2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

ebru_can_ebru
Aslında kilo almadım ama yasaklandı pantolonlar.. iğne yerlerim iyilesmiyor diye havadar şeyler giymeliymişim
Ilk kez başıma geldiği için bocalıyorum ablam naaapim?
Sende atlat şu öksürüğü hemencecik inşallah kuzuuummm

Teşekkür ederim canım sen napıyorsun nasılsın
Elhamdulillah iyiyim çok şükür eşim rahatsız ürtiker hastalığına yakalandı.biraz canım sıkkın o yüzden cok fena butun vücudunda kabarık kızarıklıklar çıktı kaşınıyor doktorlara gidiyor ama geçmedi.hacamat yaptırdı biraz iyi geldi bakalım rabbim sifa verecek inşaallah

Yaaaa çok geçmiş olsun abla inşallah geçer en kusa zamanda rabbim şifa versin inşallah

elbise en rahatı bende elbise giyiyorum canım

hadi bakalım güzel haberler alılım gitmiştir kist inşallah

bende iyiyim bebişte iyi tatlım. ev topluyoruz eşimle gelecek hafta gidip ev bakacağız yeni görev yerimizde

Hanımlar herkes iyi mi?
Özledim bıcır bıcır edilen sohbetli günleri.. herkes yoğun oluyor belli ki..
Abla hamıle olmana çok sevindim sağlıcakla gelsin inşallah
Ben iyiyim sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamislik ikili testi yaptıracak misin
abla senınde çok sevındım hamdolsun hamdolsun tedavıler sonuç vermiş sağlıcakla gelsın inşallah
kafana takma sevgül abla Allah bebişin rıskını varıyor biz beslensek de beslenmesek de az kalmiş inşallah Allah bi nefes de kurtarsın

teşekkür ederim seni görmek ne güzel, sen geçen sene hamileydin dimi sen şimdi yine hamilesin ikincimi geliyor sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…