2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Sağol sevcan teşekkür ederim Nasip olursa inşallah..
Allah senide sağlıkla kavuştursun..

Amin sağolasın bizim gibi bekleyen herkesi bi nefeste kurtarsın inşallah hayırlısıyla

Allah nasip ederse inşallah ikinci geliyor ...hamdolsun bi oğlum oldu ikinci oğlanı bekliyoruz çok istedik ya Rabbim bi verdi oda üstüste verdi hamdolsun
tahmin ettiğim gibi allah bağışlasın arkadaşım ikimizde ocakta doğum yapacağız o zaman
benimde bir oğlum vardı ikinci oğluna gelecek allah izin verirse
isim düşünüyormusun ilk oğlunun adı ne idi isim arıyorum da

Merhaba hanımlar
Nagehan, Duygu ve Şemsime nasılsınız bebişler nasıl

Ebru sen nasıl oldun canım
Sakine nerde yaa hala siteye girmiyor mu görüşürseniz selam söyleyin gelsin artık

Sevgül ve Arzu hamişler sizler nasılsınız
Arzu cinsiyet konusunda birşey söylemedi mi dr

Arzucum sen nasılsın paşa nasıl

Oğlumun adı toprak Efe abla nasip olursa kucağıma almak bulut umut olabilir diğeri de net değil daha sağlıcakla gelsın de ... benim doğumum aralık Ayina gelecek Allah nasıp ederse ben erken Doğum yapıyorum riskli geçirdiğim için bekletmiyorlar zaten ... cümlemizinkini bağişlasın inşallah

anladım adıyla yaşasın oğlun
benimde ilki sezeryan olunca yılbaşı ertesi doğum olur hayırlısı ile inşallah

Çok şükür ablacım sen nasılsın? Kız abla maşallah 16 haftalık olmuş ya senin kuzu zaman ne çabuk geçiyor ya doğurup kucağına alacağın günleride göreceğiz inşallah. Sakine giremiyor ara ara bana yazıyor soruyor çok merak ediyor oda telefonu sıkıntı ama maalesef ki

Günaydın canım iyiyiz teyzesi biz oğlum gazdan dolayı kucaktan hiç inmiyor nerdeyse. O yüzden biraz yorucu geçiyor günlerimiz. Yarın 2 aylık oluyoruz doktor kontrolümüz var. İnşallah kalca ultrasonumuz normal çıkar.

Sen nasılsın canım minik paşa nasıl? Ne zaman taşınıyosun?

Sağolasın fulyam iyiyim çok şükür.. bugün kontrolümüz var belki bir şey söyler cinsiyet konusunda..
Her doktor öncesi gerginliği yaşıyorum Kurban olduğum mevlam sağlıkla sonuna ermeyi nasip eder inşallah Kontrolüm 17.30da.. çıkar çıkmaz bi bilgi almış olursam paylaşırım kuzum
Sen nasılsın ogluş nasıl?
A anneveoglusu

Iyiyim fulyacığım giresuna gidiyoruz tatile eşime iyi gelir inşaallah

güzel haberlerini bekliyorum canım. çıkınca yaz oldumu
ben ve kuzu iyiyiz şükür canım bende 30 temmuzda dr gideceğim bende

vallahi sorma zaman hızla geçiyor. sağlıkla alalım inşallah kuzuları canım benim
görüştüğünde benden selam söyle oldumu
çok şükür bende kuzumda iyiyiz bir tanem

o dönemi iyi bilirim bir bebeğin gaz attağında deli gibi sevinen karı koca idik alkış yapardık oğluma
bende iyiyim oda iyi şükür dr kontrolünü bekliyorum sabırsızla
Ev bakmaya gidiyoruz gelecek hafta bayram öncesi taşınmış oluruz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…