- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #8.201
Sağol sevcan teşekkür ederim Nasip olursa inşallah..Abla hamıle olmana çok sevindim sağlıcakla gelsin inşallah
abla senınde çok sevındım hamdolsun hamdolsun tedavıler sonuç vermiş sağlıcakla gelsın inşallah
kafana takma sevgül abla Allah bebişin rıskını varıyor biz beslensek de beslenmesek de az kalmiş inşallah Allah bi nefes de kurtarsın
Amin sağolasın bizim gibi bekleyen herkesi bi nefeste kurtarsın inşallah hayırlısıylaAbla hamıle olmana çok sevindim sağlıcakla gelsin inşallah
abla senınde çok sevındım hamdolsun hamdolsun tedavıler sonuç vermiş sağlıcakla gelsın inşallah
kafana takma sevgül abla Allah bebişin rıskını varıyor biz beslensek de beslenmesek de az kalmiş inşallah Allah bi nefes de kurtarsın
Saĝolasın canım inşaallahHalim rabbime malum Adaşım benimde urtikerim var yediğine giydigine dikkat etsin birşeyi kalmaz Allahın izniyle.. bununla geçmiş olsun Allah dermansız dert vermesin
Allah nasip ederse inşallah ikinci geliyor ...hamdolsun bi oğlum oldu ikinci oğlanı bekliyoruz çok istedik ya Rabbim bi verdi oda üstüste verdi hamdolsunteşekkür ederim seni görmek ne güzel, sen geçen sene hamileydin dimi sen şimdi yine hamilesin ikincimi geliyor sen nasılsın
Amin cümlemiziSağol sevcan teşekkür ederim Nasip olursa inşallah..
Allah senide sağlıkla kavuştursun..
tahmin ettiğim gibi allah bağışlasın arkadaşım ikimizde ocakta doğum yapacağız o zamanAllah nasip ederse inşallah ikinci geliyor ...hamdolsun bi oğlum oldu ikinci oğlanı bekliyoruz çok istedik ya Rabbim bi verdi oda üstüste verdi hamdolsun
Oğlumun adı toprak Efe abla nasip olursa kucağıma almak bulut umut olabilir diğeri de net değil daha sağlıcakla gelsın de ... benim doğumum aralık Ayina gelecek Allah nasıp ederse ben erken Doğum yapıyorum riskli geçirdiğim için bekletmiyorlar zaten ... cümlemizinkini bağişlasın inşallahtahmin ettiğim gibi allah bağışlasın arkadaşım ikimizde ocakta doğum yapacağız o zaman
benimde bir oğlum vardı ikinci oğluna gelecek allah izin verirse
isim düşünüyormusun ilk oğlunun adı ne idi isim arıyorum da
anladım adıyla yaşasın oğlunOğlumun adı toprak Efe abla nasip olursa kucağıma almak bulut umut olabilir diğeri de net değil daha sağlıcakla gelsın de ... benim doğumum aralık Ayina gelecek Allah nasıp ederse ben erken Doğum yapıyorum riskli geçirdiğim için bekletmiyorlar zaten ...
Çok şükür ablacım sen nasılsın? Kız abla maşallah 16 haftalık olmuş ya senin kuzu zaman ne çabuk geçiyor ya doğurup kucağına alacağın günleride göreceğiz inşallah. Sakine giremiyor ara ara bana yazıyor soruyor çok merak ediyor oda telefonu sıkıntı ama maalesef kiMerhaba hanımlar
Nagehan, Duygu ve Şemsime nasılsınız bebişler nasıl
Ebru sen nasıl oldun canım
Sakine nerde yaa hala siteye girmiyor mu görüşürseniz selam söyleyin gelsin artık
Sevgül ve Arzu hamişler sizler nasılsınız
Arzu cinsiyet konusunda birşey söylemedi mi dr
Arzucum sen nasılsın paşa nasıl
Günaydın canım iyiyiz teyzesi biz oğlum gazdan dolayı kucaktan hiç inmiyor nerdeyse. O yüzden biraz yorucu geçiyor günlerimiz. Yarın 2 aylık oluyoruz doktor kontrolümüz var. İnşallah kalca ultrasonumuz normal çıkar.Merhaba hanımlar
Sakine nerde yaa hala siteye girmiyor mu görüşürseniz selam söyleyin gelsin artık
Ben mecburum normal yapmaya abla 35haftalık doğdu oğlum zaten doktorlar 37de suni sancıyla doğrulturuz dıyorlar bakalım artıkanladım adıyla yaşasın oğlun
benimde ilki sezeryan olunca yılbaşı ertesi doğum olur hayırlısı ile inşallah
Iyiyim fulyacığım giresuna gidiyoruz tatile eşime iyi gelir inşaallahMerhaba hanımlar
güzel haberlerini bekliyorum canım. çıkınca yaz oldumuSağolasın fulyam iyiyim çok şükür.. bugün kontrolümüz var belki bir şey söyler cinsiyet konusunda..
Her doktor öncesi gerginliği yaşıyorum Kurban olduğum mevlam sağlıkla sonuna ermeyi nasip eder inşallah Kontrolüm 17.30da.. çıkar çıkmaz bi bilgi almış olursam paylaşırım kuzum
Sen nasılsın ogluş nasıl?
A anneveoglusu
sağlıkla kucağımıza alırız inşallah kuzuları canımBen mecburum normal yapmaya abla 35haftalık doğdu oğlum zaten doktorlar 37de suni sancıyla doğrulturuz dıyorlar bakalım artık
Çok şükür ablacım sen nasılsın? Kız abla maşallah 16 haftalık olmuş ya senin kuzu zaman ne çabuk geçiyor ya doğurup kucağına alacağın günleride göreceğiz inşallah. Sakine giremiyor ara ara bana yazıyor soruyor çok merak ediyor oda telefonu sıkıntı ama maalesef ki
Günaydın canım iyiyiz teyzesi biz oğlum gazdan dolayı kucaktan hiç inmiyor nerdeyse. O yüzden biraz yorucu geçiyor günlerimiz. Yarın 2 aylık oluyoruz doktor kontrolümüz var. İnşallah kalca ultrasonumuz normal çıkar.
Sen nasılsın canım minik paşa nasıl? Ne zaman taşınıyosun?
iyi tatiller arkadaşımIyiyim fulyacığım giresuna gidiyoruz tatile eşime iyi gelir inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?