- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #7.941
Off ebuş ya senn nicki gördüm sayfa yüklenrken hareket ediyo nickini gördüm bide hamile ilkonunu görünce bian ahaaa dedm ya içim hopladı resmn.Allahm inşallah içimi doğdurmşturÇan’larım hepinize iyi bayramlarRabbim bebişlerinizle hepinize mutlu bayramlar görmeyi nasip etsin
Canım senin boyun kilon eşinin boyu kilosu kaçKızlar benm kuzm niye iyi alamıyo kişo ya küçük deyip duruyolarcanm sıkılıyo.pazartesi kontrol var heycnla onu bekliyom aldımı acaba diye
Abla eşim zayf 175 kilo 70 bnde normalm aslnda bnce baba ya çekti.o sınrlrn içnde hamdolsn.aman abla bu insanlar herşeye diyecek Bişey bulurlar dimiCanım senin boyun kilon eşinin boyu kilosu kaç
Ayına göre kız bebek için gereken standart içinde ise korkma
Milletin lafı bitmez kız 3-4 yaş olsun almiyirmusun ikinciyi diyecekler tombul olsa yazık çok yediriyorsunuz obez bu çocuk derlerAbla eşim zayf 175 kilo 70 bnde normalm aslnda bnce baba ya çekti.o sınrlrn içnde hamdolsn.aman abla bu insanlar herşeye diyecek Bişey bulurlar dimi
Meleğim benim ya kıyamam sizde benim gibi bekliyorsunuz inşallah kuzum benimOff ebuş ya senn nicki gördüm sayfa yüklenrken hareket ediyo nickini gördüm bide hamile ilkonunu görünce bian ahaaa dedm ya içim hopladı resmn.Allahm inşallah içimi doğdurmştur
İnşallah ablacımmmHayırlı bayramlar ramazan bayramı mubarek olsun hanımlar
Ebru bende bir an amanın dedim insallah yakında güzel haberlerini alırız
Meleğim benim ya kıyamam sizde benim gibi bekliyorsunuz inşallah kuzum benim
Amin. Çok şükür canım sen nasılsın? Ben sitresliyim bu ara birazcık yaCanlar meraba bayrmda kimse girememiş sanrm.Geçmiş bayrmnızı kutlarm Allahm evladı olanlara onlarla birlkte sağlklı nice bayrmlar olmayn kardeşimizede bu güzel günlerde hasterini giderdiği günleri göstersn hepimize.
Herkes nasıl? Etiket yapmama gerk yok sanrm :)
Canım şükür iyiyim evde olmak iyi geldiCanlar meraba bayrmda kimse girememiş sanrm.Geçmiş bayrmnızı kutlarm Allahm evladı olanlara onlarla birlkte sağlklı nice bayrmlar olmayn kardeşimizede bu güzel günlerde hasterini giderdiği günleri göstersn hepimize.
Canım hayırdır neden streslisinAmin. Çok şükür canım sen nasılsın? Ben sitresliyim bu ara birazcık ya
Abla bizimkiler köydeler ben yanlızım burda kardeşim çalışıyor yeğenime bakacak kimse yok bende bakamıyorum ama beklenti içinde kız ne yapsın eli kolu bağlı onunda e ben kendime yetemiyorum zaten bitmiyor sıkıntılar nırmalde kaynanası bakıyordu oğlu kaza yaptı götüremiyor oraya kadın hangi biriyle uğraşsın annem gelecek o da babam yanlız kalp hastası orda yanlız bırakamıyoruz ne olur ne olmaz diye gitmeyin köye dedik adamda ben orda iyi oluyorum diyor cidden de öyle düzeliyor yani. Ben tek başıma kahvaltı bile yapamıyorum yemek vs de hazırlayamıyorum kokusundan geçen hafta eşim evdeydi keyfim yerindeydi allah razı olsun hiç bişey yaptırmadı bana herşey bi yana yanlız kalmaktan sıkılıyorumda artık dün sinirden oturup ağladım yaCanım hayırdır neden streslisin
İyiyim kuzum çalışıyorum bende iş güçCanlar meraba bayrmda kimse girememiş sanrm.Geçmiş bayrmnızı kutlarm Allahm evladı olanlara onlarla birlkte sağlklı nice bayrmlar olmayn kardeşimizede bu güzel günlerde hasterini giderdiği günleri göstersn hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?