- 28 Ocak 2017
- 627
- 898
- 53
- 52
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #7.881
Her ay 1 gün 1 gun uzuyorCanım kullandığın macun mu etkiledi hep uzun muydu adet günlerin
Canım rabbim şifa versin inşaallah evladını kucagina sağlıklı bir şekilde alırsınKadir gecemiz mübarek olsun kızlar dua edelim birbirimize
Dün iftarda kanamam oldu Acil Hastaneye geldik Allah'ıma binlerce şükür Kalp atışını duyduk bebekten kaynaklanan bir kanama alanı olmadığını söyledi doktor yatış verdi 3 gün hastanede yatacağım Rabb'im sağlıklı ve hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımızda gösterir inşallah düşük önleyici iğne de Vuruldum artık bekliyoruz
Bu gün kanama yok kahverengi lekelenme yaşıyorum sadece oda bitecek inşallah
Abla benmde aklmda sen bardn görünmüyo bi sorun mu var ki dedm ama neyse çok şükür hastaneye yatman iyi olmuş abla çok şükür.inşallah tez zamnda geçer mide bulantın naslKadir gecemiz mübarek olsun kızlar dua edelim birbirimize
Dün iftarda kanamam oldu Acil Hastaneye geldik Allah'ıma binlerce şükür Kalp atışını duyduk bebekten kaynaklanan bir kanama alanı olmadığını söyledi doktor yatış verdi 3 gün hastanede yatacağım Rabb'im sağlıklı ve hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımızda gösterir inşallah düşük önleyici iğne de Vuruldum artık bekliyoruz
Bu gün kanama yok kahverengi lekelenme yaşıyorum sadece oda bitecek inşallah
Sev bizi sevo teyzesiiiSenin gebelik takvimini severim kızzz
Allah razı olsun fulyacım.. bu sıpalar bizi hem gelmeden önce hem gelirken epey yoracak anlaşılan.. aman sağlıkla gelsinler de biz idare ederiz.. 3 gün yat güzelce dinlen Hiç bir şey olmaz Allahın izniyle..Canimyaa çok sevindim maşallah maşallah maşallah
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben hamile kalmadan önceki adetimde yani sonjncusunda 15 günden fazla lekelenme yaşadım macunuda söksün diye yedim zaten yedikten üç gün sonra bi kanamam oldu sular seller gibi bi daha ki ayda adet görmedim zaten hamileydim belk seninde öyle bişeydir değlae bile düzene girer macunla allahın izniyle sitreste etkili bu tür durumlara sen doktorlara bakıp kendini kasma canım allah şifa versin inşallahEvet sevgul kullandım
Çok seviyor sizi sevo teyzesiSev bizi sevo teyzesiii
Allah iyiliğini versin hem kendini teselli ettin hemide sildin mi geri deli kadın :) çok güldüm ya çok yaşa emi.. Bu arada sakine nin selamları var hepinize teli sıkıntılıymış giremiyormuş idareten bi telefon almış bi watsapp varmış o da ses kaydı vs yollanmıyor sadece yazışma neyse çok sevindi sizin haberinizi alınca :). Çok merak ediyorum sizi ama giremiyorum dedi kızıda ufaklığı kıskanıyormuş sıkıntıda kadıncağız allah yardımcısı olsun onunda. Arzuş fulya ya ne olmuş ki? Sana yazdığı mesajda bişey göremedim ne yatması kız mesajların hepsi görünmüyor lanetAllah razı olsun fulyacım.. bu sıpalar bizi hem gelmeden önce hem gelirken epey yoracak anlaşılan.. aman sağlıkla gelsinler de biz idare ederiz.. 3 gün yat güzelce dinlen Hiç bir şey olmaz Allahın izniyle..
