- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #8.081
Evet canım dik duruyor ben söylüyordum inanmıyorlardı hissediyordum yani sonra eşimle en son kontrole gittiğimizde doktorda bebek dik duruyor makat gelişli bi bebek dönebilirde dönmeyebilirde dedi dedim ben tekmeleri hep kasıüımda hissediyorum soluma doğru toplanıyor diyorum kimse inanmıyor dedim yok daha çapı neki falan dedi dik duruyor kasığa baskı yapar doğru tekmeleri orda hissedersin benim çocuüun herşeyi tuhaf ya kafa solda yan yatıyor ya dimdik hele bide yürürken gör göbek çok yok ama solda olduğu dışardan bile görünüyor sağ boş sol tepe :) fırlamaBi ara sıkıntı vardı abla ama şmdi yok sitede sıkıntı bnde.Dik mu duruyo o ne yaa :)) abla e büyüyo artk büyüdükçe baskılar artacak
Bir ayda bir kilo almış canım önce emziriyorum ardından doymadiysa mama veriyorum. Çocuk doktoru öyle söylemişti. Sağlık ocağındaki hemsire de sütun yetiyordur mama verme diyor ama benim oğlan doymayinca hemen ağlamaya başlıyor. Napicam bilmiyorum.
Evet canım dik duruyor ben söylüyordum inanmıyorlardı hissediyordum yani sonra eşimle en son kontrole gittiğimizde doktorda bebek dik duruyor makat gelişli bi bebek dönebilirde dönmeyebilirde dedi dedim ben tekmeleri hep kasıüımda hissediyorum soluma doğru toplanıyor diyorum kimse inanmıyor dedim yok daha çapı neki falan dedi dik duruyor kasığa baskı yapar doğru tekmeleri orda hissedersin benim çocuüun herşeyi tuhaf ya kafa solda yan yatıyor ya dimdik hele bide yürürken gör göbek çok yok ama solda olduğu dışardan bile görünüyor sağ boş sol tepe :) fırlama
Kız işte bu şekil çektiriyor ama öteki türlü çok kibarcık teyzesi böyle sert sert vurmuyor kibarcık kibarcık arada bi sert tekmeliyor yerimden sıçratıyor yemeğe oturuyorum hissediyor sanki vurup duruyor hadi ye artık der gibi :) eşek ya fırlama :) detaylı ultrasona girdim bi yerinde surmadı dönmedi renkli görüntü alamadık bile düşün doktora dedim renkli görüntü istiyorum verecemde adam akıllı yakalayamadım ki dedi :) onuda alamadık bacım benim yeğende öyleydi inşallah doğunca uslu olur babayla anne bebekken çok usluymuş anne anneyle baba annenin demesine göre büyüdük öyle çıldırdık kanımca biz :) yok eşim değil ben sadece adam sakin ben deli :) ifşa ediyorum kendimiAy sevocan biras haşeri mi olcak senn paşa :)) karnnda duruşu bile yordu seni :))) valla benm kızım karnmdayken çok ualuydu öyle son haftalarda hissetmştm acı sadece
Canım benim doğum iznim bitti ama yaz tatiline girdiğimiz için bebeğin yanındayım çok şükür. . Eylül de başlayacağım okula çünkü maddi olarak tek maaş bizi kasar inş bebeğe annem bakacak. . Dediğin gibi bende seminer dönemi okula gittim var ya sanki yıllardır ara vermiş gibi oldum :) tekrar adapte olmak zor olacak birde benim sütüm de çok değil bebek için şimdiden sağıp dolaba koymam lazım kafamda bi sürü iş var bakalım nasıl olacakİyi çok şükğr sevo rahatlamana sevndm hamilelk zor bi süreç Allah kolaylk versn hepinizede inşallah
İnşaalah işe yarar canm işe başlıycak mısın sen duygu ya.Valla ben başlamıycam izne ayrılıcam ama bugn başlangıç yapmam gerkliydi kuruma gttk.inan varya kafa o kadr uzaklaşmış ki iş hayatından.bu iznim bitince işe başlama fikri bile beni düşündürüyo önceden işe gtmesi çok rahttı şmdi nası yapcam diyom ya çocuk var onu bırakcam gelicem onun sorumluluğu olcak bi evhamlar başladı anlıycan(
Abla kontrolden çıkınca yaz durumları olur mu.Bide bana şu işe başlama konusunda azıcık yardmcı olurmsn ya sen ilk bebeğinde işe başlaman nası olmuştu.
