- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #7.821
sen ne istiyorsun canım18 ekim yeğenimin doğum günü sende mi sezaryen istiyorsun benim o konuda sıkıntılı ya pöff
38 . hafta oluyor ama bakalim doktorum kabul edecekmi zaten :)18 ekim erken ama canım yaa sezeryan için 23-26 ekim arası alınmalı bence bebişin ne kadar kalırsa kuzu için o kadar iyi
benim 16 ocak görünüyor dr 6-9 ocak arası alınır dedi
Bende birebir şahit olduğumdan bide burda hastanryle alakalı bazı durumlardan normal istemiyorumarada normal dogurcam diyorum abla :) sonra durup durup yok sezeryan olsun diyorum normalden korkuylrum ben daha dogrusu dorkuttular beni o yizden
Sezaryen istiyorum ablacım ama şuan gittiğiö hastane eski hijyen sıkıntısı var yeni yere taşınacak eğerk benim doğuma kadar taşınmazsa medicalde başka bi doktor var ona gidecektim onlarda fiyatı uçurmuş 3500 e başka bi hastane vat orda da tanıdığım iki doktor bar biri benim eski doktorum zaten orası daha uygun herşey dahil 1350 imiş 1250 aslında ama yüz tl de tahlile alıyorlarmış bakalım napacaz hakkımızda hayırlısı ablasen ne istiyorsun canım
normal daha iyi aslunda ama ne bilum yaa bende karar veremiyorum suanda zaten biraktim artik nasil nogarsa dogsun diyorum :)Bende birebir şahit olduğumdan bide burda hastanryle alakalı bazı durumlardan normal istemiyorum
Öyle oluyor mu kız nasıl doğarsa doğsun :) benim detaylıda plesenta önde görünüyor diyor ama bakalım düzelebilme durumuda varnormal daha iyi aslunda ama ne bilum yaa bende karar veremiyorum suanda zaten biraktim artik nasil nogarsa dogsun diyorum :)
aaa ins duzelir yaa simdi bn normal dusunsem olurda bisey cikarsa sezeryan diyebilir doktor o yuzden illa sezeryan yada normal demiyorumÖyle oluyor mu kız nasıl doğarsa doğsun :) benim detaylıda plesenta önde görünüyor diyor ama bakalım düzelebilme durumuda var
ben var yaa daha fiyat bile sormadim sormadim yaa :) esim nasilsa gittifin doktorda dogurcaksin ne gerek var sormaya diyor iyi dedim parayi vereceksen bende ugrasmam baska doktor hastaneyleeSezaryen istiyorum ablacım ama şuan gittiğiö hastane eski hijyen sıkıntısı var yeni yere taşınacak eğerk benim doğuma kadar taşınmazsa medicalde başka bi doktor var ona gidecektim onlarda fiyatı uçurmuş 3500 e başka bi hastane vat orda da tanıdığım iki doktor bar biri benim eski doktorum zaten orası daha uygun herşey dahil 1350 imiş 1250 aslında ama yüz tl de tahlile alıyorlarmış bakalım napacaz hakkımızda hayırlısı abla
Onun tek sıkıntıdı normal doğum yapamamakmış ya canım bende öyle diyorum hani takılmayayım falan ama buranın hastaneleri pek bi iç açmıyor enazından benimkiniaaa ins duzelir yaa simdi bn normal dusunsem olurda bisey cikarsa sezeryan diyebilir doktor o yuzden illa sezeryan yada normal demiyorum
Canım bende sormuyorum bi arkadaş var sağolsun tellal misali araştırıp araştırıp yazıyor :) banada benim gittiğim 1800 sanırımda ama iite ameliyathane sıkıntılı adam mikrop kaparsınız diyor mecbur bskıyoruz işteben var yaa daha fiyat bile sormadim sormadim yaa :) esim nasilsa gittifin doktorda dogurcaksin ne gerek var sormaya diyor iyi dedim parayi vereceksen bende ugrasmam baska doktor hastaneyleegerci benim gittigin hastanede buranin en uygunu ucuk biseyler demezler sanirim
ardemir gözün aydın olsun ablacım çok sevindim senin adına troid düzelir allah un izniyle yeğenim ile kendine çok iyi bakmak
ardemir arzucum maşallah değerin çok güzel artmış. Tiroidi hiç kafana takma benim de hamileligimi ilk öğrendiğimde 5.34 tü. Doğuma kadar ilaç kullandım 3 haftada bir de tiroidimi ölçtürdüm. Takibini yaptın mı hiç sıkıntı olmaz inşallah.
