2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Yok be kuzum aynı laboratuvar.. koca araştırma hastanesi..
Ya içim rahat bir gebelik geçirmek istedikçe zihnimi bulandırıyor bu durumlar ablam sorun o..
Bu ne stres ablacım olabilir bir kaç gümde değişebilir değerlerin doktorun tedavi söyler tekrar bakar ya da . Enfeksiyon için tedavi olur hemen bol bol su iç inşallah güzel bir gebelik seni bekliyor . Değerlere takilip stres ile sen zarar verme

canın troid için endişe etme birçok kadında var
bahçeci sayfasında bir arkadaş yeni gebe iken wbc yükseldi merak etme ilaçla hal oldu şimdi kuzucuk 20li haftalarında annesi ile merak etme
Içim rahat kuzum anlık gerildim ama geçti şükür.. sanada geçmiş olsun Rabbim şifamızı versin inşallah

Şey.. haklısın bitanem de birden üzüldüm sinirlendim ama geçti gitti iyiyim şimdi..

Kızlar şimdi endokrinden geldim düşük dozda bi ilaç başladık dengesizliklerden ötürü.. ayrıca da iyot yazdı bide.. yarın doktor civanım ne derse onun kararıyla hal yoluna koyacağız inşallah..

Kızlar şimdi endokrinden geldim düşük dozda bi ilaç başladık dengesizliklerden ötürü.. ayrıca da iyot yazdı bide.. yarın doktor civanım ne derse onun kararıyla hal yoluna koyacağız inşallah..
Arkadaşım hic morelini bozma inşaallah çok güzel bir hamilelik gecireceksin rabbimin izniyle

Kadir gecemiz mübarek olsun kızlar dua edelim birbirimize
Dün iftarda kanamam oldu Acil Hastaneye geldik Allah'ıma binlerce şükür Kalp atışını duyduk bebekten kaynaklanan bir kanama alanı olmadığını söyledi doktor yatış verdi 3 gün hastanede yatacağım Rabb'im sağlıklı ve hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımızda gösterir inşallah düşük önleyici iğne de Vuruldum artık bekliyoruz

Bu gün kanama yok kahverengi lekelenme yaşıyorum sadece oda bitecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…