2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Çan’larım hepinize iyi bayramlar Rabbim bebişlerinizle hepinize mutlu bayramlar görmeyi nasip etsin
Off ebuş ya senn nicki gördüm sayfa yüklenrken hareket ediyo nickini gördüm bide hamile ilkonunu görünce bian ahaaa dedm ya içim hopladı resmn.Allahm inşallah içimi doğdurmştur

Kızlar benm kuzm niye iyi alamıyo kişo ya küçük deyip duruyolar canm sıkılıyo.pazartesi kontrol var heycnla onu bekliyom aldımı acaba diye

Kızlar benm kuzm niye iyi alamıyo kişo ya küçük deyip duruyolar canm sıkılıyo.pazartesi kontrol var heycnla onu bekliyom aldımı acaba diye
Canım senin boyun kilon eşinin boyu kilosu kaç
Ayına göre kız bebek için gereken standart içinde ise korkma

Abla eşim zayf 175 kilo 70 bnde normalm aslnda bnce baba ya çekti.o sınrlrn içnde hamdolsn.aman abla bu insanlar herşeye diyecek Bişey bulurlar dimi
Milletin lafı bitmez kız 3-4 yaş olsun almiyirmusun ikinciyi diyecekler tombul olsa yazık çok yediriyorsunuz obez bu çocuk derler

Canlar meraba bayrmda kimse girememiş sanrm.Geçmiş bayrmnızı kutlarm Allahm evladı olanlara onlarla birlkte sağlklı nice bayrmlar olmayn kardeşimizede bu güzel günlerde hasterini giderdiği günleri göstersn hepimize.
Herkes nasıl? Etiket yapmama gerk yok sanrm :)

Amin. Çok şükür canım sen nasılsın? Ben sitresliyim bu ara birazcık ya

Canım şükür iyiyim evde olmak iyi geldi
Perşembe kontrol var bakalım bebiş nasıl
Sen nasılsın kizce nasıl Dr gidecektiniz gittiniz mi

Canım hayırdır neden streslisin
Abla bizimkiler köydeler ben yanlızım burda kardeşim çalışıyor yeğenime bakacak kimse yok bende bakamıyorum ama beklenti içinde kız ne yapsın eli kolu bağlı onunda e ben kendime yetemiyorum zaten bitmiyor sıkıntılar nırmalde kaynanası bakıyordu oğlu kaza yaptı götüremiyor oraya kadın hangi biriyle uğraşsın annem gelecek o da babam yanlız kalp hastası orda yanlız bırakamıyoruz ne olur ne olmaz diye gitmeyin köye dedik adamda ben orda iyi oluyorum diyor cidden de öyle düzeliyor yani. Ben tek başıma kahvaltı bile yapamıyorum yemek vs de hazırlayamıyorum kokusundan geçen hafta eşim evdeydi keyfim yerindeydi allah razı olsun hiç bişey yaptırmadı bana herşey bi yana yanlız kalmaktan sıkılıyorumda artık dün sinirden oturup ağladım ya

İyiyim kuzum çalışıyorum bende iş güç Sen napıyorsun nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…