2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Canım aşk olsun olur mu hiç hepimizin ortak noktası bu durum rabbim birçoğumuza nasip etti biz de sıramızı bekliyoruz. Bizden kurtulamazlar öyle hemen

Kızlar benim yine kanama oldu bu sefer daha yoğundu bebek iyi ana hastaneye yatış verdi Dr dua edin bize
ablacım çok geçmiş olsun inşallah sağlıcakla atlatırsınız dualarım seninle

Yaz cnm ben de aralarda burdayım benzer duygular içerisindeyim.. Aslında gelen haberlere de alıştım artık eskisi gibi değilim takdir ilahi bıraktım artık nasipte ne varsa onu yaşayacağız..Rabbim sağlık versin

Geçmiş olsun cnm çok şükür sayılı günler çabuk geçiyor sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahh

Allah şifa versin ablacım inşallah bişey olmayacak bunuda atlatacaksınız dualarım sizinle

burciss
Kızlar siz hemen gidiveriyosunz.Oysaki burası sadece hamile kalanlarn falan yerimi biz en başmdan öylemiydik.sevnçleride üzüntüleride beraber yaşamıyo muyuz.?

Rabbim sana da bebegine de sağlık versin canım dualarim sizinle

A anneveoglusu canım çok geçmiş olsun Rabbim bebeğini size bağışlasın .. M miyaz seninde son dönemler sıkıntılı geçiyo galiba bende midemde n çok çektim doğurana kadar allah gücünü artırsın.. D Deli_manya canım kızının kilolarını dert etme benimki de biraz zayıf mamaya da çok alıştırmak istemiyorum ama mecbur veriyorum sağlıklı olsunlar da inş ek gıdaya geçince alırlar

ardemir canım sen nasılsın tiroit normale döndü mü ? İlaçlara devam herhalde. . Bebişin nasıl kalp atımına gittiniz mi ben biraz geriden takip ediyorum kusura bakma

Sorma canım senelerdir midemle başım dertteydi şimdi katmerlendi gebeliğin başından beri çekiyorum midemden üstüne değerlerimde çok kötü çıktı ilaçları arttırdık sıkıntım iyiden iyiye bastırdı bebek içinde üzülüyorum beslenemiyor mu diye ne bileyim ya öyle işte. Sen nasılsın bebek nasıl

burciss
Kızlar siz hemen gidiveriyosunz.Oysaki burası sadece hamile kalanlarn falan yerimi biz en başmdan öylemiydik.sevnçleride üzüntüleride beraber yaşamıyo muyuz.?
Öyle de cnm bir noktadan sonra hep aynı şeyleri konuşmak aynı beklentide olup olmaması yoruyor insanı ondan çok yazmıyorum sizin iyi haberlerinizi alıyor okuyorum

Öyle de cnm bir noktadan sonra hep aynı şeyleri konuşmak aynı beklentide olup olmaması yoruyor insanı ondan çok yazmıyorum sizin iyi haberlerinizi alıyor okuyorum

Öyle canm senn baktığn yerden de hak veriyorm evet ama burda sadece illa bunu knşmamz gerekmiyo ki her türlü dertleşir kaynaşrz.

Bebek her türlü senden alır canım den onu düşünme kendin yeterince kaliteli yemeye bak protein vitamin omega al canım kilo alımı da iyiyse sorun yok

Öyle canm ya takmıyom sağlığı yermde olsun da.Sen ne yapıyosn nasıl gidiyo alştn mı

Bebek her türlü senden alır canım den onu düşünme kendin yeterince kaliteli yemeye bak protein vitamin omega al canım kilo alımı da iyiyse sorun yok
Midem yüzünden kaliteli beslenemiyorum ki herşey dokunuyor. En son gittiğimde 25 haftalıktı 31 cm 710 gramdı doktor bebeğe çok iyi bakmışsın diyorda az gibi gelmişti bana

Midem yüzünden kaliteli beslenemiyorum ki herşey dokunuyor. En son gittiğimde 25 haftalıktı 31 cm 710 gramdı doktor bebeğe çok iyi bakmışsın diyorda az gibi gelmişti bana

Canm daha ne olsn maşşalah sen annelik iç güdüsüyle yaklaşıyosun olaya daha son haftalar ooo daha iyi alack. Ama senin miden bulanıyo mu hala

Merhaba hanumlar
Bizde özelde Dr gittik 10+3 idim bu gün maşallah 11+1 çıktı ultrasonda Dr herşey güzel dedi kanama alanı yok olmuş 10 gün sonra gel dedi nifty için 4.41 cm idi kuzum oynuyordu elleri ile çok mutlu olduk
Rabbim korusun meleklerimizi

Canım sen Dr dinle iyi dediyse iyidir paşam
Maşallah ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…