- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi Deli_manya
-
Günaydın cankuşlar :)
Sağolasın canımGünaydn kızçeler arzu abla bitrsm senn duanıda Allah kabul etsn inşallahHalim rabbime malum
Yok kuzu randevu öğleden sonra 14:50 deMiyaa ne yaptınn muayene oldn mu
Aminnnnn inşallahhhhHayırlı sabahlar hepinize bu gün hiç ummadigimiz yerlerden güzel haberler alalım inşaallah
Günaydın güzeller
D Deli_manya nagehancim senin için okudum rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah
M miyaz ım hayırlı haberlerle gel canim
Hayırlı sabahlar hepinize bu gün hiç ummadigimiz yerlerden güzel haberler alalım inşaallah
Nagehanım geçen ay aynı dediğin gibi oldum hatta normalde pek yaşamadığım için doktoruma mesaj attım Mesajın sonunada şey yazdım hatta gebelik belirtilerini psikolojik yaşıyor olabilir miyim acaba diye? Sonra regl oldum zaten neyse 1 hafta önce de konuştuk beyin beklenti de olduğu için vücut istemsizce bi tepkileri yaratabiliyor dedi..Ya kızlar hani göğüslerde hassasiyt var demiştm geçmeye başladı.Geçen aylarda da böyle olmştu bi kaç gün acayip bi acı hassasiyt oluyo snrada geçiyo bu ne yaaa
Kolay gelsin ablacımmmm iyiyim sen nasılsınMerhabalar arkadaşlar
Bugün göreve başladım izinde iken pek giremedim herkes iyidir inşallah.
Ben iyiyim şükür
Bende de bi iki ay oldu ben prolaktin den şüphelendim ama inş senin ki bebiştir kuzum sonuçta daha adet olmadınYa kızlar hani göğüslerde hassasiyt var demiştm geçmeye başladı.Geçen aylarda da böyle olmştu bi kaç gün acayip bi acı hassasiyt oluyo snrada geçiyo bu ne yaaa
Nagehanım geçen ay aynı dediğin gibi oldum hatta normalde pek yaşamadığım için doktoruma mesaj attım Mesajın sonunada şey yazdım hatta gebelik belirtilerini psikolojik yaşıyor olabilir miyim acaba diye? Sonra regl oldum zaten neyse 1 hafta önce de konuştuk beyin beklenti de olduğu için vücut istemsizce bi tepkileri yaratabiliyor dedi..
Prolaktin yükselincemi olur canm.Neden yükseliyo ki prolaktnBende de bi iki ay oldu ben prolaktin den şüphelendim ama inş senin ki bebiştir kuzum sonuçta daha adet olmadın
Prolaktin yükselincemi olur canm.Neden yükseliyo ki prolaktnBende de bi iki ay oldu ben prolaktin den şüphelendim ama inş senin ki bebiştir kuzum sonuçta daha adet olmadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?