2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Kızlar ovu testi yaptım. Cift cizgiyi yakaladim inşallah kaliteli yumosum vardir da dollenir. Dua edin lütfen en hayırlı zaman bu aydır da bebeğim sağlıkla gelir göbüşüme.Eki Görüntüle 2018705
Hadi canim bugün mutlaka çalışma olsun :) ben çift çizgiyi gördüğüm günde dahil 3 gün üst üste çalıştım inşallah tutmuştur

Cnm dr izine ayrılmış birde hastane durumu karışık Yen'i hastaneye taşınma var benim dr eski hastanede ben Yen'i hastanede görevliyim arası çok uzak vs ne yapacam bilemedim
Başka bi doktor araştırıp gitsen iyi olurdu canım

Hadi canim bugün mutlaka çalışma olsun :) ben çift çizgiyi gördüğüm günde dahil 3 gün üst üste çalıştım inşallah tutmuştur
İnşallah canım tutmuştur senin.
Evet bugün çalışma olur ama ondan sonra gün aşırı mı olsa onu bilemedim.

İnşallah canım tutmuştur senin.
Evet bugün çalışma olur ama ondan sonra gün aşırı mı olsa onu bilemedim.
Doktorların söylediği o ama ben kural gibi olsun istemedim açıkçası canım istediği için yaptım yani bebek 2. Plandaydı bu ay kafama onu getirmedim hatta ilişkiden sonra 20 dk yattım sonra kalktım duşumu falan aldım yani ne bileyim belli bi rutinde olunca görev gibi oluyo ilişki bu ay da böyle olsun dedim.. Tutacaksa zaten her türlü tutar dedim..

Aynen öyle canım ben ara veririm bir gün çünkü her gün sıkar beni dedigin gibi görev olur.

Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı çarşamba omuzumdan iğne vurulucam ya dedim gebelik varsa iğneyi yapmiyorlarmış neyse artık yaptirabilirim

Kızlar geldim ultrason baktı pko görüntüsü var dedi sağ overde yumurtalıkların normal kist yada kitle yok dedi bide hcg için kan verdim yarın çıkacak net emin olurum enazından neyse bi sıkıntı çıkmadı çok şükür kasık ağrın bizle alakalı değil dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…