- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #7.841
Haklısın valla Rabbim sınıyor ama inan pes etmemek için çok zorluyorum kendimi kuzum.. Aynen bu sabah 2. kez kan aldılar..Canm kim seni nasıl korkttu bu konu için ya hu.Kimseye bakma sen.Korkma da.Allah yardm ediyo evet sana diyemem kolay ama sonucu güzel emin ol doğal gelişebilecek bi durum varken bebeğin ve senn için başka yöntemi seçmenelisin.Hem artk epiduralle normal doğum yapılıyo ki büyük konfor.Ben sana kesnlkle bunu tavsiye ederm.
Tövbe estafirullah ya abla yani seninde hep böyle çetrefilli geçiyo Kurban olduğum Allahm sınıyo seni.Abla aynı yerde nası öyle çktı anlamdm ben şmdi ikinci kez tekrar mo vermiştn.
Hem bu lökosit için neyi ima ettiler ? Kanında wbc mi yüksek ?
Haklısın valla Rabbim sınıyor ama inan pes etmemek için çok zorluyorum kendimi kuzum.. Aynen bu sabah 2. kez kan aldılar..
Hem kanda wbc yüksek hemde idrarda lökosit görünce Bu konuda gebeliği arkaya atabiliriz önce sizi düşünmek zorundayız falan deyince üroloji uzmanı kalakaldım
Işte sonra şaşkınlığım geçince kumdan dolayı enfeksiyon olmuşumdur diye ben varsayım da bulununca biraz yumuşadı ortalık..
Ya sabır kuzum.. benimde kötü günlerim geçecek inşallah.. direniyorum..
Yahu üroloji doktorunun yorumu zaten tepe taklak etti beni ablam densiz işte.. nerden gittim gitmez olaydımYok blacm pes etmek tmm mı.Sonçta imtihanın biri btse biri başlamıycak mı?
Abla wbc ve lökosit değerlerin kaç bide doktorun yaklaşımı çok garip geldi.Öyle hemen gebelk geriye atılabiliyo muymuş.
Yahu üroloji doktorunun yorumu zaten tepe taklak etti beni ablam densiz işte.. nerden gittim gitmez olaydım
Wbc 12
Lökosit 6
Ama dediğim gibi ben kum döktüm kumun peşine de enfeksiyon olmuş olamaz mı deyince hmmm falan yaptı tabi tabi olabilir dedi.. gebe insana en son söylenecek şeyi ilk kez söyleyen ayıların diplomasının üstünde tepineceksin.. başka bir şey yazacaktım da utandım valla.. hasbinallah..
Yok kuzum suda eriyen mono birşey vardı ya gebelere sadece onu veriyorlar ama şimdi çok yüksek değil diye boşu boşuna almayın fetusun tutunma evresinde dedi..Abla evet senn dediğinden büyük ihtimal ki ayrıca iki değern de tam sınırda yani yüksek deiller.Peki ilaç falan verdi mi bişey.Bide sancılarn devam ediyo mu
Yok kuzum suda eriyen mono birşey vardı ya gebelere sadece onu veriyorlar ama şimdi çok yüksek değil diye boşu boşuna almayın fetusun tutunma evresinde dedi..
Sancım yok kuzum attım muhtemelen Allaha şükür.. ben genede bütün tahlilleri ve doktor yorumlarını yazdım dosyaladım kendi doktorumuza başvuracağım kuzum.. ben panikli pimpirikli bir insan olsam bugün yatak döşek moduna girer on gözüm on çeşme ağlar dururdum Allaha şükür ki soğukkanlılığım tuttu..
Tek doğru önerisi o oldu kazma beyin :))Evet abla aynen neyseki durumuda güzel izah etmişsn doktor beyfendisine.Allahm güç vermş bugn sana.Gücünü içine koydu zaten Rabbm de :)) Bencede attın sen abla çok şükğr su içmeye devam.Bnde onu dycktm abla alma ilaç falan Suyla hallolack gibi diye.
Tek doğru önerisi o oldu kazma beyin :))
Tövbe estağfurullah..
Gücüm bide cumartesi "anneeaa burdayım" dese keyfime diyecek olmaz
Hiç önemsememeye devam kuzucum
Allah senden razı olsun
canim ben normal dogurmaktan korkuyorum o an geldimi zaten mutlaka dogururum sezeryan olsun diye diretmemm ama sonrasi icin iste rahim eski halini almiyor aok degisiyor falan diyorlarCanm kim seni nasıl korkttu bu konu için ya hu.Kimseye bakma sen.Korkma da.Allah yardm ediyo evet sana diyemem kolay ama sonucu güzel emin ol doğal gelişebilecek bi durum varken bebeğin ve senn için başka yöntemi seçmenelisin.Hem artk epiduralle normal doğum yapılıyo ki büyük konfor.Ben sana kesnlkle bunu tavsiye ederm.
