- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #8.101
caım ikili test benim yaşımdan dolay riski yüksek çıkar diyeAbla 2 li test mi bu ne testi ?
Ablacm bncede imkan varsa izin alınmalı kesnlkle bakamayan anneler bunun üzüntüsünü her zamn yaşıyolar.sennde varsa imkanın ayrıl abla boşver.zaten varya 2 gün önce gittim kuruma başlangıç işlemleri için nası kötü oldm insan işk başları işe başlarken çok kötü olur demi ya.ben iki gündr düşünüyorm nası gtcem işe diye.canım çekincelerini anlıyorum ama 3 yaşa kadar sık dişini ücreksiz izinle 2 yaşa getirirsin zaten
babaanne ile bak sonra kreşe veriyorsun çünkü çoçuk dengini istiyor
bende allah izin verirse ücretsiz izin alacağım inşallah
Kalp kalbe.. Bende bugün gözümü açtım kızlara yazayım diye ama fulyam önce davranmış
Biz iyiyiz teyzeler.. büyüyoruz cuma günü kontrolümüz vardı hersey yolunda çok şükür
Haftaya cuma yeniden kontrolümüz var onu bekliyoruz Allah izin verirse..
Ilaclara uyum sağladım en azından sarhoş halim kalmadı iğneleri daha rahat vuruyorum ilaçları ekmek su gibi doğal karşılayarak içiyorum
Sonunda bitecek diye sabretmeye tam tevekküle devam..
Her ezan vakti gönlüm sizinle ağzımda aynı dua..
Kalp kalbe.. Bende bugün gözümü açtım kızlara yazayım diye ama fulyam önce davranmış
Biz iyiyiz teyzeler.. büyüyoruz cuma günü kontrolümüz vardı hersey yolunda çok şükür
Haftaya cuma yeniden kontrolümüz var onu bekliyoruz Allah izin verirse..
Ilaclara uyum sağladım en azından sarhoş halim kalmadı iğneleri daha rahat vuruyorum ilaçları ekmek su gibi doğal karşılayarak içiyorum
Sonunda bitecek diye sabretmeye tam tevekküle devam..
Her ezan vakti gönlüm sizinle ağzımda aynı dua..
Sağolasın canım benimiyi olmana sevindim canım maşallah maşallah kuzuya
Yeriz seni minnak teyzemiz Çok sağolasın..Arzu abla çok sevndm iyi olmanıza.
ardemir kuzum nasılsın nasıl gidiyor hamişlik
Y yumyumyumiyum adet oldun mu canım
canım bu sefar daha kolay olacak dondurulmuş transfer için adetin 2 günü muayene ve testler yapılıyor 12 gün sonra kontrol rahim kalınlığı ve hormon değerleri için onu takip eden 5-7 gün içinde de transfer oluyorsundün oldum sonunda fulya abla yarında doktordan randevu aldım gideceğim..dondurulmuşları deneyeceğiz bakalım kısmetse bu ay pek istekli değilim açıkcası o stresi gözüm yemiyor daha yeni yeni kendime geliyorum..
bir ay daha bekleyelim macuna devam edeyim dedim eşime beklemek istemiyor bakalım hayırlısı..
sen nasılsın abla nasıl gidiyor bulantıların azaldı mı biraz?
bir hafta 10 gün dendi gelecek hafta çarşambadan sonra her an açıklanır inşallah çok bekletmezler, rabbim korktuğumuzla sınama yarabbiSağolasın canım benim
Ne zaman çıkacak sonucun?
