2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

D Deli_manya A anneveoglusu
Kızlar burdayım trafigimiz biraz yoğundu bu aralar ondan giremedim
Iyiyiz çok şükür ama gene ufak tefek sorunlar var
Tiroid yeniden 4.17ye fırladı
Ayak bileğimde ufak bir kılcal damar yırtığı vardı ama clexane vurdukça morarmaya şişmeye başladı.. doktor tiroid için acil endokrine bilek içinde acil kalp damara sevk etti
Geldim bakalım hastaneye ikisini bir günde halledersem çok güzel olacak.. onun dışında herşey yolunda sıpa zor gelecek besbelli.. ama şikayetim yok Haftaya cuma doktorumuz tekrar çağırdı tam haftasını denklestirip ne zaman serklaj işlemine başlayacağımıza karar verecek..
Haberler böyle.. sizden naber herkes iyi dimi???

Canım endokrin düzene sokar merak etme bende gidiyorum iyi haberler ile gel inşallah ben iyiyim şükür canım

İyiyim abla işten geldim temizlik yaptım oturuyorum sen napıyorsun nasılsın
Ellerine sağlık balım. Ben temizlik yapmayı bile özledim ya. Bende işte ilaçlarla mideyle başım dertte ama idare etmeye çalışıyorum elimden geldiğince buna şükür çoğu gitti azı kaldı allah beterinden saklasın yine kuzu gücünüde veriyor bi şekilde

Doğrudur ablacım benim inşallah geçer Canım

Burası neden durgun ve sessiz bu kadar herkes iyi mi?

valla canım benim psikoloji yine yerlerde sizi sıkmamak için yazmıyorum ama iyi değilim..

hergün bi tanıdık veya akrabadan hamilelik haberi geliyor onlar adına seviniyorum kendim hüzünleniyorum..

ne adet oldum hala ne gebelik var hep bi belirsizlik bugünümüze şükür ne diyeyim..

Kızlar benim yine kanama oldu bu sefer daha yoğundu bebek iyi ana hastaneye yatış verdi Dr dua edin bize

Kıyamam bende çok yaşadım o belirsizlikleri adet düzensiz olunca daha fena ama macun kullandın olman gerekiyordu yumyrtada çatladı test yaptın mı? Ha bide sıkmakta ne demek ya allah aşkına boşuna mı toplandık bufda canım aşkolsun

geçmiş olsun abla bebek iyiyse çok şükür dinlen bol bol..kanamama neden oluyormuş?

Geçmiş olsun canım bol bol istirahat et minnosumuz iyiymiş bak hiç moralini bozma annesi

Kanaman mı oldu yine abla nasıl normal değildi yani ne oldu yine ya anlatsana fransız kaldım şimdi ben göremedim bişey iyi misin sen?

Çok geçmiş olsun fulya inşaallah kötü bır şey yoktur

Fulya ablacim nasilsin simdi merak ettim seni?

Allah razı olsun kızlar inşallah bunuda atlatırız
Sabah da kontrolümuz vardı sıra beklerken midem bulandı kustum dogruldugumda birden kanama boşaldı Dr ultrasona baktı maşallah çok iyiydi
Alttan muayene etti çok canım yandı kalkmamla birlikte yine kanama oldu iğne vurdular yatış verdi Dr plasenta arkasında kanama alanı var biraz dedi Dr
Dua edin bize kızlar şuan kanama azaldı gibi hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…