bende iyiyim ablacim cok sukur bugunumuzee istee yavastan yavastan hissettiriyor kendini benim minnakta isteee bu siralar sadece bulantilarim cok artti disinda hersey iyi ya :)
maşallah arzum çok sevindim değerine zoru atlattın çok şükür bide kalp atışını duydun mu değme keyfimize
maşallah maşallah miniğine canım ben bu gün endokrine kan verdim bakalım dr ne diyecek
sağlıkla gelsin miniğin cumartesi güzel haberlerini bekliyoruz
saglikli gelsin bebiste sende sezeryan dogurursun abla yaa :) ben asilama oldugum icin bu kurtaj odasinda oldum sanirim yani ben oyle doyle dusunuyorhm :) gayet temizdi hersey dogum kati falanda temizdi benim hastane icinde yanlis yeshis koyuyirlar yk ameliyatlari falan iyi degil diyorlar ama ben doktoruma guvendigin icin orayi tercih edicem muhtemelen aslinda 2 doktora gidiyorhm yaa ben diger sdiger soktorun hastanesine daha iyi ve daha temiz asilama yapan diktorumu birakamadigim icin onda yaparim sanirjm :) yada diyorum normal olursa dogum yakin olanada gidebilirim :))Canım bende sormuyorum bi arkadaş var sağolsun tellal misali araştırıp araştırıp yazıyor :) banada benim gittiğim 1800 sanırımda ama iite ameliyathane sıkıntılı adam mikrop kaparsınız diyor mecbur bskıyoruz işte
peki sen troidi saglik ocagindami baktirmistin ablaa oda degiskenlik gsterebilir cunku benim saglik ocağında 6.55 cikan degerim hastanede 3.45 cikmisti bide bendede 1 ay once doktorum idrarda ureme var dedi bidaha idrar tahlili verdim onda daha az cikmisti ama tedbir amacli ilac vermisti sinirlenme takma kafana hallolur hersey insaallahÖncelikle hepinizi kokulu kokulu öpüyorum
Çok gerginim sinirliyim allak bullak oldum
Şimdi şöyle ki 24 saat önce 5.5'a dayanan tiroid 2.72'ye düşmüş.. sonuçları yarın görecek endokrin doktoru ama heyheyler geldi tepeme..
Üstüne lökosit görüldü hem kanda hem idrarda.. ben kum döktüm peşine enfeksiyon diye düşündüm ama onlar menem birşey olabileceğini ima ettiler paniklettiler beni.. 15 günde bir idrar verin kontrol edelim dediler
Eve ilk geldiğimde baya kötü oldum ama şimdi iyiyim elhamdülillah Hiç kötü bir şey olmadığından eminim beyaz küre olayında.. ama tiroid kafamı karıştırdı Olmadı diyorum şey yapayım ankarada özel bir laboratuvar var Düzen diye.. gideyim orada bir daha ölçtüreyim diyorum.. bilmiyorum napayım..
Cumartesi de kendi doktorumuz muhakkak birşey öngörecektir gerçi ama bilemedim..
