2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

maşallah maşallah miniğine canım ben bu gün endokrine kan verdim bakalım dr ne diyecek
sağlıkla gelsin miniğin cumartesi güzel haberlerini bekliyoruz

Kesinlikle kız olscak olacak ben inanıyorum bak valla

nedense ben inanmıyorumtövbe tövbe Allahın zoruna gidecek olumsuzluğa alışınca olmaz gibime geliyorama macun hakkaten etkiliymiş az kullanmama rağmen..
sen nasılsın canım sıkıntıların azaldı mi biraz..

Kız o nasıl laf öyle inanmıyorum ne demek umutsuzluk yok en çok istediğimizle sınanmıyor muyuz alnımızın akıyla kazanacaz bu sınavı her zaman olumsuzluk olacak diye bişey yok güzel günler göreceğiz güneşli günler :) yakındır sabret. Etkili macun kuzu sanada vesile olsun inşallah. Benim sıkıntıların ardı arkası kesilmiyor balım midem nabzımın yüksekliğifena ediyor özellikle akşamları ama çok şükür bebek iyi enazından şafak say kızım geçeci bugünler diyip avutuyırum kendimi :) ne yapayım

ahhh bu bulantilar neefes kesilmeler bendede var yaa artik mide yanmasida eklendi zaten iftardan dolayida gec yemek yiyoruz yemekten sinra sisip kaliyorum oturdugum yerden kalkamiyorhm yaa karnim bir geriliyorki anlatamam yuruyemiyorum bile yaa sodaya dayandim artik kanka olduk kendisiyle

Oyyy aynısının tıpkısı ben benim bi mide yanmam yok çok şükür doktor ilaç başladı lansor yoksa bende yandım dört ay o mide telef etti benide yanma fena bişey allah yardımcımız olsun. Maden suyu bende işe yaramıyor canım bende korkumdan yiyemiyorum bile ya çok fena

ben hem yanip hem yiyeb cinstenim yaa :)) banada rennie verdi ama ise yaramiyor onun tadi tadi kotu yaa icince hemen kusuyorum valla gittigimde sorim bakim bende lansor icebiliyormuyumki bide bana demir hapida yanma yapiyor yapiyor onuda degistir dicem insaallah biran once gecer ikimizinde yaaa

Kuzu lansor çok iyi ben bekarlığımdan beri mide sıkıntısı çektiğim için senelerdir içiyordum zaten o hapı benim doktorumda ne yaptıysam ilaç vermemişti ilk dönemler yazışmıştık hatırlarsın belki öyle ilacı pek öneren bi doktor değil dört ay çektim en son dedim gaviscon falanda yaramadı ben gebelikten önce lansor içiyordum dedim iyi geliyorsa içebilirsin şimdi artık plesenta korur bebeği bişey etmez dedi bide bu lansor bebeklerede kullanılıyormuş yeni doğan reflüsü oluyır ya bebişlerde

evet yaa benimkide kolay kolay ilac vermiyor bu gittifimde sorucm belki verir banada yaa kii insaallah verir benim bide bebek sanirim sanirim dik duruyor mideye baski yapiyor seninki gibi tekmeleri kasiklarda hissediyorum surekli

evet yaa benimkide kolay kolay ilac vermiyor bu gittifimde sorucm belki verir banada yaa kii insaallah verir benim bide bebek sanirim sanirim dik duruyor mideye baski yapiyor seninki gibi tekmeleri kasiklarda hissediyorum surekli
:) yaramaz bunlar canım afacanlar benimki sola toplanıyor dışardan farkediliyor yani eşek bi çocuk ya :)

yaaa oylemii :) doktorum her seferinde dogum ekimde diyor ama bilmiyorum fulya abla bende sezeryan istiyorum onyuzden 18 ekimde alsin diyorum bakalim bekleyebilirde ama :)
18 ekim yeğenimin doğum günü sende mi sezaryen istiyorsun benim o konuda sıkıntılı ya pöff

18 ekim yeğenimin doğum günü sende mi sezaryen istiyorsun benim o konuda sıkıntılı ya pöff
arada normal dogurcam diyorum abla :) sonra durup durup yok sezeryan olsun diyorum normalden korkuylrum ben daha dogrusu dorkuttular beni o yizden

yaaa oylemii :) doktorum her seferinde dogum ekimde diyor ama bilmiyorum fulya abla bende sezeryan istiyorum onyuzden 18 ekimde alsin diyorum bakalim bekleyebilirde ama :)
18 ekim erken ama canım yaa sezeryan için 23-26 ekim arası alınmalı bence bebişin ne kadar kalırsa kuzu için o kadar iyi
benim 16 ocak görünüyor dr 6-9 ocak arası alınır dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…