- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi Deli_manya
-
Prolaktin yükselincemi olur canm.Neden yükseliyo ki prolaktn.Sanmıyom bebektn olsn canm ya daha önce de oldu hemde geçmezdi öyle olsaBende de bi iki ay oldu ben prolaktin den şüphelendim ama inş senin ki bebiştir kuzum sonuçta daha adet olmadın
O iş hiç belli olmaz canımın içi..İnşallah ama sanmıyorm arzucan ya olsa geçermiydi hiç.
Hadi canım inşallah sağlıklıdır da güzel haber alırızKızlar ovu testi yaptım. Cift cizgiyi yakaladim inşallah kaliteli yumosum vardir da dollenir. Dua edin lütfen en hayırlı zaman bu aydır da bebeğim sağlıkla gelir göbüşüme.Eki Görüntüle 2018705
Kolay gelsin ablacımmmm iyiyim sen nasılsın
Kızlar ovu testi yaptım. Cift cizgiyi yakaladim inşallah kaliteli yumosum vardir da dollenir. Dua edin lütfen en hayırlı zaman bu aydır da bebeğim sağlıkla gelir göbüşüme.Eki Görüntüle 2018705
Canım senin totem tutuyormu ne
D Deli_manya inşallah kuzun geliyordur canım
O iş hiç belli olmaz canımın içi..
Hadi canım inşallah sağlıklıdır da güzel haber alırız
Kolay gelsin ablacımmmm iyiyim sen nasılsın
Kuxum stres vs etkiler ama yükselmemiş de olabilir yani kesin değil tabi bunlarProlaktin yükselincemi olur canm.Neden yükseliyo ki prolaktn
İnşallah kuzumKızlar ovu testi yaptım. Cift cizgiyi yakaladim inşallah kaliteli yumosum vardir da dollenir. Dua edin lütfen en hayırlı zaman bu aydır da bebeğim sağlıkla gelir göbüşüme.Eki Görüntüle 2018705
İnşallah canım inşallah dua et benim için mayısta kürtaj oldum saglikla gelsin bebegim bu ayCanım senin totem tutuyormu ne
Ayy Allâh razı olsun canım
Allah iyilik ve kolaylık versin canım :)Merhabalar arkadaşlar
Bugün göreve başladım izinde iken pek giremedim herkes iyidir inşallah.
Ben iyiyim şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?