- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #8.221
İyi tatiller Ablacım inşallah çok güzel geçerIyiyim fulyacığım giresuna gidiyoruz tatile eşime iyi gelir inşaallah
Allah kolaylık versin Ablacım inşallah hemen bulursunuz kolay olur herşeyo dönemi iyi bilirim bir bebeğin gaz attağında deli gibi sevinen karı koca idik alkış yapardık oğluma
bende iyiyim oda iyi şükür dr kontrolünü bekliyorum sabırsızla
Ev bakmaya gidiyoruz gelecek hafta bayram öncesi taşınmış oluruz sanırım
Daha dün gibi değil mi abla benimde az kaldı hepimiz için herşey iyi olur inşallah kalanlarımızda hayırlısıyla hamile kalırlarda güzel haberlerini alırız inşallah rabbim önce burdakilere sonrada isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin çok aratmasın sabırlarını arttırsın inşallah bizede hayırlı doğumlar nasip etsin sağ salim kavuşalımvallahi sorma zaman hızla geçiyor. sağlıkla alalım inşallah kuzuları canım benim
görüştüğünde benden selam söyle oldumu
çok şükür bende kuzumda iyiyiz bir tanem
allah razı olsun güzel yürekli kardeşimAllah kolaylık versin Ablacım inşallah hemen bulursunuz kolay olur herşey
amin tüm yüreğimle amin diyorum.Daha dün gibi değil mi abla benimde az kaldı hepimiz için herşey iyi olur inşallah kalanlarımızda hayırlısıyla hamile kalırlarda güzel haberlerini alırız inşallah rabbim önce burdakilere sonrada isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin çok aratmasın sabırlarını arttırsın inşallah bizede hayırlı doğumlar nasip etsin sağ salim kavuşalım
Oh iyi Canım Ablam rabbim hepinize sağılık sıhat versin iyi haberlerinizi alalımallah razı olsun güzel yürekli kardeşim
öksürük öyle hemen geçmişor maalesef
bende iyiyim şükür bir tanem
Sağolasın canımiyi tatiller arkadaşım
Amin inşallah hepimizsağlıkla kucağımıza alırız inşallah kuzuları canım
Dört gün önce can vermiş gözümün nuru.. Sabaha karşı ilaçla sökmeye çalışacaklar olmazsa öğleden sonra kürtaj olacağım
Yine dağ gibi acı yine yangın kalbim..
Olmadı.. gene olmadı..
Çok geçmiş olsun.. Rabbim yardımcın olsun.. İnşallah en yakın zamanda bir yawru nasip eder Rabbim ve içindeki bu acı diner.. Kendine iyi bak canım..Dört gün önce can vermiş gözümün nuru.. Sabaha karşı ilaçla sökmeye çalışacaklar olmazsa öğleden sonra kürtaj olacağım
Olmadı.. gene olmadı..
Arzucum öğrendiğimde boğazım düğümlendi seni düşünemiyorum Rabbim cuma vakti sabrını artırsın vardır bi bildiği diyecek bişeyimiz yok çok üzgünümDört gün önce can vermiş gözümün nuru.. Sabaha karşı ilaçla sökmeye çalışacaklar olmazsa öğleden sonra kürtaj olacağım
Olmadı.. gene olmadı..
Dört gün önce can vermiş gözümün nuru.. Sabaha karşı ilaçla sökmeye çalışacaklar olmazsa öğleden sonra kürtaj olacağım
Olmadı.. gene olmadı..
off arzu içim çekildi okurken kahroldum Allahım sabırlar versin sana yarabbim..
ne olur dik durmaya çalış Rabbim hepimizi değişik şekillerde sınıyor sınavları layığıyla geçelim sabret kuzum sabret..
Off of ne zor süreçlerden geçiyoruz böyle el bağlı kol bağlı cümleler tükenmiş
Ahh Arzu yaa içime bir acı çöktü mesajını görünce ben ki cinsiyetini öğrendin mi acaba diye bakmaya girmiştim. Rabbim sana da eşine de sabır versin. Bu son imtihanın olsun inşallah rabbim sağlıklı evlatlar nasip eylesin. Ne söylesek boş keşke acını paylaşabilsek....Dört gün önce can vermiş gözümün nuru.. Sabaha karşı ilaçla sökmeye çalışacaklar olmazsa öğleden sonra kürtaj olacağım
Olmadı.. gene olmadı..
ne diyorsun yaa yapma çok üzüldüm Arzu yaa kıyamam sanaDört gün önce can vermiş gözümün nuru.. Sabaha karşı ilaçla sökmeye çalışacaklar olmazsa öğleden sonra kürtaj olacağım
Olmadı.. gene olmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?