2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Allah kolaylık versin Ablacım inşallah hemen bulursunuz kolay olur herşey

vallahi sorma zaman hızla geçiyor. sağlıkla alalım inşallah kuzuları canım benim
görüştüğünde benden selam söyle oldumu
çok şükür bende kuzumda iyiyiz bir tanem
Daha dün gibi değil mi abla benimde az kaldı hepimiz için herşey iyi olur inşallah kalanlarımızda hayırlısıyla hamile kalırlarda güzel haberlerini alırız inşallah rabbim önce burdakilere sonrada isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin çok aratmasın sabırlarını arttırsın inşallah bizede hayırlı doğumlar nasip etsin sağ salim kavuşalım

amin tüm yüreğimle amin diyorum.

Dört gün önce can vermiş gözümün nuru.. Sabaha karşı ilaçla sökmeye çalışacaklar olmazsa öğleden sonra kürtaj olacağım
Yine dağ gibi acı yine yangın kalbim..
Olmadı.. gene olmadı..

Çok geçmiş olsun.. Rabbim yardımcın olsun.. İnşallah en yakın zamanda bir yawru nasip eder Rabbim ve içindeki bu acı diner.. Kendine iyi bak canım..

Arzucum öğrendiğimde boğazım düğümlendi seni düşünemiyorum Rabbim cuma vakti sabrını artırsın vardır bi bildiği diyecek bişeyimiz yok çok üzgünüm

kizlar carsamba gunu catlatma igneesi oldum 3 gun iliski verdi. ovulasyon testleri hep cift cizgi. 3 gunden sonra ne kadar siklikla iliski olmali. birde ben 2 temmuzda tekrar catlatma ignesi olucam. progestani doktor ihmal etme mutlaka vajinaya yerlestir dedi.

off arzu içim çekildi okurken kahroldum Allahım sabırlar versin sana yarabbim..
ne olur dik durmaya çalış Rabbim hepimizi değişik şekillerde sınıyor sınavları layığıyla geçelim sabret kuzum sabret..

Off of ne zor süreçlerden geçiyoruz böyle el bağlı kol bağlı cümleler tükenmiş allah sabrını arttırsın diyorum hep tekrarı olmasın sonrası kem küm ne desem nasıl yapsam da az bi hafiflese acısı bilmiyorum şimdi mesajını gördüm de içim çekildi beni anlattın sanki dayanamadım yazdım benimde içim çekiliyor

Off of ne zor süreçlerden geçiyoruz böyle el bağlı kol bağlı cümleler tükenmiş

hepsi sınav be kuzum bak bizim evladımız olmuyor arzunun kayıpları oluyor hepsi zor acı ama yapacak bişey yok Rabbim en iyisini biliyor..ama çok üzüldüm arzuya canım ya şimdi kimbilir nasıl kötüdür..

Ahh Arzu yaa içime bir acı çöktü mesajını görünce ben ki cinsiyetini öğrendin mi acaba diye bakmaya girmiştim. Rabbim sana da eşine de sabır versin. Bu son imtihanın olsun inşallah rabbim sağlıklı evlatlar nasip eylesin. Ne söylesek boş keşke acını paylaşabilsek....

ne diyorsun yaa yapma çok üzüldüm Arzu yaa kıyamam sana
ilaçlarıda kullanıyordun düzenli rabbim güç sabır versin
sınav dünyası bu dünya gerçekten diyecek söz bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…