2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Kardeşin açısında da senin açından da zor
Ama kardeşin krese bıraksa nasıl olur
Ben de senin gibiyim kendime hayrim yok Allah'tan oğlan büyük yoksa oğlanla birlikte rezil idik
İzin alamıyor mu kizkardesin

Amin. Çok şükür canım sen nasılsın? Ben sitresliyim bu ara birazcık ya

Oy abla Yine aynı sıkıntı sende öyle mi ee ne yapacaksn peki.Yapabileck bişeyn yok yani artk sennde evladn olack yahu sen ne edesin o durumda kimseye hayrın olmaz valla ben yaşadm biliyorm.
Bende şükür abla bayram benmde çok stresli geçti skntıdaydm yani ne olack bilmiyorm

Canım şükür iyiyim evde olmak iyi geldi
Perşembe kontrol var bakalım bebiş nasıl
Sen nasılsın kizce nasıl Dr gidecektiniz gittiniz mi

Oh iyi çok şükğr abla iyi olmana sevndm kanaman durdu dimi.perşembe bbiş bi tık daha büyümüş olcak anneciği.
Abla bugn gidiyoz doktor inşallah hayrlı haberlerle gelirz.

İyiyim kuzum çalışıyorum bende iş güç Sen napıyorsun nasılsın
Çalş canm çalşmk güzel kazan paranı.Bende şülür kuzum ya uğraşıoz işte.

Senin işin daha tatlıymış balım kolay gelsin

Ablacım yeğenim ilkokul ikinci sınıfa geçti kreşlik değil yani baba annesine gidiyordu kadıncağızında oğlu kaza yaptı kaddeşim izin alamıyor annem güya gelecek bakalım ne olacak bende sağlık kcağına kan vermiştim geçen perşembe gittim gösterdim bugün ebede canımı sıktı bereketten arkadaş benim doktora gidiyor ordaydı da attım resim gösterdi doktoruma sağolsunn

Senin niye sitresli geçti yavrum ne oldu? Valla kendime hayrım yok nagiş inan ki ya yoksa idare edecem de işte

O zaman bir şekilde idare edecen annen gelene kadar bebek ile ilgili ne oldu anlamadım

O zaman bir şekilde idare edecen annen gelene kadar bebek ile ilgili ne oldu anlamadım
Gwn perşembe kan vermiştim bugün gittim ebe başladı kara haber tellallığına kanın çok düşük şekerin çok yüksek d vitaminin b12 vs tüm değerlerin yerlerde idrarında enfeksiyon var git doktora hemen kan takarlar sana saydı da saydı sonra bi arkadaşım bugün şansıma doktora gitmişti aynı doktora gidiyoruz kanı çok düşük ilacı ikiye çıkarsın gerisi kan yükselince düzelir zaten sitres yapmasın 20 gün sonra gelsin demiş bugün yeniden verdim tokluk kan şekeri aradı bu ebe işte gel sonucunu al e söyle yok yasak neyse gittik aldık e bu daha iyi çıkmış bide yüzüme yüzüme diyor git hemen bebeğin hastalıklı doğar uğraşırsın var mı böyle bişey hamile bi kadına denecek şey mi bu evet kanım düşük cidden 9 çıkmış ama sen neden bu uslupla beni geriyorsun boşuna yani midem yüzünden ilacımı kullanamıyordum ki bunu doktorumda biliyır yetersiz besleniyorsun hiç mi bişey yemiyırsun diyor bide.. Yiyebilsem yerim zaten midem sıkıbtılı benim

Kızlar Kontrole gittik hafsanur 5040 kg 59 cm olmuş.yani 450 gram almş bu ay az tabiki ama doktr takip edicez dedi bilmiyorm siz ne düşünüyosunz rotavirüs aşısınıda yaptrdık.

Canım sen Dr dinle hemşireler testi yorumlamazlar aaslinda nasıl insanla muhatap olmuşsun rahat ol canım bende hastanede oo 40 yaşındasın tabiki hamilelik kolay geçmez muhabbetine sinir olmustum

Kızlar Kontrole gittik hafsanur 5040 kg 59 cm olmuş.yani 450 gram almş bu ay az tabiki ama doktr takip edicez dedi bilmiyorm siz ne düşünüyosunz rotavirüs aşısınıda yaptrdık.
Canım eğer yanilmiyorsam en az500 Gr almalı ayda
Kizce sınırda kalmış sağlıklı ise korkma senin kız çıtı pıtı olacak demek annesi belli de olmaz zamanla iştahı artar kilosunu da arttırır ek gıdalar ile artar kilosu annesi

Artarmı bundan smra bilmiyom abla ya doktorda minyon tipli dedi bide babasıda ne kadr yese almayan bi insan diyorm ona benzedi heralde

Canım sen Dr dinle hemşireler testi yorumlamazlar aaslinda nasıl insanla muhatap olmuşsun rahat ol canım bende hastanede oo 40 yaşındasın tabiki hamilelik kolay geçmez muhabbetine sinir olmustum
Abla bizim sağlık ocağının doktoru varla yok arası tskibide bu hemşire yapıyor onunda yaptığı bu işte yani beni sonuç çıkmış diye aradığında bi posta kızdım zaten geçen kan vermeye giderkende kızdım ama yok akıllanmıyor hani uslubu çok yanlış abla. Sanada öyle mi desiler yaşlamı alakalıymış sıkıntı ysni bende 32 yaşındayım kanaman olmadı ama sıkıntılı geçiriyorum bu süreci ne alakaymış yaşla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…