2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı çarşamba omuzumdan iğne vurulucam ya dedim gebelik varsa iğneyi yapmiyorlarmış neyse artık yaptirabilirim

canım tekrardan geçmiş olsun yinede belli olmaz sen çarşamba günü tekrardan test yap derim bata ne kadar var

canım inşallah bir mucize nasip olur sana tedavi önerdimi bebek için yumurta takibi filan

Geçmiş olsn canımcm sevndm problm çkmamasına ya bu sonçlar nasl yarna kalıyor onu anlamadm ben 2 saatte en geç çıkan bi tahlil bı

12.de canım gebelik olsaydı çıkardı 6 gün evvelini 199.9 cikartıyormus bazen eşimi gulduruyorum biz bu oğlanı nasıl yaptık diye tövbe tövbe
bizde aynı durumdayız biz kısırdık galiba rabbim mucize gösterdi oğlumuzu nasip etti diyorum bende :))
ben şubatta gebe kaldığım aya kadar 4,5 yıl gebe kalamamış biriyim canım. eylülde 5 yıl oyacak bebek isteyeli

batın gelmiş haklısın olsa idi çıkardı

İyi bi sıkıntı çıkmamış canım sevindim

Canım sen yine bir gebelik daha yaşadın bende tık yok.hayir doktor dese hiç. Uğraşma çocuğun olmaz umudu uzucem ama doktor senin niye olmuyor diye bana soruyor Rabbime sonsuz kereler Şükr olsun vardır bundada bir hayr mevlam gorelim neyler neylerse güzel eyler

Biraz önce bi haberde izledm gdo lu gıdalar kısırlığa sebep oluyor dedi doktor karatay.Nerden bileceksek hangisi gdo lu gdo suz.
Allah kahretsin bu gdo yu çıkartanııı

Canım eşine yapıldı mı testler. Bende öyleydi. Eşime bakıldı meğerse morfoloji düşükmiş. Öyle bişeydir belkş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…