2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Mide bulantısı yaşayan biri olarak seni öyle iyi anliyorum ki
Senin geçmedi mi hala bulantıların abla inşallah erken geçer benimde midem resmen süründürüyor beni üzerine bide diş peydah oldu kanal tedavisi gaptırdığım dişim ağrıyor bide şaka gibi ya yine çok şükür her halimize allah yardımcısı olsun darda olan herkesin

gunaydin kizlar nasilsinizz ? yeni hamilelerdede sanirim mide bulantisi varmis rabbim yardim etsin bende gecti herhalde derken tekrar geri donduu mide yanmalarini soylemiyorum bile dun doktorumada dedim sanirim dogumda bile kusucam :) bide dusmeyen bir troid hormonum var dahiliye uzmanim sorun yok boyle durumlarla karsilasabilriiz dedi ama genede sinir oluyorum dusmemesine

Kaç tiroid hormonunun ilaç ne kullanıyorsun kaç mglik

5.8 arzu abla 75 le baslamistim ilk suan 150 ye cikti arttigi icinde artik 15 gunde bir geliceksin dedi euthyrox kullniyorum ilc olrkta
Ben haftanın 4 günü 100 üç günü 50 mg etrux kullaniyorum pazartesi kontrol var kan verdim kaç çıkacak bakalim

Ben haftanın 4 günü 100 üç günü 50 mg etrux kullaniyorum pazartesi kontrol var kan verdim kaç çıkacak bakalim
bende ilk haftaici 75 haftasonu 100 kullaniyordum degerim o zaman 7 di sonra bi dustu tekrar 7 ye yukseldi 100 125 kullanmaya basladim ona ragmen dusmemiss benim gebelikten oncede cok cok zor dusuyordu zaten

Omega var zaten canım içtiğim vitaminin içinde dikkat etmehe çalışıyorumda kuzu iyi beslenemiyorum ya
Moral bozmak yok her yediğinin en kaliteli kısmı bebeğine gidiyo rahat ol annesi önemli olan kilolu bebek değil sağlıklı bebek dünyaya getirmek.. Şuna da çok inan eğer gebeliğin huzurlu ise bebekte doğunca öyle oluyo ama eğer strese girersen bu bebeğe de yansıyor onun için relaxxx

İyi akşamlar kızlar nasılsınız
@ardemir kuzum nasıl geçiyor hamislik
Duygu ve Nagihan bebisler nasıl
Merhaba cAnım iyiyiz çok şükür ben şu sıralar kafayı sağım yapmaya taktım. Makinam var sagarak sütümü artırmaya çalışıyorum günde 6-8 kaç defa olursa hem emzirip hem sağıyorum bakalım inşallah faydası olur bebeişimim de iyi teyzesi büyüyor yavaştan.. Sen nasılsın bulantılar devam mı? Bana muz çok iyi geliyordu hem tok tutup hem bulantıma iyi geliyordu bebeğe de kilo olur .. Tiroit de galiba kontrol altına alındı değil mi? Kanaman de kesilmiş gözünaydın olsun inş

Canm sağımın sütü azaltıpını kesn emn misin ben azaltoyo biliyodm sanki.İşe mi başlıycaksın ondan mı sağıyosun.

A anneveoglusu ablacm çok şükğr iyiyz biz gezmeye gttk geldk hafta sonu samsuna :)) çok şükür kızçe iyi büyüyo

Kuzu her halimize şükürler olsun evvela tabi ben başından beri çok sıkıntı çektim ama bebek hep iyiydi elhamdülillah sitres hayatın parçası ne yazık ki hr anlamda

Sizler naslsnzü kızlar herşey yolundadr umarm baya bi hamişimz var bu ara 4 oldunz sanrm :) maşallah sizde durmlar nasıl hamilelk zor bi süreç Allah kolaylk versn.
Çok şükür canım sen nasılsın? Ben idare etmeye çalışıyorum işte nabız yksekliği çarpıntı bayağı bi azaldı çok şükür o konuda rahatladım biraZ daha sanırım ki kan yükselmeye başladı. Sen ne durumdasın bebiş nasıl

Canım sağım sürekli memeye uyarı verdiği için artırır sütü zaten önce emziriyprun sonra sağıyorum inş işe yarar sen nasılsın

İnşallah yararını görürsün bol bol su ve sütlü tatlılar tuket iyi gelir kuruyemişler de süt yapar
Bulantı ara ara oluyor genel olarak daha iyiyim

Sizler naslsnz kızlar herşey yolundadr umarm baya bi hamişimz var bu ara 4 oldunz sanrm :) maşallah sizde durmlar nasıl hamilelk zor bi süreç Allah kolaylk versn.
İyiyiz şükür bu gün Dr kontrolum var bakalım nasıl kuzu

Sizler naslsnz kızlar herşey yolundadr umarm baya bi hamişimz var bu ara 4 oldunz sanrm :) maşallah sizde durmlar nasıl hamilelk zor bi süreç Allah kolaylk versn.
Iyiyiz şükür canım gaz sancısıyla uğraşıyoruz bir de sütüm yeterli değil inşallah artar. İnşallah hamislerimiz daha da artar.

İyi çok şükğr sevo rahatlamana sevndm hamilelk zor bi süreç Allah kolaylk versn hepinizede inşallah

Canım sağım sürekli memeye uyarı verdiği için artırır sütü zaten önce emziriyprun sonra sağıyorum inş işe yarar sen nasılsın
İnşaalah işe yarar canm işe başlıycak mısın sen duygu ya.Valla ben başlamıycam izne ayrılıcam ama bugn başlangıç yapmam gerkliydi kuruma gttk.inan varya kafa o kadr uzaklaşmış ki iş hayatından.bu iznim bitince işe başlama fikri bile beni düşündürüyo önceden işe gtmesi çok rahttı şmdi nası yapcam diyom ya çocuk var onu bırakcam gelicem onun sorumluluğu olcak bi evhamlar başladı anlıycan (

İyiyiz şükür bu gün Dr kontrolum var bakalım nasıl kuzu

Abla kontrolden çıkınca yaz durumları olur mu.Bide bana şu işe başlama konusunda azıcık yardmcı olurmsn ya sen ilk bebeğinde işe başlaman nası olmuştu.

Iyiyiz şükür canım gaz sancısıyla uğraşıyoruz bir de sütüm yeterli değil inşallah artar. İnşallah hamislerimiz daha da artar.

Canm kilo alımı nasıl bebişin.?Yani azlk nasıl mama veriyo musun

Amin canım ya bebek dik duruor benim onunda mideme baskısı bayağı oluyor ama nabız kanlada alakalı sanırım gecek inşallah. Ay bu site sinir etti yine beni on dakikadn fazladır cevap yazmaya çalışıyorum bi bende mi böyle bu ya

Bi ara sıkıntı vardı abla ama şmdi yok sitede sıkıntı bnde.Dik mu duruyo o ne yaa :)) abla e büyüyo artk büyüdükçe baskılar artacak

Bir ayda bir kilo almış canım önce emziriyorum ardından doymadiysa mama veriyorum. Çocuk doktoru öyle söylemişti. Sağlık ocağındaki hemsire de sütun yetiyordur mama verme diyor ama benim oğlan doymayinca hemen ağlamaya başlıyor. Napicam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…