- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi Deli_manya
-
ağzına sağlık canım teşekkür ederim ..sweetdreams1985 senin için okudum canım ya evvel. Rabbim kabul etsin inşallah
Bakıldı canım temizCanım eşine yapıldı mı testler. Bende öyleydi. Eşime bakıldı meğerse morfoloji düşükmiş. Öyle bişeydir belkş
Kuzu bende okudum ysrında meltemin zikrini çekeyim yada bugünCanlar ağzınıza yüreğinize sağlık Allahm kabul etsn.
İnşallah kuzu bizi sitres eden birazda doktorlar şükrü nerdee bu doktor nerde enazından anlatıyor haa tamam pko hop kalk bakalım demiyor ikidir gidiyorum adamın kapısında bi yığın hasta var ama her biriyle üşenmeden ilgilenip bi güzel anlatıyor durumu allah razı olsunGözünaydun canım rahmin temiz çıkmış :) inş yakın zamanda bebiş haberinin de alırız senden
Evet kuzu içim rahatladıİyi bi sıkıntı çıkmamış canım sevindim
Amin cümlemizin inşallahanladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah
Napıyorsunuz kızlar
Kuzu bende okudum ysrında meltemin zikrini çekeyim yada bugün
Kuzu ben sana ik kere okumuşum nasibin varmış demek ki :) yeni farkettmCanım ablam ağzına yüreğine sağlık öpüyorm
Kuzu ben sana ik kere okumuşum nasibin varmış demek ki :) yeni farkettm
:) evet canım cidden allah kabul etsin inşallahYaa cidden mi oh oh yaa nasip işte böyle biley okutturutor Rabbm bak sen farkna bile varmıyosn :)) ebruyada sana da su gibi geldi duam oh çok şükür
Amin inşallah ablacm:) evet canım cidden allah kabul etsin inşallah
Ağzına sağlık tatlım benimYaa cidden mi oh oh yaa nasip işte böyle biley okutturutor Rabbm bak sen farkna bile varmıyosn :)) ebruyada sana da su gibi geldi duam oh çok şükür
D Deli_manya Canım 1000 Ya Evvel ve 500 Ya Halık'ını okudum.
Allah hayırlı,sağlıklı,salih evlat nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?