- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #7.861
Bu ne stres ablacımYok be kuzum aynı laboratuvar.. koca araştırma hastanesi..
Ya içim rahat bir gebelik geçirmek istedikçe zihnimi bulandırıyor bu durumlar ablam sorun o..
Sağol kuzum iyiyim elhamdülillah.. hep beraber iyi olalım inşallah..Sen gönlünü ferah tut canım herşey yoluna girecektir hayırlısıyla 9 ayın nasıl geçtiğini anlamayacaksın bile inşallah.
Içim rahat kuzum anlık gerildim ama geçti şükür.. sanada geçmiş olsun Rabbim şifamızı versin inşallahcanın troid için endişe etme birçok kadında var
bahçeci sayfasında bir arkadaş yeni gebe iken wbc yükseldi merak etme ilaçla hal oldu şimdi kuzucuk 20li haftalarında annesi ile merak etme
Şey.. haklısın bitanem de birden üzüldüm sinirlendim ama geçti gitti iyiyim şimdi..Bu ne stres ablacımolabilir bir kaç gümde değişebilir değerlerin doktorun tedavi söyler tekrar bakar ya da . Enfeksiyon için tedavi olur hemen bol bol su iç inşallah güzel bir gebelik seni bekliyor . Değerlere takilip stres ile sen zarar verme
Arkadaşım hic morelini bozma inşaallah çok güzel bir hamilelik gecireceksin rabbimin izniyleKızlar şimdi endokrinden geldim düşük dozda bi ilaç başladık dengesizliklerden ötürü.. ayrıca da iyot yazdı bide.. yarın doktor civanım ne derse onun kararıyla hal yoluna koyacağız inşallah..
Canımsın adaşım iyiyim elhamdülillah sağolasın..Arkadaşım hic morelini bozma inşaallah çok güzel bir hamilelik gecireceksin rabbimin izniyle
Maaşallah sübhanallahPıt pıt atıyor kalbiiii
Kesemiz düzenli sağlıklı.. her şey yolunda.. iğnelere başladık
Herşey yolunda teyzeler..
Sağolasın adaşım Darısı başınıza.. ve her isteyene inşallah..Maaşallah sübhanallah
Pıt pıt atıyor kalbiiii
Sağol canımın içi.. inşallah..Oy cağnm benm sağlkla sıhhatle ilerlesn inşallah.
Senin gebelik takvimini severim kızzzSağol canımın içi.. inşallah..
Sağlıkla sıhhatle gelecek..
Macun kullandın sen bu ay değil miYa Kızlar benim adet uzadıda uzadı 12gün daha geliyor her ay bir gun daha uzuyor
Evet sevgul kullandımMacun kullandın sen bu ay değil mi
Canimyaa çok sevindim maşallah maşallah maşallahPıt pıt atıyor kalbiiii
Canım kullandığın macun mu etkiledi hep uzun muydu adet günlerinYa Kızlar benim adet uzadıda uzadı 12gün daha geliyor her ay bir gun daha uzuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?