Allah razı olsun Ablacımcanım bu sefar daha kolay olacak dondurulmuş transfer için adetin 2 günü muayene ve testler yapılıyor 12 gün sonra kontrol rahim kalınlığı ve hormon değerleri için onu takip eden 5-7 gün içinde de transfer oluyorsun
sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap bir tanem rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
BEn daha iyiyim salı günü göreve başladım şükür bu günüme
bulantı azaldı çok ender oluyor artık
Rabbim hayırlısı ile sanaburciss ebru_can_ebru halim rabbime maluma ve tüm isteyen kızlara nasip etsin sağlıkla inşallah
Amin canım benimcanım bu sefar daha kolay olacak dondurulmuş transfer için adetin 2 günü muayene ve testler yapılıyor 12 gün sonra kontrol rahim kalınlığı ve hormon değerleri için onu takip eden 5-7 gün içinde de transfer oluyorsun
sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap bir tanem rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
Rabbim hayırlısı ile sanaburciss ebru_can_ebru halim rabbime maluma ve tüm isteyen kızlara nasip etsin sağlıkla inşallah
sevgul abla kafana takma hepimizde olan seyler bunlar benimde tsh dusmuyor kullanirsin az bi doz seni kini hemen dusurur benimde karnimda agrilar igne batmasi gibi sancilar idrarda enfeksiyon olabilir dedi doktor pazartesi bende kan ve idrar vericem kanda vucut iki kisilik kullandigi icin dusuyor takma kafana sukurki bebegin iyi :)İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Ben tahlil yaptırdım yine bugün kan yüksrlmemiş tsh 20 gün önce 2.44 idi bugün ki tahlilde 3.40 çıkmış trigiliseritimde yükselme var bu bekarkende vardı raporlu ilaç kullandım bi ara doktor ırsidir kaç tane kardeşin varsa onları annen babanıda al götür muhakkak bi kan versinler onlarda demişti o dönem neyse enfeksiyonumda varmış doktora salı gidecektim ama sonuçlar bu şekilde olunca beklemek istemedim yarın gidecem inşallah kafam çok dolu ya kazan gibi
canım bu sefar daha kolay olacak dondurulmuş transfer için adetin 2 günü muayene ve testler yapılıyor 12 gün sonra kontrol rahim kalınlığı ve hormon değerleri için onu takip eden 5-7 gün içinde de transfer oluyorsun
İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Ben tahlil yaptırdım yine bugün kan yüksrlmemiş tsh 20 gün önce 2.44 idi bugün ki tahlilde 3.40 çıkmış trigiliseritimde yükselme var bu bekarkende vardı raporlu ilaç kullandım bi ara doktor ırsidir kaç tane kardeşin varsa onları annen babanıda al götür muhakkak bi kan versinler onlarda demişti o dönem neyse enfeksiyonumda varmış doktora salı gidecektim ama sonuçlar bu şekilde olunca beklemek istemedim yarın gidecem inşallah kafam çok dolu ya kazan gibi
Canm gebelikte bazı değerler yükseliyor idrar yollarında mi enfeksiyon bol bol su iç canımİyi akşamlar kızlar nasılsınız? Ben tahlil yaptırdım yine bugün kan yüksrlmemiş tsh 20 gün önce 2.44 idi bugün ki tahlilde 3.40 çıkmış trigiliseritimde yükselme var bu bekarkende vardı raporlu ilaç kullandım bi ara doktor ırsidir kaç tane kardeşin varsa onları annen babanıda al götür muhakkak bi kan versinler onlarda demişti o dönem neyse enfeksiyonumda varmış doktora salı gidecektim ama sonuçlar bu şekilde olunca beklemek istemedim yarın gidecem inşallah kafam çok dolu ya kazan gibi
Kuzu troid guatr hormonu trigiliserit bi çeşit kolestrol bugün doktora gittim yoktu geri döndüm salıya gidecem inşallah sen ne durumdasın benim sıkıntılı yine site ya sabah yağmura mesaj yazamadım ne yaptıysam normalden yazdım duan içinde amin allah razı olsun canım rabbim sanada hayırlı evlatlar nasip etsin daha fazla aratmadan inşallahÜzülme tatlım Allah şifanı versin hayırlısıyla doğumu yap daha kolay tedavin olur inşallah o dediğin terimleri pek bilmiyorum ciddi bişey mi
Evet abla su çok içiyorum ya kışın bile çok içerim alışkanlık taş sıkıntısı oluyor böbreklerimde o yüzden alışkanlık yaptı yaz kış en az üç litre içerim niye oldu anlamadım. Sen nasılsın abla?Canm gebelikte bazı değerler yükseliyor idrar yollarında mi enfeksiyon bol bol su iç canım
Canım kendini hazirlayip bunla karşılaşmak canini sıkmıstir geç olsunda güç olmasınBugün gittim abla doktora muayene etti bir cm ilk kist gördü bu ay onu yok etmeden transfer yapamam dedi tabi biraz moralim bozuldu kendimi alıştırmıştım..
Doğum kont hapı verdi sonra bi dozluk iğne sonra diğer adetin ikinci günü çağırdı böyle yani hayırlısı tabi de kistin engel olacağını düşünmezdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?