2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

aynen canım beklemekten başka çare yok ama çevre faktörü beni çok etkiliyor bitmek bilmeyen sorular,akıl vermeler patlayacağım yakında ilk önüme gelene..sanırsın bizim aklımız yok bebek yapmayı millet sorunca akıl edeceğiz..

inşallah kızlar da bizim haberimizle sevinirler en yakın zamanda canım ne diyeyim..

Canımsın sende benim aklımda dualarımdasın. Çok zor geçer inşallah bu dönemde

Canımsın sende benim aklımda dualarımdasın. Çok zor geçer inşallah bu dönemde

sağol canım Allah razı olsun ..inan çoğu zaman benim kendimle derdim yok ama işte öyle bişey oluyor ki alakasız zamanda yerde bi soru modumu düşürüyor..eşimle biz kendi aramızda dillendirmiyoruz düşün..elalam faktörü beni sinir ediyor..

Merhaba arkadaşlar nasılsınız
Evde istirahat ediyorum mide bulantısı hala devam kanama yok şükür pazartesi Dr kontrolü var

Sizler nasılsınız

günaydın çok şükür kanama bitsin gelmesin bi daha..bende durum aynı fulya abla hala adet olamadım ilaçlar mı etkiledi bilmiyorum ki macuna tekrar başladım olsam da doktora gitsem diye bakıyorum yani..

günaydın çok şükür kanama bitsin gelmesin bi daha..bende durum aynı fulya abla hala adet olamadım ilaçlar mı etkiledi bilmiyorum ki macuna tekrar başladım olsam da doktora gitsem diye bakıyorum yani..
Günaydın canım Dr ile görüş adet olamama durumunu gebelik testi yaptın mı eğer gebelik yoksa Dr bunun için bir ilaç verir canım

Günaydın canım Dr ile görüş adet olamama durumunu gebelik testi yaptın mı eğer gebelik yoksa Dr bunun için bir ilaç verir canım

İdrarda yaptım ama şuan da bişey yok abla biraz daha macun kullanayım da kendiliğinden gelsin eğer o da işe yaramazsa gideceğim doktora zaten..sen nasılsın bugün?

Ne bileym kuzu ya başkasının bebekleri daha fazla az geldi o yüzden bide vitamin kan hepsi yerde eksik mi kalıyorum acaba dedim
Canım bebek senden beslenir her türlü sen kendini dikkat et daha doğumdan sonra da enerji lazım sana :) vitamini ilaçlarını düzenli al birde omega alabilirsin daha dinç hissedersin

Canım bebek senden beslenir her türlü sen kendini dikkat et daha doğumdan sonra da enerji lazım sana :) vitamini ilaçlarını düzenli al birde omega alabilirsin daha dinç hissedersin
Omega var zaten canım içtiğim vitaminin içinde dikkat etmehe çalışıyorumda kuzu iyi beslenemiyorum ya

İdrarda yaptım ama şuan da bişey yok abla biraz daha macun kullanayım da kendiliğinden gelsin eğer o da işe yaramazsa gideceğim doktora zaten..sen nasılsın bugün?
Mide bulantısı dışında iyiyim şükür
Güzel haberlerini alırız inşallah tez zamanda

İyi akşamlar kızlar nasılsınız
@ardemir kuzum nasıl geçiyor hamislik
Duygu ve Nagihan bebisler nasıl

Kızlar 7 haftalık hamileyim. Doktorun salam sosis yeme dedi. Ama ben kahvaltıda arasira yedim. Bir kec dilimde midem bulandigi için çiğ sucuk yedim
Megerse toxoplasmaya yol acabiliyormus. Çok korkuyorum. Ve gözde ilrihapa neden olabiliyormus nette okudum. Lens kullanıyorum gözüm kizarmisti kanlanmisti bi kaç gün önce ben lenstendir dedim. Bu virüsü kapmış olabilir mi
Çok korkuyorum ya.

Öncelikle hayırlı olsun gebelik sorduğun soruya cevabım yok çünkü devamlı midesi bulanan bir hamile olarak sucuk sosis salam bana o kadar uzak geliyor ki inşallah bir sıkıntı yoktur test yaptır derim yeme canım bu ürünleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…