Canm kilo alımı nasıl bebişin.?Yani azlk nasıl mama veriyo musun
Kız işte bu şekil çektiriyor ama öteki türlü çok kibarcık teyzesi böyle sert sert vurmuyor kibarcık kibarcık arada bi sert tekmeliyor yerimden sıçratıyor yemeğe oturuyorum hissediyor sanki vurup duruyor hadi ye artık der gibi :) eşek ya fırlama :) detaylı ultrasona girdim bi yerinde surmadı dönmedi renkli görüntü alamadık bile düşün doktora dedim renkli görüntü istiyorum verecemde adam akıllı yakalayamadım ki dedi :) onuda alamadık bacım benim yeğende öyleydi inşallah doğunca uslu olur babayla anne bebekken çok usluymuş anne anneyle baba annenin demesine göre büyüdük öyle çıldırdık kanımca biz :) yok eşim değil ben sadece adam sakin ben deli :) ifşa ediyorum kendimi
Canım benim doğum iznim bitti ama yaz tatiline girdiğimiz için bebeğin yanındayım çok şükür. . Eylül de başlayacağım okula çünkü maddi olarak tek maaş bizi kasar inş bebeğe annem bakacak. . Dediğin gibi bende seminer dönemi okula gittim var ya sanki yıllardır ara vermiş gibi oldum :) tekrar adapte olmak zor olacak birde benim sütüm de çok değil bebek için şimdiden sağıp dolaba koymam lazım kafamda bi sürü iş var bakalım nasıl olacak
Yok canım doğduğundan beri mama takviyesi yapıyorum ilk günler sütüm gelmedi hep emzirmeme ragmen sezaryenden galiba hatta aç kalınca sarılık olmuştu oğlum doktor mama ver dedi. O günden beri emzirme sonrasi arada takviye yapıyorum. Doymadiginda yaygarayı basıyor. Bir ayda 500 ila 1000 gr arasında alması lazimmis dedigin gibi her çocuk bir değil aglamasa ben de mama vermeyeyim diyorum ama durduramiyorum.Canm mama vermediğin zamnlarda mı aldı bi kiloyu ? bnce eğer öyleyse gayet iyi bnce mamaya gerek yok gibi benm kızım geçen ayda sadece 500 gram aldı ben yinede vermiyorm doktormda ver demedi sınırlarn altnda deil yani.her çocuk aynı alamıyo malesef.
İyi çok şükğr sevo rahatlamana sevndm hamilelk zor bi süreç Allah kolaylk versn hepinizede inşallah
İnşaalah işe yarar canm işe başlıycak mısın sen duygu ya.Valla ben başlamıycam izne ayrılıcam ama bugn başlangıç yapmam gerkliydi kuruma gttk.inan varya kafa o kadr uzaklaşmış ki iş hayatından.bu iznim bitince işe başlama fikri bile beni düşündürüyo önceden işe gtmesi çok rahttı şmdi nası yapcam diyom ya çocuk var onu bırakcam gelicem onun sorumluluğu olcak bi evhamlar başladı anlıycan(
Abla kontrolden çıkınca yaz durumları olur mu.Bide bana şu işe başlama konusunda azıcık yardmcı olurmsn ya sen ilk bebeğinde işe başlaman nası olmuştu.
