- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
İnşallah canım tutmuştur senin.
Evet bugün çalışma olur ama ondan sonra gün aşırı mı olsa onu bilemedim.
Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı çarşamba omuzumdan iğne vurulucam ya dedim gebelik varsa iğneyi yapmiyorlarmış neyse artık yaptirabilirim
Kızlar geldim ultrason baktı pko görüntüsü var dedi sağ overde yumurtalıkların normal kist yada kitle yok dedi bide hcg için kan verdim yarın çıkacak net emin olurum enazından neyse bi sıkıntı çıkmadı çok şükür kasık ağrın bizle alakalı değil dedi
Kızlar geldim ultrason baktı pko görüntüsü var dedi sağ overde yumurtalıkların normal kist yada kitle yok dedi bide hcg için kan verdim yarın çıkacak net emin olurum enazından neyse bi sıkıntı çıkmadı çok şükür kasık ağrın bizle alakalı değil dedi
12 de canımcanım tekrardan geçmiş olsun yinede belli olmaz sen çarşamba günü tekrardan test yap derim bata ne kadar var
12.de canım gebelik olsaydı çıkardı 6 gün evvelini 199.9 cikartıyormus bazen eşimi gulduruyorum biz bu oğlanı nasıl yaptık diye tövbe tövbe12 de canım
Amin ablacım cümlemize versin yok önermedi seneni doldurmadan bişey yapma sen kendinde yumurtlarsın pkoda da yumurta oluşuyor dedi her ay olmasadacanım inşallah bir mucize nasip olur sana tedavi önerdimi bebek için yumurta takibi filan
Canım ben geç gittim hem poliklinikte istendi ya ondan heralde sabah yapınca iki saat sonra çıkıyorGeçmiş olsn canımcm sevndm problm çkmamasına ya bu sonçlar nasl yarna kalıyor onu anlamadm ben 2 saatte en geç çıkan bi tahlil bı
anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallahAmin ablacım cümlemize versin yok önermedi seneni doldurmadan bişey yapma sen kendinde yumurtlarsın pkoda da yumurta oluşuyor dedi her ay olmasada
bizde aynı durumdayız biz kısırdık galiba rabbim mucize gösterdi oğlumuzu nasip etti diyorum bende :))12.de canım gebelik olsaydı çıkardı 6 gün evvelini 199.9 cikartıyormus bazen eşimi gulduruyorum biz bu oğlanı nasıl yaptık diye tövbe tövbe
İyi bi sıkıntı çıkmamış canım sevindimKızlar geldim ultrason baktı pko görüntüsü var dedi sağ overde yumurtalıkların normal kist yada kitle yok dedi bide hcg için kan verdim yarın çıkacak net emin olurum enazından neyse bi sıkıntı çıkmadı çok şükür kasık ağrın bizle alakalı değil dedi
Canım sen yine bir gebelik daha yaşadın bende tık yok.hayir doktor dese hiç. Uğraşma çocuğun olmaz umudu uzucem ama doktor senin niye olmuyor diye bana soruyor Rabbime sonsuz kereler Şükr olsun vardır bundada bir hayr mevlam gorelim neyler neylerse güzel eylerbizde aynı durumdayız biz kısırdık galiba rabbim mucize gösterdi oğlumuzu nasip etti diyorum bende :))
ben şubatta gebe kaldığım aya kadar 4,5 yıl gebe kalamamış biriyim canım. eylülde 5 yıl oyacak bebek isteyeli
batın gelmiş haklısın olsa idi çıkardı
Deli Manya ( Nagehan) canım ya evvel okudum Rabbim hayırlı evlat versin inşallah
Gözünaydun canım rahmin temiz çıkmış :) inş yakın zamanda bebiş haberinin de alırız sendenOnu söylemedim kuzu hcg istetti yarın çıkacak sonuçlar saat 2 de olduğunu zannetmiyorumda net olalım hiç değilse kuzu
Allah razı olsun canım Allah kabul etsin teşekkür ederim
Canım eşine yapıldı mı testler. Bende öyleydi. Eşime bakıldı meğerse morfoloji düşükmiş. Öyle bişeydir belkşCanım sen yine bir gebelik daha yaşadın bende tık yok.hayir doktor dese hiç. Uğraşma çocuğun olmaz umudu uzucem ama doktor senin niye olmuyor diye bana soruyor Rabbime sonsuz kereler Şükr olsun vardır bundada bir hayr mevlam gorelim neyler neylerse güzel eyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?