Yok be kuzum aynı laboratuvar.. koca araştırma hastanesi..peki sen troidi saglik ocagindami baktirmistin ablaa oda degiskenlik gsterebilir cunku benim saglik ocağında 6.55 cikan degerim hastanede 3.45 cikmisti bide bendede 1 ay once doktorum idrarda ureme var dedi bidaha idrar tahlili verdim onda daha az cikmisti ama tedbir amacli ilac vermisti sinirlenme takma kafana hallolur hersey insaallah
Canım benim gittiğim hastane tam 36 senelik buranın ilk özel hastanesi eski artık hani ne kadar temizlensede hijyenik değil ondan değişiyorlar işte ama yeni yere gidince fiyat artar artsın yine bişey olmaz da doğuma kadar geçerler mi bilmiyorum muamma yoksa bende doktorumdan çok memnunumsaglikli gelsin bebiste sende sezeryan dogurursun abla yaa :) ben asilama oldugum icin bu kurtaj odasinda oldum sanirim yani ben oyle doyle dusunuyorhm :) gayet temizdi hersey dogum kati falanda temizdi benim hastane icinde yanlis yeshis koyuyirlar yk ameliyatlari falan iyi degil diyorlar ama ben doktoruma guvendigin icin orayi tercih edicem muhtemelen aslinda 2 doktora gidiyorhm yaa ben diger sdiger soktorun hastanesine daha iyi ve daha temiz asilama yapan diktorumu birakamadigim icin onda yaparim sanirjm :) yada diyorum normal olursa dogum yakin olanada gidebilirim :))
sen o zaman baska bi hastanede yada dedigin lab ver kani icin rahat etsin ablaYok be kuzum aynı laboratuvar.. koca araştırma hastanesi..
Ya içim rahat bir gebelik geçirmek istedikçe zihnimi bulandırıyor bu durumlar ablam sorun o..
o zaman sen kendine guzel bir hastane bul abla belki gevmiycekler sen dogurana kadar zorluk olmasin sonradan bideCanım benim gittiğim hastane tam 36 senelik buranın ilk özel hastanesi eski artık hani ne kadar temizlensede hijyenik değil ondan değişiyorlar işte ama yeni yere gidince fiyat artar artsın yine bişey olmaz da doğuma kadar geçerler mi bilmiyorum muamma yoksa bende doktorumdan çok memnunum
Aynen bitanem çok teşekkür ederim öyle yapacağım şu cumartesi kesemizi bir görelim de inşallah..sen o zaman baska bi hastanede yada dedigin lab ver kani icin rahat etsin abla
İşte benim bulmama gerek yok arkadaşta hamile doğumu yakın o araştırıp yazıyor bana :)o zaman sen kendine guzel bir hastane bul abla belki gevmiycekler sen dogurana kadar zorluk olmasin sonradan bide
arada normal dogurcam diyorum abla :) sonra durup durup yok sezeryan olsun diyorum normalden korkuylrum ben daha dogrusu dorkuttular beni o yizden
Öncelikle hepinizi kokulu kokulu öpüyorum
Çok gerginim sinirliyim allak bullak oldum
Şimdi şöyle ki 24 saat önce 5.5'a dayanan tiroid 2.72'ye düşmüş.. sonuçları yarın görecek endokrin doktoru ama heyheyler geldi tepeme..
Üstüne lökosit görüldü hem kanda hem idrarda.. ben kum döktüm peşine enfeksiyon diye düşündüm ama onlar menem birşey olabileceğini ima ettiler paniklettiler beni.. 15 günde bir idrar verin kontrol edelim dediler
Eve ilk geldiğimde baya kötü oldum ama şimdi iyiyim elhamdülillah Hiç kötü bir şey olmadığından eminim beyaz küre olayında.. ama tiroid kafamı karıştırdı Olmadı diyorum şey yapayım ankarada özel bir laboratuvar var Düzen diye.. gideyim orada bir daha ölçtüreyim diyorum.. bilmiyorum napayım..
Cumartesi de kendi doktorumuz muhakkak birşey öngörecektir gerçi ama bilemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?