesilmeler bendede var yaa artik mide yanmasida eklendi zaten iftardan dolayida gec yemek yiyoruz yemekten sinra sisip kaliyorum oturdugum yerden kalkamiyorhm yaa karnim bir geriliyorki anlatamam yuruyemiyorum bile yaa sodaya dayandim artik kanka olduk kendisiyleKız o nasıl laf öyle inanmıyorum ne demek umutsuzluk yok en çok istediğimizle sınanmıyor muyuz alnımızın akıyla kazanacaz bu sınavı her zaman olumsuzluk olacak diye bişey yok güzel günler göreceğiz güneşli günler :) yakındır sabret. Etkili macun kuzu sanada vesile olsun inşallah. Benim sıkıntıların ardı arkası kesilmiyor balım midem nabzımın yüksekliğifena ediyor özellikle akşamları ama çok şükür bebek iyi enazından şafak say kızım geçeci bugünler diyip avutuyırum kendimi :) ne yapayım
Oyyy aynısının tıpkısı ben benim bi mide yanmam yok çok şükür doktor ilaç başladı lansor yoksa bende yandım dört ay o mide telef etti benide yanma fena bişey allah yardımcımız olsun. Maden suyu bende işe yaramıyor canım bende korkumdan yiyemiyorum bile ya çok fenaahhh bu bulantilar neefes kesilmeler bendede var yaa artik mide yanmasida eklendi zaten iftardan dolayida gec yemek yiyoruz yemekten sinra sisip kaliyorum oturdugum yerden kalkamiyorhm yaa karnim bir geriliyorki anlatamam yuruyemiyorum bile yaa sodaya dayandim artik kanka olduk kendisiyle
geçmiş olsun kızçeme Nagihancım
ben hem yanip hem yiyeb cinstenim yaa :)) banada rennie verdi ama ise yaramiyor onun tadi tadi kotu yaa icince hemen kusuyorum valla gittigimde sorim bakim bende lansor icebiliyormuyumki bide bana demir hapida yanma yapiyor yapiyor onuda degistir dicem insaallah biran once gecer ikimizinde yaaaOyyy aynısının tıpkısı ben benim bi mide yanmam yok çok şükür doktor ilaç başladı lansor yoksa bende yandım dört ay o mide telef etti benide yanma fena bişey allah yardımcımız olsun. Maden suyu bende işe yaramıyor canım bende korkumdan yiyemiyorum bile ya çok fena
Kuzu lansor çok iyi ben bekarlığımdan beri mide sıkıntısı çektiğim için senelerdir içiyordum zaten o hapı benim doktorumda ne yaptıysam ilaç vermemişti ilk dönemler yazışmıştık hatırlarsın belki öyle ilacı pek öneren bi doktor değil dört ay çektim en son dedim gaviscon falanda yaramadı ben gebelikten önce lansor içiyordum dedim iyi geliyorsa içebilirsin şimdi artık plesenta korur bebeği bişey etmez dedi bide bu lansor bebeklerede kullanılıyormuş yeni doğan reflüsü oluyır ya bebişlerdeben hem yanip hem yiyeb cinstenim yaa :)) banada rennie verdi ama ise yaramiyor onun tadi tadi kotu yaa icince hemen kusuyorum valla gittigimde sorim bakim bende lansor icebiliyormuyumki bide bana demir hapida yanma yapiyor yapiyor onuda degistir dicem insaallah biran once gecer ikimizinde yaaa
evet yaa benimkide kolay kolay ilac vermiyor bu gittifimde sorucm belki verir banada yaa kii insaallah verir benim bide bebek sanirim sanirim dik duruyor mideye baski yapiyor seninki gibi tekmeleri kasiklarda hissediyorum surekliKuzu lansor çok iyi ben bekarlığımdan beri mide sıkıntısı çektiğim için senelerdir içiyordum zaten o hapı benim doktorumda ne yaptıysam ilaç vermemişti ilk dönemler yazışmıştık hatırlarsın belki öyle ilacı pek öneren bi doktor değil dört ay çektim en son dedim gaviscon falanda yaramadı ben gebelikten önce lansor içiyordum dedim iyi geliyorsa içebilirsin şimdi artık plesenta korur bebeği bişey etmez dedi bide bu lansor bebeklerede kullanılıyormuş yeni doğan reflüsü oluyır ya bebişlerde
:) yaramaz bunlar canım afacanlar benimki sola toplanıyor dışardan farkediliyor yani eşek bi çocuk ya :)evet yaa benimkide kolay kolay ilac vermiyor bu gittifimde sorucm belki verir banada yaa kii insaallah verir benim bide bebek sanirim sanirim dik duruyor mideye baski yapiyor seninki gibi tekmeleri kasiklarda hissediyorum surekli
oyle yaramazlar valla neyse az kaldi diyorum ben artik :) insaallah cabucak gecer:) yaramaz bunlar canım afacanlar benimki sola toplanıyor dışardan farkediliyor yani eşek bi çocuk ya :)
yağmur gününde doğarsa benim oğlumla aynı gün doğacak kuzun inşallahoyle yaramazlar valla neyse az kaldi diyorum ben artik :) insaallah cabucak gecer
yaaa oylemii :) doktorum her seferinde dogum ekimde diyor ama bilmiyorum fulya abla bende sezeryan istiyorum onyuzden 18 ekimde alsin diyorum bakalim bekleyebilirde ama :)yağmur gününde doğarsa benim oğlumla aynı gün doğacak kuzun inşallah
Onu bende diyorum ama bakalım artık idare edecez bi şekilde allah büyük çok şükür yine her halimizeoyle yaramazlar valla neyse az kaldi diyorum ben artik :) insaallah cabucak gecer
evet oyle bunafa sukur abla yaa :)Onu bende diyorum ama bakalım artık idare edecez bi şekilde allah büyük çok şükür yine her halimize
18 ekim yeğenimin doğum günü sende mi sezaryen istiyorsun benim o konuda sıkıntılı ya pöffyaaa oylemii :) doktorum her seferinde dogum ekimde diyor ama bilmiyorum fulya abla bende sezeryan istiyorum onyuzden 18 ekimde alsin diyorum bakalim bekleyebilirde ama :)
arada normal dogurcam diyorum abla :) sonra durup durup yok sezeryan olsun diyorum normalden korkuylrum ben daha dogrusu dorkuttular beni o yizden18 ekim yeğenimin doğum günü sende mi sezaryen istiyorsun benim o konuda sıkıntılı ya pöff
18 ekim erken ama canım yaa sezeryan için 23-26 ekim arası alınmalı bence bebişin ne kadar kalırsa kuzu için o kadar iyiyaaa oylemii :) doktorum her seferinde dogum ekimde diyor ama bilmiyorum fulya abla bende sezeryan istiyorum onyuzden 18 ekimde alsin diyorum bakalim bekleyebilirde ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?