2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

selam kizlarr nasilsinizz A anneveoglusu cok gecmis olsun biran once gitsin kanama alani :) ardemir sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik benim bulantar bitmisti 2 gudnur geri geldi mubarek umarim cok uzun surmeden biter gider

selam kizlarr nasilsinizz A anneveoglusu cok gecmis olsun biran once gitsin kanama alani :) ardemir sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik benim bulantar bitmisti 2 gudnur geri geldi mubarek umarim cok uzun surmeden biter gider
Sağolasın canım benim şükürler olsun iğneler ilaçlar yuvarlanıp gidiyoruz
Henüz bulantım yok ya hiç olmayacak ya da 10 16 arası hoplatacak
Sen nasılsın bulantının dışında?

Sağolasın canım benim şükürler olsun iğneler ilaçlar yuvarlanıp gidiyoruz
Henüz bulantım yok ya hiç olmayacak ya da 10 16 arası hoplatacak
Sen nasılsın bulantının dışında?
insaallah olmaz abla yaaa bende bulanti disinda mide yanmasi var artik hic gevmiyor yarin kontrolum var sorucam bakalim ne diycek

insaallah olmaz abla yaaa bende bulanti disinda mide yanmasi var artik hic gevmiyor yarin kontrolum var sorucam bakalim ne diycek

Mide yanması olur bu haftalarnda.çocuk tütlenmesiyle alakalı derler ne derece dığru bilmem.Ama benm midem o kdar hassastr pek yanmam olmadı ve hafsanur saçsz doğdu

İyiyim şükür canım

Fuliş durumlar nasıl? Ben bugün kv lere geldm falan annemlere gidemycm ınlar memlekette olmuycaklar uğraşıoz işte canm.
Ama aklmda hafsanurun kakası hala düzelmedi düzelr gibi oldu ama snra yine kahveremgmsi hatta bazen baya koyu.Hayr başka bi skntısıda yok şülğr bilemedm ki bayrmdn smraya randevu aldm.Umarm bişeyi yoktur kuzumun.

İyiyim canı yatiyorum kanama yok şükür
Canım kabız mi arada kaka da rengi değişir korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…