2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Canm daha ne olsn maşşalah sen annelik iç güdüsüyle yaklaşıyosun olaya daha son haftalar ooo daha iyi alack. Ama senin miden bulanıyo mu hala
Bulantılar ilaçlar yüzünden hortladı kuzu ama çıkaramıyorum kötü ediyor iyice beni boş boş öğürüyorum ağrı giriyor belime kasığıma yiyemiyorum ya canım hani işe yarar gerekli şeyler o yüzden eksik gibi geliyor bana üç üzeri doğsa yeter sağlıklı olsun alır zaten emdikçe inşallah

Canım sen Dr dinle iyi dediyse iyidir paşam
Maşallah ona
İnşallah öyledir ablacım. Sen nasılsın ne durumdasın durdu mu kanama? Arzu bu ara iğnelerden ilaçlardan biraz sıkıntılı ondan giremiyor bu arada watsapada çok girmiyor halsiz birazcıkda daha iyi olacak inşallah ilaçlara alışmaya çalışıyor allah cümlemize güç kuvvet sabır versin

Durdu canım şükür
Arzunun kullandığı ilaçlar ağır progestran iğne ve kan sulandırıcı iğnesi vardı sanırım Allah kuvvet versin

Maşallah subhanallah minik kuzuya şükür kanaman da bitmiş canım inşallah bundan sonra sıkıntısız ilerler hamileligin

Kızlar hep duamdasınız ama gözümü açamıyorum bitkinlikten.. ilaçlar iğneler paspas etti iyice.. üstüne bide varis çorabı çıktı şu sıcakta.. Kurban olduğum mevlam yardımcı olsun hepimize.. şikayetim yok ama yorgunluktan ne yapacağımı bilmiyorum çok fevriyim çok ağlıyorum
Dilerim Allah'tan çabucak alışır bünyem..
Hepiniz aklımdasınız az çok okudum Allahın izniyle kötü haberin olmamasına şükrettim
Dikkat edin kendinize..

Allah Allah ne ilacndan hortladı ki sevom.Tabiki alack .Sen ceviz muz kaşar soda ye yiyebldiğin kadar

Abla Allahm acil şifalar versn güç kuvver versn sağlkla kavuşunda çok daha yeni alışacak bünye tabiki

Allah Allah ne ilacndan hortladı ki sevom.Tabiki alack .Sen ceviz muz kaşar soda ye yiyebldiğin kadar
Kuzu günde iki kan ilacı alıyorum bir vitamin 10 damla d vitamini hangisinden bilmiyorum ama zannedersem kan ilacından oluyor daha çok aç karına alıyorum bide doktorum öyle istedi maden suyu günde bir veya iki içiyorum balım muzda günde bir yemeğe başladım çok aram iyi değil zorla yiyip içiyorum bulantılı dönemlerde tükettiğim için midem pek almıyor hoş normalinde de pek bi sevmezdim zatende elimden geleni yapmaya çalışıyorum kuzu allah yardımcımız olsun

Aminn abla.Kan işacı mideyi kötü yapıyo evet ama bana dr demir hapı vermştm o daha iyiydi sanki

Bu daha mı iyi benim ferrum sanol muydu neydi hatırlayamadım şimdi ama mahfediyor beni bugün kusmaktan o kadar zorlandım ki iki adımlık yol saatlerce yürümüş gibi etki bıraktı
Abla sanki ona mideyi çok bulandırıyo demişlerdi.bu benmknden kullan bide doktoruna de.Bide bu işacını gece alsan mideni rahtsz etmez belki o kdr

Abla sanki ona mideyi çok bulandırıyo demişlerdi.bu benmknden kullan bide doktoruna de.Bide bu işacını gece alsan mideni rahtsz etmez belki o kdr
Canım günde iki alıyorum ya el mahkum mecbur bi tanesini sabah içmek zorundayım kontrole gidince söyleyeyim bi ya kötü oluyorum gerçekten

Öyle canm ya takmıyom sağlığı yermde olsun da.Sen ne yapıyosn nasıl gidiyo alştn mı
İyiyim canım misafirden başımı alamıyorum ramazan bitti ya göz,aydınlar devam ediyor bebişim iyi çok şükür benimki de kilolu değil 4-5 güne 3 aylık olacak ama 500-600 gram kadar eksik napalım sağlığı yerinde olsun yeter diyorum

@burciss
Kızlar siz hemen gidiveriyosunz.Oysaki burası sadece hamile kalanlarn falan yerimi biz en başmdan öylemiydik.sevnçleride üzüntüleride beraber yaşamıyo muyuz.?

öyle gitme değil canım ya ne bileyim bazen geliyorlar bana Rabbim yüzümüzü güldürür en hayırlı zamanda inşallah..
bu arada işyerinin interneti nerdeyse 20 gündür yok o yüzden pek giremiyorum yoksa hep aklımdasınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…