Ben iğnelerimi yapmaya başladım dün.. epey zorlandım ama gık demedim Pes etmek yok.. sabırla geçecek şunun şurasında 34 hafta..pek de az değilmiş 238 enjeksiyon artı 34 tane de proluton 272.. hoş mu şimdi bu
Sağolasın canimBen hamile kalmadan önceki adetimde yani sonjncusunda 15 günden fazla lekelenme yaşadım macunuda söksün diye yedim zaten yedikten üç gün sonra bi kanamam oldu sular seller gibi bi daha ki ayda adet görmedim zaten hamileydim belk seninde öyle bişeydir değlae bile düzene girer macunla allahın izniyle sitreste etkili bu tür durumlara sen doktorlara bakıp kendini kasma canım allah şifa versin inşallah
He valla kendi kendime öyle yaptım galiba kuzumAllah iyiliğini versin hem kendini teselli ettin hemide sildin mi geri deli kadın :) çok güldüm ya çok yaşa emi.. Bu arada sakine nin selamları var hepinize teli sıkıntılıymış giremiyormuş idareten bi telefon almış bi watsapp varmış o da ses kaydı vs yollanmıyor sadece yazışma neyse çok sevindi sizin haberinizi alınca :). Çok merak ediyorum sizi ama giremiyorum dedi kızıda ufaklığı kıskanıyormuş sıkıntıda kadıncağız allah yardımcısı olsun onunda. Arzuş fulya ya ne olmuş ki? Sana yazdığı mesajda bişey göremedim ne yatması kız mesajların hepsi görünmüyor lanetbi sıkıntı mı var allah korusun
Evet hastanede olmak iyi geldi yatınca o kadar belim ve kasıkta agrimiyorAbla benmde aklmda sen bardn görünmüyo bi sorun mu var ki dedm ama neyse çok şükür hastaneye yatman iyi olmuş abla çok şükür.inşallah tez zamnda geçer mide bulantın nasl
Canım çok sağol kuzular için herşeye katlanıyoruzAllah razı olsun fulyacım.. bu sıpalar bizi hem gelmeden önce hem gelirken epey yoracak anlaşılan.. aman sağlıkla gelsinler de biz idare ederiz.. 3 gün yat güzelce dinlen Hiç bir şey olmaz Allahın izniyle..
Ben iğnelerimi yapmaya başladım dün.. epey zorlandım ama gık demedim Pes etmek yok.. sabırla geçecek şunun şurasında 34 hafta..pek de az değilmiş 238 enjeksiyon artı 34 tane de proluton 272.. hoş mu şimdi bu
Evet hastanede olmak iyi geldi yatınca o kadar belim ve kasıkta agrimiyor
Bulantı var canım ama kusuyorum bir kaç gündür ama yemek kokularindan tiksindim
A.selam söylerim canım benim . A anneveoglusu canımcım çok geçmiş olsun iyisin değil mi şimdiHe valla kendi kendime öyle yaptım galiba kuzum
Komik kadınım hakikaten..
Kuzum sakineye sende selam söyle bekleriz biz hep buralardayız.. herşey yoluna girer büyükle küçük mis gibi geçinir giderler az daha sabır..
Fulyaya gelince kuzum dün iftardan sonra kanaması olmuş acilen gitmişler kalp atışı var kanama bebeğe yakın değilmiş ama genede dinlensin diye 3 gün yatış vermişler
Bide düşük önleyici iğne vurmuşlar kanaması kesilmiş kahve leke olmuş
Birşeycik yok Allahın izniyle
Daha iyiyim şükür hastanede yatiyorumA.selam söylerim canım benim . A anneveoglusu canımcım çok geçmiş olsun iyisin değil mi şimdi
Çok şükür ablacım. Bi güzel iyileşte çık allah şifa versin inşallahDaha iyiyim şükür hastanede yatiyorum
Sen nasılsın
Ablcm maşalah gelişimi iyi çok şükür evet bakarlar.Kızlar bide şeler yüklemesi istedi yaptırmadım tatlı şeyleri midem kaldırmıyor direk çıkarıyorummidem almadı doktora söyledim bir hafta tokluk kan şekeri aktır dedi o zaman sağlık ocağında bakarlar sanırım ki değil mi
Maaşallah sübhanallahGünaydın kızlar kontrolüm vardı bugün bebek 710 gram 31 cm olmuş herşeyi normal ama bebeğimiz dik dedi son ayda dönebilirde dönmeyebilirde dedi bende sezaryen istiyorum zaten hocam dedim bi posta dalgasınıda geçti eşim yanımdaydı oizin vermezse sezaryenle almam dedi izin verecek nasıl vermiyormuş yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?