Canm kilo alımı nasıl bebişin.?Yani azlk nasıl mama veriyo musun
Bir ayda bir kilo almış canım önce emziriyorum ardından doymadiysa mama veriyorum. Çocuk doktoru öyle söylemişti. Sağlık ocağındaki hemsire de sütun yetiyordur mama verme diyor ama benim oğlan doymayinca hemen ağlamaya başlıyor. Napicam bilmiyorum.
o dik durusu bilirim ayaklar kasıkta vurur göğüs kafesinin altında bir koca sertlik erkek bebeklerin duruşu bu sanırımAmin canım ya bebek dik duruor benim onunda mideme baskısı bayağı oluyor ama nabız kanlada alakalı sanırım gecek inşallah. Ay bu site sinir etti yine beni on dakikadn fazladır cevap yazmaya çalışıyorum bi bende mi böyle bu ya
Sütümü tek vermediğim için bilemiyorum canım yetip yetmediğini ama sürekli emziriyorum hem sütüm artsın hem de daha az mama vereyim diye bakalım nasıl olacak.canım sütün ile kilo alımı iyi ise mamayı azalt derim ben
Sütümü tek vermediğim için bilemiyorum canım yetip yetmediğini ama sürekli emziriyorum hem sütüm artsın hem de daha az mama vereyim diye bakalım nasıl olacak.
Sen ve bebiş iyisiniz inşallah canım çalışmaya başlamışsın çok yorma kendini dikkat et canım
Allah kolaylık versin canımmaşallah paşama
iyiyiz şimdilik çok iş birikmiş yerime bakanlar sağolsun acele işler dışında ellerini sürmemişler
canım dün dr kontrolü iyi geçti maşallah miniğim büyümüş taklalar atıyordu içerde maşallah kuzuma
ense kalınlığı 1,8 çıktı dr çok iyi dedi fetal DNA testi yaptıracağız sanırım gelecek hafta
işe başlama tamam dedi bakalım rapor bitti işe başladım sıkıntısız geçer inşallah
canım ben 5 ay dolup 6 aydan 2 gün alınca göreve başladım göreve başlamadan önce bakıcı ayarladık senin kuzuya kim bakacak analık iznini nasıl kullacaksın başladığında bana bilgi verirsen bilgi vereyim
ben bakacı ile başladım bilemiyorum ama pişmanım kimse anne anneanne veya babaanne gibi bakamıyor
biliyorum büyükler bakınca da ona göre ayrı sıkıntıları oluyor ama katlan en azından 2 yaşına kadar derim sana bir abla olarak. Ücretsiz izin konusunu ciddi ciddi düşün derim evinde soğan ekmek ye şartları zorla ama ücretsiz izni düşün. Olmuyorsa o zamanda büyükler ile bu süreci geçirebilirmisiniz bunu değerlendirin olmazsa bakıcı.
Benim bakacı 15 gün öncesinde çocukla vakit geçirmek için eve geldi onları tek bırakıp ben ev işlerimi yapıyordum. göreve başladığımda o zaman 1,5 saat süt izni vardı o zaman öğleden sonra 15,30 dan sonra kullanıyordum ben.
İlk günler çok zordu ağlıyordum iş yerinde anneliğimi sorguluyordum ama alışıyorsun 10 gün sonra sanki o hep çalışan anne kuzusu bende bebekli bir çalışan idim. Arada sütümü iş yerinde uygun yerlerde sağar dolaba koyar öğle arası eve gittiğilmde emzirir sağdığım sütü bakıcıya bırakırdım ben gelene kadar versin diye
Merhaba hanımlar ben bu gün nifty testi icin kan verdim allahım hayırlısı ile güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
canım çekincelerini anlıyorum ama 3 yaşa kadar sık dişini ücreksiz izinle 2 yaşa getirirsin zatenAblacım bebişn iyi olmasına çok sevndm.
Abla benm iznim bitti şuan yıllık iznimi kullanıyorm bi ayda o var.sonrasnda ğcretsz izin kullanıcam bende kendim büyütmek istiiyorm azda olsa.Tecrübeli anneler hep bunundaha iyi olduğunu aöylüyor zaten anne kndi büyütmeli diye.2 yıl alıcam ücretsz izni ama belki erkn başlarm diyorum. Snrasında bakıcı diyoz benm annemn gelme şansı yok malesef abla kayınvalidede yakın aslnda çok hevesli bakmaya ama ebler aynı yerde deil.Ama ben pek istemiyodm abla zaten çğnkğ çok fazla müdahale huyu var kv de ya daha bakmadığı halde ama işte senin de dediğin gibi bakıcı mı babannemi diyede çok düşümüyorm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?