2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Hafsanurun birseyi olduğunu düşünmüyorum her zaman kıvam aynı olmayabiliyor kuzum..
Bende iğnelere alışmaya çalışıyorum bugün haftalık olan iğnemi vurdurdum çok yağlıymış popişimin üstüne oturamıyorum.. diğer iğneyi de bacaktan başlamıştım bugün 3.yü göbekten vurdum alışacağız inşallah

Sağolasın kuzum erken davrandı sıpam
Sürpriz yaptı bildiğin
Sen nasılsın iyi misin kuzu nasıl?

Ay maşşalh paşaya edeplidr o dokotr anlamamştr
Yaptrdm kuzum ben de bana dr bi kere içirtti zaten.
Bi kere yapılacaktı zaten canımda tatlı şeylerle aram yok ya canım istese yesem olduğu gibi çıkarıyorum yani içemezdim ben kuzu hamilelikten beri iki üç kez ya yemişimdir ya yememişimdir o da pudingli olanlardan diğerlerini normalde bile sevmem

Evet büyüdü teyzesi ama kilosu az geldi bana sanki ya. Senin bebiş nasıl kuzu

Evet büyüdü teyzesi ama kilosu az geldi bana sanki ya. Senin bebiş nasıl kuzu
Biz de iyiyiz teyzeleri yeni hayatımıza alışmaya çalışıyoruz

Canım bende yaptiramam bu testi midem kaldırmaz Bebişin kilosu son haftalarda artıyor merak etme

Kızlar öğleden sonra hastaneden çıktım 10 gün rapor verdi evde yatiyorum Dr olumlu konuştu tablo ağır değil değil dedi dinlen iyice dedi 10 gün sonra kontrol var ara ara taze kan geliyor
Kanama alanı varmış biraz

Canım benimde ilk gebelikte oldu ama maşallah hiç bir şeycik olmamıştı.. kesiliyor zaten dinlendikçe.. bide doktorum şey demişti kesede olmadığı müddetçe kanamadan hiç korkma 9 ayda olsa demişti..
Sakin kalmaya devam et canım..

Bazı gebelklerde oluyo ya abla doktorn durumu açklamş zaten raporda iyi olmuş dinlen Allahm şifalar versn.

Allahm yardmcn olsn abla kolaylk versn.Napalm evlatlar için dayanıyorz herşeye Rabbm sağlkla kucağnda göstersnde inşallah.

Doktorun rapor vermesi iyi olmuş canım bol bol dinlen rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

M miyaz canım ben de şeker yüklemesi yaptırmadım açlık ve tokluk ölçtürdüm birkaç kez. Bir de beslenmeme dikkat ettim.

Tatlı bişeyin adını duyunca irkiliyorum hatta cinsiyeti öğrendikten sonra senn erkek falan değil dediler :) nefret ettim şekerli şeylerden. Bende bi iki gün baktırırım bana tokluk bak dedi sadece canım sağlık ocağından ölçtürecem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…