- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #8.021
Bulantılar ilaçlar yüzünden hortladı kuzu ama çıkaramıyorum kötü ediyor iyice beni boş boş öğürüyorum ağrı giriyor belime kasığıma yiyemiyorum ya canım hani işe yarar gerekli şeyler o yüzden eksik gibi geliyor bana üç üzeri doğsa yeter sağlıklı olsun alır zaten emdikçe inşallahCanm daha ne olsn maşşalah sen annelik iç güdüsüyle yaklaşıyosun olaya daha son haftalar ooo daha iyi alack. Ama senin miden bulanıyo mu hala
İnşallah öyledir ablacım. Sen nasılsın ne durumdasın durdu mu kanama? Arzu bu ara iğnelerden ilaçlardan biraz sıkıntılı ondan giremiyor bu arada watsapada çok girmiyor halsiz birazcıkda daha iyi olacak inşallah ilaçlara alışmaya çalışıyor allah cümlemize güç kuvvet sabır versinCanım sen Dr dinle iyi dediyse iyidir paşam
Maşallah ona
İnşallah öyledir ablacım. Sen nasılsın ne durumdasın durdu mu kanama? Arzu bu ara iğnelerden ilaçlardan biraz sıkıntılı ondan giremiyor bu arada watsapada çok girmiyor halsiz birazcıkda daha iyi olacak inşallah ilaçlara alışmaya çalışıyor allah cümlemize güç kuvvet sabır versin
Maşallah subhanallah minik kuzuya şükür kanaman da bitmiş canım inşallah bundan sonra sıkıntısız ilerler hamileliginMerhaba hanumlar
Bizde özelde Dr gittik 10+3 idim bu gün maşallah 11+1 çıktı ultrasonda Dr herşey güzel dedi kanama alanı yok olmuş 10 gün sonra gel dedi nifty için 4.41 cm idi kuzum oynuyordu elleri ile çok mutlu olduk
Rabbim korusun meleklerimizi
Bayağı bi var kullandığı ilaçlar abla allah yardımcısı olsunDurdu canım şükür
Arzunun kullandığı ilaçlar ağır progestran iğne ve kan sulandırıcı iğnesi vardı sanırım Allah kuvvet versin
Bulantılar ilaçlar yüzünden hortladı kuzu ama çıkaramıyorum kötü ediyor iyice beni boş boş öğürüyorum ağrı giriyor belime kasığıma yiyemiyorum ya canım hani işe yarar gerekli şeyler o yüzden eksik gibi geliyor bana üç üzeri doğsa yeter sağlıklı olsun alır zaten emdikçe inşallah
Kızlar hep duamdasınız ama gözümü açamıyorum bitkinlikten.. ilaçlar iğneler paspas etti iyice.. üstüne bide varis çorabı çıktı şu sıcakta.. Kurban olduğum mevlam yardımcı olsun hepimize.. şikayetim yok ama yorgunluktan ne yapacağımı bilmiyorum çok fevriyim çok ağlıyorum
Dilerim Allah'tan çabucak alışır bünyem..
Hepiniz aklımdasınız az çok okudum Allahın izniyle kötü haberin olmamasına şükrettim
Dikkat edin kendinize..
Kuzu günde iki kan ilacı alıyorum bir vitamin 10 damla d vitamini hangisinden bilmiyorum ama zannedersem kan ilacından oluyor daha çok aç karına alıyorum bide doktorum öyle istedi maden suyu günde bir veya iki içiyorum balım muzda günde bir yemeğe başladım çok aram iyi değil zorla yiyip içiyorum bulantılı dönemlerde tükettiğim için midem pek almıyor hoş normalinde de pek bi sevmezdim zatende elimden geleni yapmaya çalışıyorum kuzu allah yardımcımız olsunAllah Allah ne ilacndan hortladı ki sevom.Tabiki alack .Sen ceviz muz kaşar soda ye yiyebldiğin kadar
Kuzu günde iki kan ilacı alıyorum bir vitamin 10 damla d vitamini hangisinden bilmiyorum ama zannedersem kan ilacından oluyor daha çok aç karına alıyorum bide doktorum öyle istedi maden suyu günde bir veya iki içiyorum balım muzda günde bir yemeğe başladım çok aram iyi değil zorla yiyip içiyorum bulantılı dönemlerde tükettiğim için midem pek almıyor hoş normalinde de pek bi sevmezdim zatende elimden geleni yapmaya çalışıyorum kuzu allah yardımcımız olsun
Adı ne ki canım benim kan çok düşük ya mecbur ikiye çıkardık işteAminn abla.Kan işacı mideyi kötü yapıyo evet ama bana dr demir hapı vermştm o daha iyiydi sanki
Adı ne ki canım benim kan çok düşük ya mecbur ikiye çıkardık işte
Bu daha mı iyi benim ferrum sanol muydu neydi hatırlayamadım şimdi ama mahfediyor beni bugün kusmaktan o kadar zorlandım ki iki adımlık yol saatlerce yürümüş gibi etki bıraktıHaa tmm senin düşüktü.Gynoferon benm demir ilacı
Abla sanki ona mideyi çok bulandırıyo demişlerdi.bu benmknden kullan bide doktoruna de.Bide bu işacını gece alsan mideni rahtsz etmez belki o kdrBu daha mı iyi benim ferrum sanol muydu neydi hatırlayamadım şimdi ama mahfediyor beni bugün kusmaktan o kadar zorlandım ki iki adımlık yol saatlerce yürümüş gibi etki bıraktı
Canım günde iki alıyorum ya el mahkum mecbur bi tanesini sabah içmek zorundayım kontrole gidince söyleyeyim bi ya kötü oluyorum gerçektenAbla sanki ona mideyi çok bulandırıyo demişlerdi.bu benmknden kullan bide doktoruna de.Bide bu işacını gece alsan mideni rahtsz etmez belki o kdr
İyiyim canım misafirden başımı alamıyorum ramazan bitti ya göz,aydınlar devam ediyor bebişim iyi çok şükür benimki de kilolu değil 4-5 güne 3 aylık olacak ama 500-600 gram kadar eksik napalım sağlığı yerinde olsun yeter diyorumÖyle canm ya takmıyom sağlığı yermde olsun da.Sen ne yapıyosn nasıl gidiyo alştn mı
Bak doktor iyi demiş sen neden endişe ettin canım.. Sem rahat olmazsan bebek de bunu hissederMidem yüzünden kaliteli beslenemiyorum ki herşey dokunuyor. En son gittiğimde 25 haftalıktı 31 cm 710 gramdı doktor bebeğe çok iyi bakmışsın diyorda az gibi gelmişti bana
Ne bileym kuzu ya başkasının bebekleri daha fazla az geldi o yüzden bide vitamin kan hepsi yerde eksik mi kalıyorum acaba dedimBak doktor iyi demiş sen neden endişe ettin canım.. Sem rahat olmazsan bebek de bunu hisseder
@burciss
Kızlar siz hemen gidiveriyosunz.Oysaki burası sadece hamile kalanlarn falan yerimi biz en başmdan öylemiydik.sevnçleride üzüntüleride beraber yaşamıyo muyuz.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?