2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Canım rabbim şifa versin inşaallah evladını kucagina sağlıklı bir şekilde alırsın

Abla benmde aklmda sen bardn görünmüyo bi sorun mu var ki dedm ama neyse çok şükür hastaneye yatman iyi olmuş abla çok şükür.inşallah tez zamnda geçer mide bulantın nasl

Canimyaa çok sevindim maşallah maşallah maşallah
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allah razı olsun fulyacım.. bu sıpalar bizi hem gelmeden önce hem gelirken epey yoracak anlaşılan.. aman sağlıkla gelsinler de biz idare ederiz.. 3 gün yat güzelce dinlen Hiç bir şey olmaz Allahın izniyle..
Ben iğnelerimi yapmaya başladım dün.. epey zorlandım ama gık demedim Pes etmek yok.. sabırla geçecek şunun şurasında 34 hafta.. pek de az değilmiş 238 enjeksiyon artı 34 tane de proluton 272.. hoş mu şimdi bu

Evet sevgul kullandım
Ben hamile kalmadan önceki adetimde yani sonjncusunda 15 günden fazla lekelenme yaşadım macunuda söksün diye yedim zaten yedikten üç gün sonra bi kanamam oldu sular seller gibi bi daha ki ayda adet görmedim zaten hamileydim belk seninde öyle bişeydir değlae bile düzene girer macunla allahın izniyle sitreste etkili bu tür durumlara sen doktorlara bakıp kendini kasma canım allah şifa versin inşallah

Allah iyiliğini versin hem kendini teselli ettin hemide sildin mi geri deli kadın :) çok güldüm ya çok yaşa emi.. Bu arada sakine nin selamları var hepinize teli sıkıntılıymış giremiyormuş idareten bi telefon almış bi watsapp varmış o da ses kaydı vs yollanmıyor sadece yazışma neyse çok sevindi sizin haberinizi alınca :). Çok merak ediyorum sizi ama giremiyorum dedi kızıda ufaklığı kıskanıyormuş sıkıntıda kadıncağız allah yardımcısı olsun onunda. Arzuş fulya ya ne olmuş ki? Sana yazdığı mesajda bişey göremedim ne yatması kız mesajların hepsi görünmüyor lanet bi sıkıntı mı var allah korusun

Sağolasın canim

He valla kendi kendime öyle yaptım galiba kuzum
Komik kadınım hakikaten..
Kuzum sakineye sende selam söyle bekleriz biz hep buralardayız.. herşey yoluna girer büyükle küçük mis gibi geçinir giderler az daha sabır..
Fulyaya gelince kuzum dün iftardan sonra kanaması olmuş acilen gitmişler kalp atışı var kanama bebeğe yakın değilmiş ama genede dinlensin diye 3 gün yatış vermişler
Bide düşük önleyici iğne vurmuşlar kanaması kesilmiş kahve leke olmuş
Birşeycik yok Allahın izniyle

Abla benmde aklmda sen bardn görünmüyo bi sorun mu var ki dedm ama neyse çok şükür hastaneye yatman iyi olmuş abla çok şükür.inşallah tez zamnda geçer mide bulantın nasl
Evet hastanede olmak iyi geldi yatınca o kadar belim ve kasıkta agrimiyor
Bulantı var canım ama kusuyorum bir kaç gündür ama yemek kokularindan tiksindim

Canım çok sağol kuzular için herşeye katlanıyoruz

A.selam söylerim canım benim . A anneveoglusu canımcım çok geçmiş olsun iyisin değil mi şimdi

Günaydın kızlar kontrolüm vardı bugün bebek 710 gram 31 cm olmuş herşeyi normal ama bebeğimiz dik dedi son ayda dönebilirde dönmeyebilirde dedi bende sezaryen istiyorum zaten hocam dedim bi posta dalgasınıda geçti eşim yanımdaydı oizin vermezse sezaryenle almam dedi izin verecek nasıl vermiyormuş yani :)

Kızlar bide şeler yüklemesi istedi yaptırmadım tatlı şeyleri midem kaldırmıyor direk çıkarıyorum midem almadı doktora söyledim bir hafta tokluk kan şekeri aktır dedi o zaman sağlık ocağında bakarlar sanırım ki değil mi

Ablcm maşalah gelişimi iyi çok şükür evet bakarlar.

Maaşallah sübhanallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…