- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi Deli_manya
-
Hadi canim bugün mutlaka çalışma olsun :) ben çift çizgiyi gördüğüm günde dahil 3 gün üst üste çalıştım inşallah tutmuşturKızlar ovu testi yaptım. Cift cizgiyi yakaladim inşallah kaliteli yumosum vardir da dollenir. Dua edin lütfen en hayırlı zaman bu aydır da bebeğim sağlıkla gelir göbüşüme.Eki Görüntüle 2018705
Bi gitsene kuzu ya doktora
Bncede bi görün ebrucm miyaz abla haklı
İnşallah kuzucumGünaydın güzeller
D Deli_manya nagehancim senin için okudum rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah
M miyaz ım hayırlı haberlerle gel canim
Başka bi doktor araştırıp gitsen iyi olurdu canımCnm dr izine ayrılmış birde hastane durumu karışık Yen'i hastaneye taşınma var benim dr eski hastanede ben Yen'i hastanede görevliyim arası çok uzak vs ne yapacam bilemedim
Tamam kuzucum yazacam buraya doktor ne derse
Kuxum stres vs etkiler ama yükselmemiş de olabilir yani kesin değil tabi bunlar
Sağolasın canım Rabbim razı olsun inşaallah
Ağzına güzel yüreğine sağlık canım arkadaşım Allah kabul etsin kuzum Allah razı olsun
İnşallah canım tutmuştur senin.Hadi canim bugün mutlaka çalışma olsun :) ben çift çizgiyi gördüğüm günde dahil 3 gün üst üste çalıştım inşallah tutmuştur
MeLMuR_2016 canım dün gece ya evvelini okudum allah kabul etsin inşallah
Doktorların söylediği o ama ben kural gibi olsun istemedim açıkçası canım istediği için yaptım yani bebek 2. Plandaydı bu ay kafama onu getirmedim hatta ilişkiden sonra 20 dk yattım sonra kalktım duşumu falan aldım yani ne bileyim belli bi rutinde olunca görev gibi oluyo ilişkiİnşallah canım tutmuştur senin.
Evet bugün çalışma olur ama ondan sonra gün aşırı mı olsa onu bilemedim.
Aynen öyle canım ben ara veririm bir gün çünkü her gün sıkar beni dedigin gibi görev olur.Doktorların söylediği o ama ben kural gibi olsun istemedim açıkçası canım istediği için yaptım yani bebek 2. Plandaydı bu ay kafama onu getirmedim hatta ilişkiden sonra 20 dk yattım sonra kalktım duşumu falan aldım yani ne bileyim belli bi rutinde olunca görev gibi oluyo ilişkibu ay da böyle olsun dedim.. Tutacaksa zaten her türlü tutar dedim..
Kuzu geldim bi sıkıntı çıkmadı çok şükür
Ne dedi canım doktor, testlerde pozitif çıkmasınaKuzu geldim bi sıkıntı çıkmadı çok şükür
Onu söylemedim kuzu hcg istetti yarın çıkacak sonuçlar saat 2 de olduğunu zannetmiyorumda net olalım hiç değilse kuzuNe dedi canım doktor, testlerde pozitif çıkmasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?