2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Daha iyiyim canım annem geldi rahatım

Evet abla öyle karar aldık biras maddi daralma yaşıycaz ama böyle daha iyi olacak inşallah.Kimseye bırakmak istemiyom ki.Abla senin iş yerindekilerde zamanını tam bulmuşlar ya napacaksn ??

Kanın
Kaç sevocum bide kafan kazan gibi olmasn sen bi can taşıyosun şuan vücüdn tabiki tepki veriyo ilk defa yaşadığın bişey bu.

Amin kuzum bende bugün gittim doktora adet oldum sonunda çünkü.ufak bi kist gördü onu yok edelim bi dahaki aya transfer yapalım dedi kısmet napalım demekki böylesi daha hayırlıymış.ilaç kullanıcam bakalım inş yok olur..

canım yükselmemesi sinir bozucu yoksa illaki eksik kalacak iki kişi kullanıyoruz vücudu bebekte büyüyor artık hızla 9 du 9.5 olmuş günde iki ilaca rağmen bide bulantı yapıyor ilaç fena

Canım macunda kist eritiyor biliyorsun değil mi satan bayana bi sorsan onuda mı kullansan büyüklüğü ne kistin yumurtan mı çatlamadı ki acaba ya o mu kist yaptı

Canım macunda kist eritiyor biliyorsun değil mi satan bayana bi sorsan onuda mı kullansan büyüklüğü ne kistin yumurtan mı çatlamadı ki acaba ya o mu kist yaptı

evet canım iki ay sonra adet oldum sanırım o kist yaptı bir cm boyutu büyük değilmiş çok..macunu da yiyorum ilacı da kullanıyorum bakalım yok olacak mı bir dahaki aya..
aslında engel değil tüp bebeğe dedi ama doktor pürüzleri ortadan kaldırmak istiyor ilki olumsuz olunca buna engele mahal vermeyelim dedi..

Hayırlı olsun fulyam A anneveoglusu
Insallah gönlünüze göre olur
Ben iyiyim şükür
Sen nasılsın?

Abla benmde bi arkdşm var orda.İbşalalh hayrlısı olur istediğin yermiydi.Bu arada nasılsın.

Ben iyiyim çok şükür yaz sıcakları başladı Onun dışında bir sıkıntım yok Yozgat tercihlerimiz arasındaydı son tercihimizdi memlekete İlk defa bu kadar yaklaşıyoruz Mersin'de beş saat Nevşehir'e 2 saat uzaklıkta

Merhaba kızlar mesaj yazmakta sıkıntı çekiyorum alıntı ve etiket yapamıyorum bayağıdır bu mesajı yazmaya uğraşıyorum çok kötü bi gün geçirdim bugün sabah 6:30dan akşam altıya kadaf o hastane senin bu hastane benim dolandım psikolojimi altüst etti gittiğim doktor ultrason baktı bebeğin gelişmemiş hiç karnında bu bizim için risk işte y1650 gram olması gerekken 1250gram büyümemiş bu çok riskli plesentadan giden kan az olabilir tansiyon yüzünden olabilbol protein tüketecejsin düzelir mi diyorum düzelmesini beklemiyorz iyice kötüye gitmesin yeter hareketlerine çok dikmat edeceksin bebeğin bebek karnında ölebilir dedi eşimle ömrümüzden on senemiz gitti neyse eşide aşağıda baş geliş falan dedi dopplere gönderecem seni dedi bide tansiyon ölç beş dakika içinde büyük tansiyonum 14küçük tansiyonum 10 a fırladı dopkere gittim senn bebeğin 30ğil ki 29 haftalık haftasınada uygun hiç bir sıkıntısı yok dedi ordan çıktık bi akraba var devlete gittik ordaki doktorda karın çevres iki haftageri dedi yine sil baştan ağlama krizleri üniversiteye yolladı perinatoloji bakacak şansıma hadta yok o gittiğim doktor randevu bulunmuyor baktı desi pozisyonu yüzünden büyük ihtimalle yanlış ölçtüler eşi aşağıda sırtı bize föünk yüzünü sana çevirmiş çok rahat bi pozisyonda değil dedi hareketlerini pozisyonuyüzünden az hissediyor olabilir miyim dedim olabilr eşide aşağıda özellikle yorulunca çok hissedemezsin dedi hareketlerini ordan çıktım başks bi doktora artık bunda devam edecem zaten baktı dedi bebek 29+4günlük haftasıyla uygun görünüyor kan akışı vs herşeyi yi ben bi sıkıbyı görmedim cihazı iyi değilmiş her bebekte kilolu olacak diye bişey yok üç hafta sonra kontrol uzun olu hakkınızı helal edin berbat bigündü benim için bugüün rabbim bir daha göstermesin bana değil sadece hiç bi anne babaya

A anneveoglusu canım hayırlı olsun yeni görev yeriniz taşınma telaşı başlamıştır dikkat et kendine çok yorulma.

M miyaz canım inşallah rabbim böyle bir gün yaşatmasın bir daha sağlıkla dünyaya gelsin minik paşa.

canım yaa yanlış dr ölçümleri yüzünden nasılda üzülmüşsün her bebek kilolu doğacak diye birşey yok tabiki benim kızkardeşim 7 aylık doğmuş 1,100 gr 1979 yılında şimdi iki çocuk annesi maşallahı var şimdi teknoloji olanaklar daha iyi sen o güzel gönlünü ferah tut allaha emanetsiniz

bakalım artık yavaş yavaş toplanacağız bakalım hayırlısı olur inşallah

Canım yaa biz doktorlara baksak her gun elimizde mendil ağlamamız lazım insanları strese sokmak için birebirler doktora baksaydim çocuğum down sendromlu olacaktı daha neler neler kalbini ferah tut hic birsey olmayacak sapasağlam evladını kucağına alacaksin inşaallah

Amin canım allah razı olsun eşimle ömrümüzden ömürler gitti ağlama krizlerime girdim yani bu şekilde söykenmez bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…