- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #7.921
Sağolasın canım benim şükürler olsun iğneler ilaçlar yuvarlanıp gidiyoruzselam kizlarr nasilsinizz A anneveoglusu cok gecmis olsun biran once gitsin kanama alani :)ardemir sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik benim bulantar bitmisti 2 gudnur geri geldi mubarek umarim cok uzun surmeden biter gider
insaallah olmaz abla yaaa bende bulanti disinda mide yanmasi var artik hic gevmiyor yarin kontrolum var sorucam bakalim ne diycekSağolasın canım benim şükürler olsun iğneler ilaçlar yuvarlanıp gidiyoruz
Henüz bulantım yok ya hiç olmayacak ya da 10 16 arası hoplatacak
Sen nasılsın bulantının dışında?
Kuzum şey mi acaba hazım sorunun ya da midene dokunan bir şeyin mi var ki?insaallah olmaz abla yaaa bende bulanti disinda mide yanmasi var artik hic gevmiyor yarin kontrolum var sorucam bakalim ne diycek
insaallah olmaz abla yaaa bende bulanti disinda mide yanmasi var artik hic gevmiyor yarin kontrolum var sorucam bakalim ne diycek
ayyy canim bilmiyorum onunla alakalimida cok yaniyor valla hicbsiey fayda etmiyorMide yanması olur bu haftalarnda.çocuk tütlenmesiyle alakalı derler ne derece dığru bilmem.Ama benm midem o kdar hassastr pek yanmam olmadı ve hafsanur saçsz doğdu
baharatli hcbisey yemiyorum abla yediklerime dikkat ediyorum yani tuvalet problemim var aslinda birazda ona bagliyorum benKuzum şey mi acaba hazım sorunun ya da midene dokunan bir şeyin mi var ki?
Sor bakalım ne diyecek
ayyy canim bilmiyorum onunla alakalimida cok yaniyor valla hicbsiey fayda etmiyor
evet canim iciyorum her gun 1 tane iciyorum mutlakaSoda maden suyu yani içiyomusn hergün
Rabbim kolaylıklar versin kuzucumbaharatli hcbisey yemiyorum abla yediklerime dikkat ediyorum yani tuvalet problemim var aslinda birazda ona bagliyorum ben
Tünaydın canım iyiyiz şükür elhamdülillahGünaydın kızlar nasılsınız
amin ablacim evet ozluycez valla yaa :)Rabbim kolaylıklar versin kuzucum
Özleyeceğiz bu günleri biliyorsun dimi?
İyiyim şükür canımTünaydın canım iyiyiz şükür elhamdülillah
Sen nasılsın?
İç iç beneğin gelişimi içinde iyi.muz soda ceviz hiç aksatma ha bide kaşar.evet canim iciyorum her gun 1 tane iciyorum mutlaka
İyiyim şükür canım
İyiyim canı yatiyorum kanama yok şükürFuliş durumlar nasıl? Ben bugün kv lere geldm falan annemlere gidemycm ınlar memlekette olmuycaklar uğraşıoz işte canm.
Ama aklmda hafsanurun kakası hala düzelmedi düzelr gibi oldu ama snra yine kahveremgmsi hatta bazen baya koyu.Hayr başka bi skntısıda yok şülğr bilemedm ki bayrmdn smraya randevu aldm.Umarm bişeyi yoktur kuzumun.
Yok abla kabız deil ya.Ne bilm bazen de mukıs oluyo ama hani huzurlk olur diyolar genelde şülür iyi.Abla kanaman olmamasına çok sevndm.İyiyim canı yatiyorum kanama yok şükür
Canım kabız mi arada kaka da rengi değişir korkma
İyi bayrammar kuzummm rabbim sanada hayırlısıyla tez vakitte bi evlat nasip etsin hasretine su serpsin inşallahhhÇan’larım hepinize iyi bayramlarRabbim bebişlerinizle hepinize mutlu bayramlar görmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?