- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #7.901
Edepsiz bi erkek çocuğu diyor pipisini gösteriyor :) sen şeker yüklemesi yaptırdın mı canımcımAblcm maşalah gelişimi iyi çok şükür evet bakarlar.
Darısı sizlere inşallahhMaaşallah sübhanallah
Edepsiz bi erkek çocuğu diyor pipisini gösteriyor :) sen şeker yüklemesi yaptırdın mı canımcım
Hafsanurun birseyi olduğunu düşünmüyorum her zaman kıvam aynı olmayabiliyor kuzum..Günaydn kızlar naslsnz.Bnde hafsanurla akşmlr nası oluyo anlmıyorm ama kakası 2 3 gündr kahverengmsi ve bazen mukuslu sanki nedn böyle oldu anlmıyorm farklı bişey de yemiyorum. Devam ederse dr götürüym diyom
A anneveoglusu abla nası oldn.
ardemir arzuş sende durmlar nası.
Sağolasın kuzum erken davrandı sıpamA anneveoglusu canim gecmis olsun şimdi nasılsın kanaman var mı?
ardemir canım maşallah subhanallah pitpitlari duymussun bebişin sımsıkı tutunmuş annesi
M miyaz canım maşallah subhanallah senin paşa da baya büyümüş.
Bi kere yapılacaktı zaten canımda tatlı şeylerle aram yok ya canım istese yesem olduğu gibi çıkarıyorum yani içemezdim ben kuzu hamilelikten beri iki üç kez ya yemişimdir ya yememişimdir o da pudingli olanlardan diğerlerini normalde bile sevmemAy maşşalh paşaya edeplidr o dokotr anlamamştr
Yaptrdm kuzum ben de bana dr bi kere içirtti zaten.
Evet büyüdü teyzesi ama kilosu az geldi bana sanki ya. Senin bebiş nasıl kuzuA anneveoglusu canim gecmis olsun şimdi nasılsın kanaman var mı?
ardemir canım maşallah subhanallah pitpitlari duymussun bebişin sımsıkı tutunmuş annesi
Hafsanurun birseyi olduğunu düşünmüyorum her zaman kıvam aynı olmayabiliyor kuzum..
Bende iğnelere alışmaya çalışıyorum bugün haftalık olan iğnemi vurdurdum çok yağlıymış popişimin üstüne oturamıyorum..diğer iğneyi de bacaktan başlamıştım bugün 3.yü göbekten vurdum alışacağız inşallah
Sağolasın kuzum erken davrandı sıpam
Sürpriz yaptı bildiğin
Sen nasılsın iyi misin kuzu nasıl?
Biz de iyiyiz teyzeleri yeni hayatımıza alışmaya çalışıyoruzEvet büyüdü teyzesi ama kilosu az geldi bana sanki ya. Senin bebiş nasıl kuzu
Çokk şükür maşallahhh darısı bize kuzu allah olmayanada versin inşallahBiz de iyiyiz teyzeleri yeni hayatımıza alışmaya çalışıyoruz
Canım bende yaptiramam bu testi midem kaldırmaz Bebişin kilosu son haftalarda artıyor merak etmeBi kere yapılacaktı zaten canımda tatlı şeylerle aram yok ya canım istese yesem olduğu gibi çıkarıyorum yani içemezdim ben kuzu hamilelikten beri iki üç kez ya yemişimdir ya yememişimdir o da pudingli olanlardan diğerlerini normalde bile sevmem
Günaydn kızlar naslsnz.Bnde hafsanurla akşmlr nası oluyo anlmıyorm ama kakası 2 3 gündr kahverengmsi ve bazen mukuslu sanki nedn böyle oldu anlmıyorm farklı bişey de yemiyorum. Devam ederse dr götürüym diyom
A anneveoglusu abla nası oldn.
ardemir arzuş sende durmlar nası.
A anneveoglusu canim gecmis olsun şimdi nasılsın kanaman var mı?
A anneveoglusu fulyam nasılsın?
Canım benimde ilk gebelikte oldu ama maşallah hiç bir şeycik olmamıştı.. kesiliyor zaten dinlendikçe.. bide doktorum şey demişti kesede olmadığı müddetçe kanamadan hiç korkma 9 ayda olsa demişti..Kızlar öğleden sonra hastaneden çıktım 10 gün rapor verdi evde yatiyorum Dr olumlu konuştu tablo ağır değil değil dedi dinlen iyice dedi 10 gün sonra kontrol var ara ara taze kan geliyor
Kanama alanı varmış biraz
Kızlar öğleden sonra hastaneden çıktım 10 gün rapor verdi evde yatiyorum Dr olumlu konuştu tablo ağır değil değil dedi dinlen iyice dedi 10 gün sonra kontrol var ara ara taze kan geliyor
Hafsanurun birseyi olduğunu düşünmüyorum her zaman kıvam aynı olmayabiliyor kuzum..
Bende iğnelere alışmaya çalışıyorum bugün haftalık olan iğnemi vurdurdum çok yağlıymış popişimin üstüne oturamıyorum..diğer iğneyi de bacaktan başlamıştım bugün 3.yü göbekten vurdum alışacağız inşallah
Sağolasın kuzum erken davrandı sıpam
Sürpriz yaptı bildiğin
Sen nasılsın iyi misin kuzu nasıl?
Günaydın abla yaptırmayınca yanlış mı yaptım diye düşündüm bi ara ama dayananazdım ya. Sen nasılsın nasıl oldunCanım bende yaptiramam bu testi midem kaldırmaz Bebişin kilosu son haftalarda artıyor merak etme
Doktorun rapor vermesi iyi olmuş canım bol bol dinlen rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar öğleden sonra hastaneden çıktım 10 gün rapor verdi evde yatiyorum Dr olumlu konuştu tablo ağır değil değil dedi dinlen iyice dedi 10 gün sonra kontrol var ara ara taze kan geliyor
Aynen güzelim valla bir tek onlar için katlanılır bunlara.. Rabbim muvaffak etsin beni ve benim nezdimde ki herkesiAllahm yardmcn olsn abla kolaylk versn.Napalm evlatlar için dayanıyorz herşeye Rabbm sağlkla kucağnda göstersnde inşallah.
Tatlı bişeyin adını duyunca irkiliyorum hatta cinsiyeti öğrendikten sonra senn erkek falan değil dediler :) nefret ettim şekerli şeylerden. Bende bi iki gün baktırırım bana tokluk bak dedi sadece canım sağlık ocağından ölçtürecem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?