- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #7.961
Kardeşin açısında da senin açından da zorAbla bizimkiler köydeler ben yanlızım burda kardeşim çalışıyor yeğenime bakacak kimse yok bende bakamıyorum ama beklenti içinde kız ne yapsın eli kolu bağlı onunda e ben kendime yetemiyorum zaten bitmiyor sıkıntılar nırmalde kaynanası bakıyordu oğlu kaza yaptı götüremiyor oraya kadın hangi biriyle uğraşsın annem gelecek o da babam yanlız kalp hastası orda yanlız bırakamıyoruz ne olur ne olmaz diye gitmeyin köye dedik adamda ben orda iyi oluyorum diyor cidden de öyle düzeliyor yani. Ben tek başıma kahvaltı bile yapamıyorum yemek vs de hazırlayamıyorum kokusundan geçen hafta eşim evdeydi keyfim yerindeydi allah razı olsun hiç bişey yaptırmadı bana herşey bi yana yanlız kalmaktan sıkılıyorumda artık dün sinirden oturup ağladım ya
Amin. Çok şükür canım sen nasılsın? Ben sitresliyim bu ara birazcık ya
Canım şükür iyiyim evde olmak iyi geldi
Perşembe kontrol var bakalım bebiş nasıl
Sen nasılsın kizce nasıl Dr gidecektiniz gittiniz mi
Çalş canm çalşmk güzel kazan paranı.Bende şülür kuzum ya uğraşıoz işte.İyiyim kuzum çalışıyorum bende iş güçSen napıyorsun nasılsın
Senin işin daha tatlıymış balım kolay gelsinOy abla Yine aynı sıkıntı sende öyle mi ee ne yapacaksn peki.Yapabileck bişeyn yok yani artk sennde evladn olack yahu sen ne edesin o durumda kimseye hayrın olmaz valla ben yaşadm biliyorm.
Bende şükür abla bayram benmde çok stresli geçti skntıdaydm yani ne olack bilmiyorm
Oh iyi çok şükğr abla iyi olmana sevndm kanaman durdu dimi.perşembe bbiş bi tık daha büyümüş olcak anneciği.
Abla bugn gidiyoz doktor inşallah hayrlı haberlerle gelirz.
Çalş canm çalşmk güzel kazan paranı.Bende şülür kuzum ya uğraşıoz işte.
Ablacım yeğenim ilkokul ikinci sınıfa geçti kreşlik değil yani baba annesine gidiyordu kadıncağızında oğlu kaza yaptı kaddeşim izin alamıyor annem güya gelecek bakalım ne olacak bende sağlık kcağına kan vermiştim geçen perşembe gittim gösterdim bugün ebede canımı sıktı bereketten arkadaş benim doktora gidiyor ordaydı da attım resim gösterdi doktoruma sağolsunnKardeşin açısında da senin açından da zor
Ama kardeşin krese bıraksa nasıl olur
Ben de senin gibiyim kendime hayrim yok Allah'tan oğlan büyük yoksa oğlanla birlikte rezil idik
İzin alamıyor mu kizkardesin
Senin niye sitresli geçti yavrum ne oldu? Valla kendime hayrım yok nagiş inan ki ya yoksa idare edecem de işteOy abla Yine aynı sıkıntı sende öyle mi ee ne yapacaksn peki.Yapabileck bişeyn yok yani artk sennde evladn olack yahu sen ne edesin o durumda kimseye hayrın olmaz valla ben yaşadm biliyorm.
Bende şükür abla bayram benmde çok stresli geçti skntıdaydm yani ne olack bilmiyorm
Oh iyi çok şükğr abla iyi olmana sevndm kanaman durdu dimi.perşembe bbiş bi tık daha büyümüş olcak anneciği.
Abla bugn gidiyoz doktor inşallah hayrlı haberlerle gelirz.
Çalş canm çalşmk güzel kazan paranı.Bende şülür kuzum ya uğraşıoz işte.
Senin niye sitresli geçti yavrum ne oldu? Valla kendime hayrım yok nagiş inan ki ya yoksa idare edecem de işte
Senin işin daha tatlıymış balım kolay gelsin
O zaman bir şekilde idare edecen annen gelene kadar bebek ile ilgili ne oldu anlamadımAblacım yeğenim ilkokul ikinci sınıfa geçti kreşlik değil yani baba annesine gidiyordu kadıncağızında oğlu kaza yaptı kaddeşim izin alamıyor annem güya gelecek bakalım ne olacak bende sağlık kcağına kan vermiştim geçen perşembe gittim gösterdim bugün ebede canımı sıktı bereketten arkadaş benim doktora gidiyor ordaydı da attım resim gösterdi doktoruma sağolsunn
Maşallah enişteye Allah huzurunu daim etsinAmaaann abla can sıkıcı kv sorunları işte.Şmdlk atlattm şükür Allaha ki eşim anlayşlı bi insan.
