- 28 Ocak 2017
- 627
- 898
- 53
- 52
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #8.181
Ebru geçmiş olsun rabbim şifa versin inşaallahOlsun abla herkesin kendi telaşı var. Bende astım dan hastanede yattım çıktım dinlendim baya bugün işe başladım
Teşekkür ederim canım sen napıyorsun nasılsınEbru geçmiş olsun rabbim şifa versin inşaallah
İnşallah Ablacım inş iyileşir hemenebru_can_ebru
Aslında kilo almadım ama yasaklandı pantolonlar.. iğne yerlerim iyilesmiyor diye havadar şeyler giymeliymişim
Ilk kez başıma geldiği için bocalıyorum ablam naaapim?
Sende atlat şu öksürüğü hemencecik inşallah kuzuuummm
Elhamdulillah iyiyim çok şükür eşim rahatsız ürtiker hastalığına yakalandı.biraz canım sıkkın o yüzden cok fena butun vücudunda kabarık kızarıklıklar çıktı kaşınıyor doktorlara gidiyor ama geçmedi.hacamat yaptırdı biraz iyi geldi bakalım rabbim sifa verecek inşaallahTeşekkür ederim canım sen napıyorsun nasılsın
Yaaaa çok geçmiş olsun abla inşallah geçer en kusa zamanda rabbim şifa versin inşallahElhamdulillah iyiyim çok şükür eşim rahatsız ürtiker hastalığına yakalandı.biraz canım sıkkın o yüzden cok fena butun vücudunda kabarık kızarıklıklar çıktı kaşınıyor doktorlara gidiyor ama geçmedi.hacamat yaptırdı biraz iyi geldi bakalım rabbim sifa verecek inşaallah
Olsun abla herkesin kendi telaşı var. Bende astım dan hastanede yattım çıktım dinlendim baya bugün işe başladım
elbise en rahatı bende elbise giyiyorum canımebru_can_ebru
Aslında kilo almadım ama yasaklandı pantolonlar.. iğne yerlerim iyilesmiyor diye havadar şeyler giymeliymişim
Ilk kez başıma geldiği için bocalıyorum ablam naaapim?
Sende atlat şu öksürüğü hemencecik inşallah kuzuuummm
Yoktu Ablacım oldu anlamadım bende teşekkür ederimcanım çok geçmiş olsun astım varmıydı sende allah şifanı versin
Yoktu Ablacım oldu anlamadım bende teşekkür ederim
Sağolasın meleğim allah razı olsungeçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
canım sen nasılsın kist ne oldugeçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
canım sen nasılsın kist ne oldu
hadi bakalım güzel haberler alılım gitmiştir kist inşallahşuan bilmiyorum ki fulya abla adet olunca ikinci gün gideceğim bakacak..hapım cuma bitiyor cumartesi de göbekten bi iğne var hepsi kisti yok etmek için bakalım adeti bekliyorum yani tedaviye başlayacağiz..
sen nasılsın bebiş nasıl annesi..
hadi bakalım güzel haberler alılım gitmiştir kist inşallah
bende iyiyim bebişte iyi tatlım. ev topluyoruz eşimle gelecek hafta gidip ev bakacağız yeni görev yerimizde
Abla hamıle olmana çok sevindim sağlıcakla gelsin inşallahHanımlar herkes iyi mi?
Özledim bıcır bıcır edilen sohbetli günleri.. herkes yoğun oluyor belli ki..
abla senınde çok sevındım hamdolsun hamdolsun tedavıler sonuç vermiş sağlıcakla gelsın inşallahBen iyiyim sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamislik ikili testi yaptıracak misin
kafana takma sevgül abla Allah bebişin rıskını varıyor biz beslensek de beslenmesek de az kalmiş inşallah Allah bi nefes de kurtarsınİnşallah abla bende kul bilmez allah bilir diyorum inan allaha emanetler diyorum cümlesi içinde ama o doktorun taveı sesi kabus gibi yanlız kalınca boyuna gözümün önünde kulaklarımda heo diyorum rabbim şeytanın vesveselerinden sana sığınıyorum diye bol bol dua ediyorum geçecek inşallah abla. Erkekler çoğalıyor desene rabbim hayırlı günlere koysun inşallah.. Hastaneye gittiğim gün arzu @ardemir gökçe bide eşim olmasaydı kafayınyerdim heralde yine allah razı olsun arzuyu hamile hamile uğraştırdım gökçe daha iki gün olmamıştı doğuralı eşim zaten kendide kötü olmasına rağmen benim için ayakta durdu elinden geldiğince allah ayaklarını taşa değdirmesin onlarında sizinde insanın arkasında koşulsuz şartsız duracak insanlstın olduğunu bilmesi çok güzel gönül bağı gibisi yok çok seviyorum sizleri valla
tayin çıkmış galiba hayırlara vesile olsun yeni şehriniz çok yorma kendini abla aman dikkat..
Abla hamıle olmana çok sevindim sağlıcakla gelsin inşallah
abla senınde çok sevındım hamdolsun hamdolsun tedavıler sonuç vermiş sağlıcakla gelsın inşallah
kafana takma sevgül abla Allah bebişin rıskını varıyor biz beslensek de beslenmesek de az kalmiş inşallah Allah bi nefes de kurtarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?