- 9 Mart 2017
- 1.200
- 1.650
- 63
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #8.041
Yaz cnm ben de aralarda burdayım benzer duygular içerisindeyim.. Aslında gelen haberlere de alıştım artık eskisi gibi değilim takdir ilahi bıraktım artık nasipte ne varsa onu yaşayacağız..Rabbim sağlık versin
Canım aşk olsun olur mu hiç hepimizin ortak noktası bu durum rabbim birçoğumuza nasip etti biz de sıramızı bekliyoruz. Bizden kurtulamazlar öyle hemen
ablacım çok geçmiş olsun inşallah sağlıcakla atlatırsınız dualarım seninle
Aynen canım hayırlısı...inşallah kızlar da bizim haberimizle sevinirler en yakın zamanda canım ne diyeyim..
Canımsın sende benim aklımda dualarımdasın. Çok zor geçer inşallah bu dönemdeöyle gitme değil canım ya ne bileyim bazen geliyorlar bana Rabbim yüzümüzü güldürür en hayırlı zamanda inşallah..
bu arada işyerinin interneti nerdeyse 20 gündür yok o yüzden pek giremiyorum yoksa hep aklımdasınız..
Canımsın sende benim aklımda dualarımdasın. Çok zor geçer inşallah bu dönemde
Merhaba arkadaşlar nasılsınız
Evde istirahat ediyorum mide bulantısı hala devam kanama yok şükür pazartesi Dr kontrolü var
Sizler nasılsınız
Günaydın canım Dr ile görüş adet olamama durumunu gebelik testi yaptın mı eğer gebelik yoksa Dr bunun için bir ilaç verir canımgünaydın çok şükür kanama bitsin gelmesin bi daha..bende durum aynı fulya abla hala adet olamadım ilaçlar mı etkiledi bilmiyorum ki macuna tekrar başladım olsam da doktora gitsem diye bakıyorum yani..
Günaydın canım Dr ile görüş adet olamama durumunu gebelik testi yaptın mı eğer gebelik yoksa Dr bunun için bir ilaç verir canım
Canım bebek senden beslenir her türlü sen kendini dikkat et daha doğumdan sonra da enerji lazım sana :) vitamini ilaçlarını düzenli al birde omega alabilirsin daha dinç hissedersinNe bileym kuzu ya başkasının bebekleri daha fazla az geldi o yüzden bide vitamin kan hepsi yerde eksik mi kalıyorum acaba dedim
Omega var zaten canım içtiğim vitaminin içinde dikkat etmehe çalışıyorumda kuzu iyi beslenemiyorum yaCanım bebek senden beslenir her türlü sen kendini dikkat et daha doğumdan sonra da enerji lazım sana :) vitamini ilaçlarını düzenli al birde omega alabilirsin daha dinç hissedersin
Mide bulantısı dışında iyiyim şükürİdrarda yaptım ama şuan da bişey yok abla biraz daha macun kullanayım da kendiliğinden gelsin eğer o da işe yaramazsa gideceğim doktora zaten..sen nasılsın bugün?
Mide bulantısı yaşayan biri olarak seni öyle iyi anliyorum kiOmega var zaten canım içtiğim vitaminin içinde dikkat etmehe çalışıyorumda kuzu iyi beslenemiyorum ya
Öncelikle hayırlı olsun gebelik sorduğun soruya cevabım yok çünkü devamlı midesi bulanan bir hamile olarak sucuk sosis salam bana o kadar uzak geliyor ki inşallah bir sıkıntı yoktur test yaptır derim yeme canım bu ürünleriKızlar 7 haftalık hamileyim. Doktorun salam sosis yeme dedi. Ama ben kahvaltıda arasira yedim. Bir kec dilimde midem bulandigi için çiğ sucuk yedim
Megerse toxoplasmaya yol acabiliyormus. Çok korkuyorum. Ve gözde ilrihapa neden olabiliyormus nette okudum. Lens kullanıyorum gözüm kizarmisti kanlanmisti bi kaç gün önce ben lenstendir dedim. Bu virüsü kapmış olabilir mi
Çok korkuyorum ya.
Çok vicdan azabı cekiyorum suanÖncelikle hayırlı olsun gebelik sorduğun soruya cevabım yok çünkü devamlı midesi bulanan bir hamile olarak sucuk sosis salam bana o kadar uzak geliyor ki inşallah bir sıkıntı yoktur test yaptır derim yeme canım bu ürünleri
İnşallah birşey yoktur stres yaramaz o minikler düşündüğünden çok daha güçlü canimÇok vicdan azabı cekiyorum suan
İnşallah canım. Ağlıyorum suanİnşallah birşey yoktur stres yaramaz o minikler düşündüğünden çok daha güçlü canim
Yapma ama birşey yok bence sen şuan kuzuyu da üzüyorsun dua et yüzünü yıka uyu yarın test yaptır rahat olİnşallah canım. Ağlıyorum suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?