2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Abla kilosu düşük olur demiyor ki hiç gelişmemiş büyümemiş düzelir mi diyorum düzelmesin beklemiyoruz daha gerilrmesin protein tüket bol bol bebeğin baş ayrı bacak ayrı karın ayrı haftalarda ölür karnında suyun azalır kordon dolanır yine ölür hareketlerne çok dikkat et dopplere gönderecem plesentaydan bebeğe giden kan akışına bakılsın sıkıntı bebek 30 haftalık bir ayda sadece 20 günlük gelişmiş ay neler demedi abla eşimle donduk kaldık kanımız çekildi ya ben ağlıyoru yine açık açık eşim destek olsun bana diye gizliden gizliye ağlıyor gösteremiyorda hislerini pek tansiyonum beş dakika içinde tavan yaptı ya doplere gittik doktor gelmek bilmedi o hastsne duvarları üzerime yıkıldı gelene bana kadar bakınca raporu vs yazdırdı başka sıkıntın var mı dedi yok dedim tamam dedi bebek iyi bi sıkıntı yok haftasıyla uyumlu dedim ki doktor bizi çok korkuttu niye dedi dedim gelişmemiş zayıf baş ayrı kafa syrı bacak ayrı gelişmiş ölür karnında dedi ne alaka zaten bebeğin herşeyi ayrı ayrı gelişir bie senin bebeğin 30 haftalık değil ki 29 haftslık çıktık gösterdik işte doplerde sıkıntı çıkmamış bebeğide 29 hafta ölçmüş bi sıkıntı görmemiş abla bi kusura bakma bile demiyor biliyor musun abla tansiyona baktı yüksek çıkmış dedim sitresten öldürdünüz beni ondan yükseldi 15 gün sonra gel daha gelir miyim ben sana yani

İnşallah canım bu doktorda öyle kara haber tellalı değildir normalde yani o şaşırttı bizi daha çok zaten hani başka biri gelir kötü bişey der ne alaka gebelikte olur der hep yani bugüne kadar ters bişeyini görmedik oda bizi fena etti rabbim cümlemizide iyilere denk getirsin ya önceki gün arkadaş doğuma gidecekti bana dedi ki dus et bize dedim ederim tabi neyse ezan okunuyordu ona bebeğine dua ettim sonra dedim allahım bebeğimede banada hangi doktor hastane iyi gelecekse oraya çevir yüzümüzü içimden geldi öyle gebeliğin başından beri hep bjnlsyız başks bi doktora görünmedik falsn işte ertesi sabah bunlar oldu çok yıprandık gerçekten çok çok zordu rabbim yaşatmasın hiç kmseye allah razı olsun yine arzu ve gökçe diye bi arkadaşım var o tam destektiler iyiki varlar iyiki varsınız gerçekten biraz sakinleyince demek sonrasında doğumda daha büyük sıkıntılar yaşayacaktık bu doktorla dedik hayra yorduk ama bittik akçama kadar beş doktor baktı üniversiteye perinatoloğa bile gittim duruştan yanlış bakmıştır dedi eşide sağda alttaymış yavrum ondan sol tarafta duruyırmuş hep midemin üzerinde duruşu çok rahat değil dedi doktor

Bide benim geç döllenmeydi abla bunu kendi de biliyor pko hastasıyım adetler yine mikrop bi doktor yüzünden altüst oldu her gittiğimde ilkin bir hafta yada beş gün sonra ikişer gün ileri attı tam adet tarihine denk düşürdü bu kezde yine iki gün iler ölçtü benim ilk öğrendiğimde değirim 18.72 idi biliyorsunuz yazmıştım buraya kimyasal diye korkutmuşlardı bide yani kendi dedi ne slaka pko var geç döllenmedir belli bi yumurtlama günü olmaz pkoda diye işim olmaz artık onunla

Çok şükür canım sen nasılsın? Yeni geldim hastaneden ishal kırgjnlık var iki gündür doktoru aradık serum taktırın ilaçla geçmez dedi gittik bizde inşallah geçer ya
Aaaa dikkt et sevocum ya.serum taktrmkla iyi etmş dr bol sıvı al.Bianda mı oldu