Tövbe estafirullah ya abla yani seninde hep böyle çetrefilli geçiyo Kurban olduğum Allahm sınıyo seni.Abla aynı yerde nası öyle çktı anlamdm ben şmdi ikinci kez tekrar mo vermiştn.
Hem bu lökosit için neyi ima ettiler ? Kanında wbc mi yüksek ?
Tabi canm herkes gibi korkıyon sende.Benm demek istediğim direk karar verip ben sezeryan istiyorm diyip kestirip atma.Normal doğmda mı gelmiyomuş bunu da işk deda duydum asıl normal doğmda daha iyi gelir yerine.canim ben normal dogurmaktan korkuyorum o an geldimi zaten mutlaka dogururum sezeryan olsun diye diretmemm ama sonrasi icin iste rahim eski halini almiyor aok degisiyor falan diyorlar
evet canimm ozel bolge bozuluyormus sarkiyormus falan filan bunlari anlatiyorlar ben bi kendimi cekiyorum normal dogumdan yoksa onceleri hep nornal dogururum diyordumTabi canm herkes gibi korkıyon sende.Benm demek istediğim direk karar verip ben sezeryan istiyorm diyip kestirip atma.Normal doğmda mı gelmiyomuş bunu da işk deda duydum asıl normal doğmda daha iyi gelir yerine.
evet canimm ozel bolge bozuluyormus sarkiyormus falan filan bunlari anlatiyorlar ben bi kendimi cekiyorum normal dogumdan yoksa onceleri hep nornal dogururum diyordum
hakkimda hangisi hayirli ise o olsun diyirum yaa artik bakalim kismetCanm sen kulaklarını tıka ve kararlı ol.Allahn iznyle dua et o önünü açar.Bişeyn sarktığı falan yok.Valla hatta şunu diyeblrm benm ağrılı acılı ilşkilerm bile son buldu ya.Çok zorlanıyodm ben.Hiç istemiyodm canmn yanmasndan.
Sen gönlünü ferah tut canım herşey yoluna girecektir hayırlısıyla 9 ayın nasıl geçtiğini anlamayacaksın bile inşallah.Öncelikle hepinizi kokulu kokulu öpüyorum
Çok gerginim sinirliyim allak bullak oldum
Şimdi şöyle ki 24 saat önce 5.5'a dayanan tiroid 2.72'ye düşmüş.. sonuçları yarın görecek endokrin doktoru ama heyheyler geldi tepeme..
Üstüne lökosit görüldü hem kanda hem idrarda.. ben kum döktüm peşine enfeksiyon diye düşündüm ama onlar menem birşey olabileceğini ima ettiler paniklettiler beni.. 15 günde bir idrar verin kontrol edelim dediler
Eve ilk geldiğimde baya kötü oldum ama şimdi iyiyim elhamdülillah Hiç kötü bir şey olmadığından eminim beyaz küre olayında.. ama tiroid kafamı karıştırdı Olmadı diyorum şey yapayım ankarada özel bir laboratuvar var Düzen diye.. gideyim orada bir daha ölçtüreyim diyorum.. bilmiyorum napayım..
Cumartesi de kendi doktorumuz muhakkak birşey öngörecektir gerçi ama bilemedim..
canın troid için endişe etme birçok kadında varYok be kuzum aynı laboratuvar.. koca araştırma hastanesi..
Ya içim rahat bir gebelik geçirmek istedikçe zihnimi bulandırıyor bu durumlar ablam sorun o..
Merhaba hanımlar hayırlı cumalar
Çarşamba günü endokrine gittim dr geçmişte kum dökmüş olmamdan dolayı bir gün boyunca idrar toplamamı troid içindoe ilacı içmeden kan vermemi istedi. Çarşamba idrarı topladım Perşembe kanı verdim bu günde dr gösterdim 50 mglik ilacı haftanın 4 günü 100 3 günü 50 içereğim. D vitamini düşük ama ilaç vermeyeceğim kum dökmeye meyillisin d vitamini ilaçları böbrekte taş ve kuma neden olur sende dedi. doğal olarak güneşten yararlan dedi 27 hazirana tekrar kontrol verdi
İnşallahhakkimda hangisi hayirli ise o olsun diyirum yaa artik bakalim kismet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?