- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #7.981
Kuzum enfeksiyon dan tam almamamıştır alır artıkEbuş yok stres yapmıom da neden almıyo ki ya sütüm iyi emmesi iştahıda iyi doyma belrtileride iyi.
Canım endokrin düzene sokar merak etme bende gidiyorum iyi haberler ile gel inşallah ben iyiyim şükür canımD Deli_manya A anneveoglusu
Kızlar burdayım trafigimiz biraz yoğundu bu aralar ondan giremedim
Iyiyiz çok şükür ama gene ufak tefek sorunlar var
Tiroid yeniden 4.17ye fırladı
Ayak bileğimde ufak bir kılcal damar yırtığı vardı ama clexane vurdukça morarmaya şişmeye başladı.. doktor tiroid için acil endokrine bilek içinde acil kalp damara sevk etti
Geldim bakalım hastaneye ikisini bir günde halledersem çok güzel olacak.. onun dışında herşey yolunda sıpa zor gelecek besbelli.. ama şikayetim yok Haftaya cuma doktorumuz tekrar çağırdı tam haftasını denklestirip ne zaman serklaj işlemine başlayacağımıza karar verecek..
Haberler böyle.. sizden naber herkes iyi dimi???
Kuzum enfeksiyon dan tam almamamıştır alır artık
İyiyim abla işten geldim temizlik yaptım oturuyorum sen napıyorsun nasılsınBurası neden durgun ve sessiz bu kadar herkes iyi mi?
Ellerine sağlık balım. Ben temizlik yapmayı bile özledim ya. Bende işte ilaçlarla mideyle başım dertte ama idare etmeye çalışıyorum elimden geldiğince buna şükür çoğu gitti azı kaldı allah beterinden saklasın yine kuzu gücünüde veriyor bi şekildeİyiyim abla işten geldim temizlik yaptım oturuyorum sen napıyorsun nasılsın
Doğrudur ablacım benim inşallah geçer CanımEllerine sağlık balım. Ben temizlik yapmayı bile özledim ya. Bende işte ilaçlarla mideyle başım dertte ama idare etmeye çalışıyorum elimden geldiğince buna şükür çoğu gitti azı kaldı allah beterinden saklasın yine kuzu gücünüde veriyor bi şekilde
Aminn inşallah canımmmmmDoğrudur ablacım benim inşallah geçer Canım
Burası neden durgun ve sessiz bu kadar herkes iyi mi?
Kızlar benim yine kanama oldu bu sefer daha yoğundu bebek iyi ana hastaneye yatış verdi Dr dua edin bize
Canım hafif kanama alanı var dendi ama bu kanama normal değildi bilemiyorum hakkımızda. Hayırlısı artıkgeçmiş olsun abla bebek iyiyse çok şükür dinlen bol bol..kanamama neden oluyormuş?
Geçmiş olsun canım bol bol istirahat et minnosumuz iyiymiş bak hiç moralini bozma annesiKızlar benim yine kanama oldu bu sefer daha yoğundu bebek iyi ana hastaneye yatış verdi Dr dua edin bize
Kıyamam bende çok yaşadım o belirsizlikleri adet düzensiz olunca daha fena ama macun kullandın olman gerekiyordu yumyrtada çatladı test yaptın mı? Ha bide sıkmakta ne demek ya allah aşkına boşuna mı toplandık bufda canım aşkolsunvalla canım benim psikoloji yine yerlerde sizi sıkmamak için yazmıyorum ama iyi değilim..
hergün bi tanıdık veya akrabadan hamilelik haberi geliyor onlar adına seviniyorum kendim hüzünleniyorum..
ne adet oldum hala ne gebelik var hep bi belirsizlik bugünümüze şükür ne diyeyim..
Kanaman mı oldu yine abla nasıl normal değildi yani ne oldu yine ya anlatsana fransız kaldım şimdi ben göremedim bişey iyi misin sen?Canım hafif kanama alanı var dendi ama bu kanama normal değildi bilemiyorum hakkımızda. Hayırlısı artık
Çok geçmiş olsun fulya inşaallah kötü bır şey yokturKızlar benim yine kanama oldu bu sefer daha yoğundu bebek iyi ana hastaneye yatış verdi Dr dua edin bize
Fulya ablacim nasilsin simdi merak ettim seni?Canım hafif kanama alanı var dendi ama bu kanama normal değildi bilemiyorum hakkımızda. Hayırlısı artık
geçmiş olsun abla bebek iyiyse çok şükür dinlen bol bol..kanamama neden oluyormuş?
Geçmiş olsun canım bol bol istirahat et minnosumuz iyiymiş bak hiç moralini bozma annesi
Kanaman mı oldu yine abla nasıl normal değildi yani ne oldu yine ya anlatsana fransız kaldım şimdi ben göremedim bişey iyi misin sen?
Çok geçmiş olsun fulya inşaallah kötü bır şey yoktur
Fulya ablacim nasilsin simdi merak ettim seni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?