Aaaa dikkt et sevocum ya.serum taktrmkla iyi etmş dr bol sıvı al.Bianda mı oldu
Kuzu hastaneye gittiğim gün sabah 6:30 dan akşam 7 civarına kadar hastane hastane gezdik sitresi bi yana koşturmacası sıcağı ertesi günü ishal oldum işte ağrım yoktu ama dün komple vücudum ağrıyordu kemiklerim sızlıyordu resmen sanırım ferrum fortta bende ishal yapıyor ya bi bakayım geçmezse yeniden arayıp ilacı değiştirmesini söyleyecem su çok içiyorum muz şeftali yiyorum iyi gelir dediler bakalım

Çok şükür canım sen nasılsın? Yeni geldim hastaneden ishal kırgjnlık var iki gündür doktoru aradık serum taktırın ilaçla geçmez dedi gittik bizde inşallah geçer ya

çok geçmiş olsun canım sıcakta yapar ishal
patates haşlama ye arkadaşım

Günaydın hanımlar hayırlı cumalar
dün akşam evde mutfakta yere dökülen suyu görmedim ve ayağım kaydı poponun üstüne düştüm
şükür birşey olmadı ama bebeği merak ediyorum gelecek haftadaki dr kontrolünü bugüne çektim saat :11.15 te dr gidiyorum
Allahım inşallah iyi haberler ile gelirim

çok şükür iyiyiz arkadaşlar dr o kadar kolay düşmez bebek sıkıntı yok dedi
vee bir oğlum daha oluyor allah izin verirse rabbim hayırlısı ile kucağımda göstersin
bekleyen arkadaşlarada bu güzel duyguyu tattırsın inşallah

çok geçmiş olsun canım sıcakta yapar ishal
patates haşlama ye arkadaşım
Sağol abla allah razı olsun. Abla bide hiç iştahım yok ya saat 5:30 da büyük bi bardak süt içtim bebek için aç kalmasın diye sonra kalkınca bi elma bi muz bide harnup pekmezi sulandırıp içtim az bi durayım bişeyler yiyecem inşallah zorls yiyorum iki gündür bebek beslenemeyecek diye çok korkuyorum bol suda içiyorum mikrop doktorun söylediklerinden sonra bereketten yanıldı ama olur diye tırsıyorum

ayy fulya abla ne çabuk belli oldu paşaları ikiliyorsun yani çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inşallah..

kuzum sende neler yaşamışsın geçmişe baktım da biraz çok çok geçmiş olsun bir an önce sağlığına ve bebişine kavuş inşallah

@yumyumyumiyum aminn inşallah kuzu allah razı olsun rabbim sizlerede hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. valla ömürden ömür götürdü o doktor mahfetti bizi canım Beş doktor dolandım o gün nasıl akşam oldu bilmiyorum eşimde çok kötü oldu ama öncesinde çok dua ettim hayırlısı buymuş o doktorla olmazmış demek ki rabbim bi daha yaşatmasın ne bize ne baŞkasına

Canım şimdi nasılsın

Canım şimdi nasılsın
Daha iyiyim çok şükür abla cuma günü acile gidip serum taktırdım ishal var vücudum çok ağrıyor heleki sağ kalçam doktoru aradık ilaç fayda etmez dedi serum takılsım gittik. Bebek arada durgunlaşınca korkuyorum ister istemez bu psikolojiden ıkabilecek miyim dersin hakkım helal değil o doktora ben mesajları göremiyorum sen kanama mı oldun yine? Bide oğlun olacakmış heralde öyle mi abla bu sayfada diye gördümde mesajını öncesini bilemiyorum hayırlı evlat olsun inşallah sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü olsun sağ salim kucağına almak nasip olsun allah kimsenin evladının acısını göstermesin olmayanada nasip etsin evvela burdakilere sonra cemi cümlesine

Kendini çok dinleme rabbim hayırlısı ile paşayı sana bağışlayacak biraz daha sabır çok zorlu geçiyor gebeliğin rabbim kuvvetini arttırsin
Benim şükür kanamam olmadı bir daha
Evet ikinci oğlum geliyor hayırlısı ile kucağımizda görelim insalllah kuzuları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…