- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #8.001
Canım aşk olsun olur mu hiç hepimizin ortak noktası bu durum rabbim birçoğumuza nasip etti biz de sıramızı bekliyoruz. Bizden kurtulamazlar öyle hemenvalla canım benim psikoloji yine yerlerde sizi sıkmamak için yazmıyorum ama iyi değilim..
hergün bi tanıdık veya akrabadan hamilelik haberi geliyor onlar adına seviniyorum kendim hüzünleniyorum..
ne adet oldum hala ne gebelik var hep bi belirsizlik bugünümüze şükür ne diyeyim..
ablacım çok geçmiş olsun inşallah sağlıcakla atlatırsınız dualarım seninleKızlar benim yine kanama oldu bu sefer daha yoğundu bebek iyi ana hastaneye yatış verdi Dr dua edin bize
Çok geçmiş olsun ablacım bu son olur inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızCanım hafif kanama alanı var dendi ama bu kanama normal değildi bilemiyorum hakkımızda. Hayırlısı artık
Yaz cnm ben de aralarda burdayım benzer duygular içerisindeyim.. Aslında gelen haberlere de alıştım artık eskisi gibi değilim takdir ilahi bıraktım artık nasipte ne varsa onu yaşayacağız..Rabbim sağlık versinvalla canım benim psikoloji yine yerlerde sizi sıkmamak için yazmıyorum ama iyi değilim..
hergün bi tanıdık veya akrabadan hamilelik haberi geliyor onlar adına seviniyorum kendim hüzünleniyorum..
ne adet oldum hala ne gebelik var hep bi belirsizlik bugünümüze şükür ne diyeyim..
Geçmiş olsun cnm çok şükür sayılı günler çabuk geçiyor sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahhEllerine sağlık balım. Ben temizlik yapmayı bile özledim ya. Bende işte ilaçlarla mideyle başım dertte ama idare etmeye çalışıyorum elimden geldiğince buna şükür çoğu gitti azı kaldı allah beterinden saklasın yine kuzu gücünüde veriyor bi şekilde
Allah şifa versin ablacım inşallah bişey olmayacak bunuda atlatacaksınız dualarım sizinleAllah razı olsun kızlar inşallah bunuda atlatırız
Sabah da kontrolümuz vardı sıra beklerken midem bulandı kustum dogruldugumda birden kanama boşaldı Dr ultrasona baktı maşallah çok iyiydi
Alttan muayene etti çok canım yandı kalkmamla birlikte yine kanama oldu iğne vurdular yatış verdi Dr plasenta arkasında kanama alanı var biraz dedi Dr
Dua edin bize kızlar şuan kanama azaldı gibi hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah
Allah razı olsun balım aminn sağolasın darısı evvela sizlere sonra bekleyen isteyen herkese canım tabi sizin rahat geçsinGeçmiş olsun cnm çok şükür sayılı günler çabuk geçiyor sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahh
valla canım benim psikoloji yine yerlerde sizi sıkmamak için yazmıyorum ama iyi değilim..
Rabbim sana da bebegine de sağlık versin canım dualarim sizinleAllah razı olsun kızlar inşallah bunuda atlatırız
Sabah da kontrolümuz vardı sıra beklerken midem bulandı kustum dogruldugumda birden kanama boşaldı Dr ultrasona baktı maşallah çok iyiydi
Alttan muayene etti çok canım yandı kalkmamla birlikte yine kanama oldu iğne vurdular yatış verdi Dr plasenta arkasında kanama alanı var biraz dedi Dr
Dua edin bize kızlar şuan kanama azaldı gibi hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah
Sorma canım senelerdir midemle başım dertteydi şimdi katmerlendi gebeliğin başından beri çekiyorum midemden üstüne değerlerimde çok kötü çıktı ilaçları arttırdık sıkıntım iyiden iyiye bastırdı bebek içinde üzülüyorum beslenemiyor mu diye ne bileyim ya öyle işte. Sen nasılsın bebek nasılA anneveoglusu canım çok geçmiş olsun Rabbim bebeğini size bağışlasın .. M miyaz seninde son dönemler sıkıntılı geçiyo galiba bende midemde n çok çektim doğurana kadar allah gücünü artırsın.. D Deli_manya canım kızının kilolarını dert etme benimki de biraz zayıf mamaya da çok alıştırmak istemiyorum ama mecbur veriyorum sağlıklı olsunlar da inş ek gıdaya geçince alırlar
Öyle de cnm bir noktadan sonra hep aynı şeyleri konuşmak aynı beklentide olup olmaması yoruyor insanı ondan çok yazmıyorum sizin iyi haberlerinizi alıyor okuyorumburciss
Kızlar siz hemen gidiveriyosunz.Oysaki burası sadece hamile kalanlarn falan yerimi biz en başmdan öylemiydik.sevnçleride üzüntüleride beraber yaşamıyo muyuz.?
Öyle de cnm bir noktadan sonra hep aynı şeyleri konuşmak aynı beklentide olup olmaması yoruyor insanı ondan çok yazmıyorum sizin iyi haberlerinizi alıyor okuyorum
Bebek her türlü senden alır canım den onu düşünme kendin yeterince kaliteli yemeye bak protein vitamin omega al canım kilo alımı da iyiyse sorun yokSorma canım senelerdir midemle başım dertteydi şimdi katmerlendi gebeliğin başından beri çekiyorum midemden üwstüne değerlerimde çok kötü çıktı ilaçları arttırdık sıkıntım iyiden iyiye bastırdı bebek içinde üzülüyorum beslenemiyor mu diye ne bileyim ya öyle işte. Sen nasılsın bebek nasıl
A anneveoglusu canım çok geçmiş olsun Rabbim bebeğini size bağışlasın .. M miyaz seninde son dönemler sıkıntılı geçiyo galiba bende midemde n çok çektim doğurana kadar allah gücünü artırsın.. D Deli_manya canım kızının kilolarını dert etme benimki de biraz zayıf mamaya da çok alıştırmak istemiyorum ama mecbur veriyorum sağlıklı olsunlar da inş ek gıdaya geçince alırlar
Midem yüzünden kaliteli beslenemiyorum ki herşey dokunuyor. En son gittiğimde 25 haftalıktı 31 cm 710 gramdı doktor bebeğe çok iyi bakmışsın diyorda az gibi gelmişti banaBebek her türlü senden alır canım den onu düşünme kendin yeterince kaliteli yemeye bak protein vitamin omega al canım kilo alımı da iyiyse sorun yok
Midem yüzünden kaliteli beslenemiyorum ki herşey dokunuyor. En son gittiğimde 25 haftalıktı 31 cm 710 gramdı doktor bebeğe çok iyi bakmışsın diyorda az gibi gelmişti bana
Canım sen Dr dinle iyi dediyse iyidir paşamMidem yüzünden kaliteli beslenemiyorum ki herşey dokunuyor. En son gittiğimde 25 haftalıktı 31 cm 710 gramdı doktor bebeğe çok iyi bakmışsın diyorda az gibi gelmişti bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?