Takılma canım sen bebeğine ailene bak boşver gerisiniAmaaann abla can sıkıcı kv sorunları işte.Şmdlk atlattm şükür Allaha ki eşim anlayşlı bi insan.
Gwn perşembe kan vermiştim bugün gittim ebe başladı kara haber tellallığına kanın çok düşük şekerin çok yüksek d vitaminin b12 vs tüm değerlerin yerlerde idrarında enfeksiyon var git doktora hemen kan takarlar sana saydı da saydı sonra bi arkadaşım bugün şansıma doktora gitmişti aynı doktora gidiyoruz kanı çok düşük ilacı ikiye çıkarsın gerisi kan yükselince düzelir zaten sitres yapmasın 20 gün sonra gelsin demiş bugün yeniden verdim tokluk kan şekeri aradı bu ebe işte gel sonucunu al e söyle yok yasak neyse gittik aldık e bu daha iyi çıkmış bide yüzüme yüzüme diyor git hemen bebeğin hastalıklı doğar uğraşırsın var mı böyle bişey hamile bi kadına denecek şey mi bu evet kanım düşük cidden 9 çıkmış ama sen neden bu uslupla beni geriyorsun boşuna yani midem yüzünden ilacımı kullanamıyordum ki bunu doktorumda biliyır yetersiz besleniyorsun hiç mi bişey yemiyırsun diyor bide.. Yiyebilsem yerim zaten midem sıkıbtılı benimO zaman bir şekilde idare edecen annen gelene kadar bebek ile ilgili ne oldu anlamadım
Kuzum bence de takip edilsin stres yapma senden çok etkilenirKızlar Kontrole gittik hafsanur 5040 kg 59 cm olmuş.yani 450 gram almş bu ay az tabiki ama doktr takip edicez dedi bilmiyorm siz ne düşünüyosunz rotavirüs aşısınıda yaptrdık.
Kuzum bence de takip edilsin stres yapma senden çok etkilenir
Canım sen Dr dinle hemşireler testi yorumlamazlar aaslinda nasıl insanla muhatap olmuşsun rahat ol canım bende hastanede oo 40 yaşındasın tabiki hamilelik kolay geçmez muhabbetine sinir olmustumGwn perşembe kan vermiştim bugün gittim ebe başladı kara haber tellallığına kanın çok düşük şekerin çok yüksek d vitaminin b12 vs tüm değerlerin yerlerde idrarında enfeksiyon var git doktora hemen kan takarlar sana saydı da saydı sonra bi arkadaşım bugün şansıma doktora gitmişti aynı doktora gidiyoruz kanı çok düşük ilacı ikiye çıkarsın gerisi kan yükselince düzelir zaten sitres yapmasın 20 gün sonra gelsin demiş bugün yeniden verdim tokluk kan şekeri aradı bu ebe işte gel sonucunu al e söyle yok yasak neyse gittik aldık e bu daha iyi çıkmış bide yüzüme yüzüme diyor git hemen bebeğin hastalıklı doğar uğraşırsın var mı böyle bişey hamile bi kadına denecek şey mi bu evet kanım düşük cidden 9 çıkmış ama sen neden bu uslupla beni geriyorsun boşuna yani midem yüzünden ilacımı kullanamıyordum ki bunu doktorumda biliyır yetersiz besleniyorsun hiç mi bişey yemiyırsun diyor bide.. Yiyebilsem yerim zaten midem sıkıbtılı benim
Canım eğer yanilmiyorsam en az500 Gr almalı aydaKızlar Kontrole gittik hafsanur 5040 kg 59 cm olmuş.yani 450 gram almş bu ay az tabiki ama doktr takip edicez dedi bilmiyorm siz ne düşünüyosunz rotavirüs aşısınıda yaptrdık.
Canım eğer yanilmiyorsam en az500 Gr almalı ayda
Kizce sınırda kalmış sağlıklı ise korkma senin kız çıtı pıtı olacak demek annesi belli de olmaz zamanla iştahı artar kilosunu da arttırır ek gıdalar ile artar kilosu annesi
Abla bizim sağlık ocağının doktoru varla yok arası tskibide bu hemşire yapıyor onunda yaptığı bu işte yani beni sonuç çıkmış diye aradığında bi posta kızdım zaten geçen kan vermeye giderkende kızdım ama yok akıllanmıyor hani uslubu çok yanlış abla. Sanada öyle mi desiler yaşlamı alakalıymış sıkıntı ysni bende 32 yaşındayım kanaman olmadı ama sıkıntılı geçiriyorum bu süreci ne alakaymış yaşlaCanım sen Dr dinle hemşireler testi yorumlamazlar aaslinda nasıl insanla muhatap olmuşsun rahat ol canım bende hastanede oo 40 yaşındasın tabiki hamilelik kolay geçmez muhabbetine sinir olmustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?