2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Ya kızlar hani göğüslerde hassasiyt var demiştm geçmeye başladı.Geçen aylarda da böyle olmştu bi kaç gün acayip bi acı hassasiyt oluyo snrada geçiyo bu ne yaaa

Ya kızlar hani göğüslerde hassasiyt var demiştm geçmeye başladı.Geçen aylarda da böyle olmştu bi kaç gün acayip bi acı hassasiyt oluyo snrada geçiyo bu ne yaaa

Nagehanım geçen ay aynı dediğin gibi oldum hatta normalde pek yaşamadığım için doktoruma mesaj attım Mesajın sonunada şey yazdım hatta gebelik belirtilerini psikolojik yaşıyor olabilir miyim acaba diye? Sonra regl oldum zaten neyse 1 hafta önce de konuştuk beyin beklenti de olduğu için vücut istemsizce bi tepkileri yaratabiliyor dedi..

Evet canm muhtemel öyle aslnda bu ay baya rahatladm kafa olark falan her dk araştrrdm artk myle deil oluruna bırktm.Ama tabiki psikolojk olark etkileniyo olabilr canm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…