2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

İnşallah abla bende kul bilmez allah bilir diyorum inan allaha emanetler diyorum cümlesi içinde ama o doktorun taveı sesi kabus gibi yanlız kalınca boyuna gözümün önünde kulaklarımda heo diyorum rabbim şeytanın vesveselerinden sana sığınıyorum diye bol bol dua ediyorum geçecek inşallah abla. Erkekler çoğalıyor desene rabbim hayırlı günlere koysun inşallah.. Hastaneye gittiğim gün arzu @ardemir gökçe bide eşim olmasaydı kafayınyerdim heralde yine allah razı olsun arzuyu hamile hamile uğraştırdım gökçe daha iki gün olmamıştı doğuralı eşim zaten kendide kötü olmasına rağmen benim için ayakta durdu elinden geldiğince allah ayaklarını taşa değdirmesin onlarında sizinde insanın arkasında koşulsuz şartsız duracak insanlstın olduğunu bilmesi çok güzel gönül bağı gibisi yok çok seviyorum sizleri valla

Ben iyiyim sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamislik ikili testi yaptıracak misin
Yapılacak canım Allah izin verirse haftaya perşembe kontrolümüz var ense kalınlığı ve rahim ölçülerimiz var ertesi günde tahlil vereceğiz Allahın izniyle..
Çok çabuk göbeklendiğim için acil yollu alışveriş yapmamız gerekti bi ara da ona çıkacağız Fil yavrusu gibiyim de üzerinize afiyet

Benimde göbek hemen çıktı oğlumda da çıkmıştı

Benimde göbek hemen çıktı oğlumda da çıkmıştı
Çok komik oldu Dün akşam arkadaş grubumuzla dışarı çıktık arkadaşlarımızdan biri de 6 aylık hamile.. topluluğun kararı benim ondan daha büyük daha kocaman olduğum oldu..

Demek ki sende benim gibisin iç karnın minik..

Ooo fulişim iki erkek çocuğu da büyüdüklerinde çok iyi arkdş oluyolar ya.aynı cinsiyette olunca seviyorm ben ) maşalah paşana sağlkla kavuşun inşallah. A anneveoglusu
bende oğlum için mutluyum alıştım bile tekrar erkek annesi olmaya
nifty testi sonucumda temiz geldi şükür

bende oğlum için mutluyum alıştım bile tekrar erkek annesi olmaya
nifty testi sonucumda temiz geldi şükür
Canım şükür testin iyi çıkmış sevindim topikte kızların arkasından oğlanlar geliyor. Rabbim evlatlarımızı korusun inşallah.

Canım şükür testin iyi çıkmış sevindim topikte kızların arkasından oğlanlar geliyor. Rabbim evlatlarımızı korusun inşallah.
Şemsimecm nasılsn sen ve duygu sweetdreams1985 yoksunz hiç ya bebişlerdn bu kdr fırsat bulamıyorsunz deil mi valla bnde geceleri yada uyudkça iki dk da yazıp çıkıyorm buraya hatta çoğu kez yazamadan çıkıyorm kl sayfası açık kalmş snrasnda bakıyorm ki :))

Canm çok sevndm fuliş Allahm kucağnda göstersn inşallh.Taşınma işleri ne oldu senn abla tayin çkmştı ne alemdesn benmde hamileliğime denk gelmiş taşınma.
canım gelecek hafta izin alıp ev bakmaya gidiyoruz
bakalım inşallah hayırlısı ile taşınırız zor olacak ama ne yapalım bir atalım evi oraya ondan sonra birşekilde yerleşiriz artık
sen nasılsın kızçen nasıl

İyiyim canım minik kızınla sen nasılsın?

Aynen oglumdan fırsat bulup giremiyorum. Girsem de çok az bakıp çıkıyorum. Uykuya hasretim inanır mısın. Gerçi geceleri yavas yavaş uyku düzenimiz oluşuyor. Gündüzleri hep kucakta yemek bile yapamıyorum bazen. Olsun annelik bu işte canımız feda yavrularimiza.

Kesnlkle canım.Annelk bu işte yavrularımz iyi olsunda.Gecede gündüzde uyumuyo mu sennki.Canım kucak olayı bizdede var baya artk bide kafayı kendisi kaldrmalar dönme çabaları oooo :))) şikaytlenmiyorm kucağa artk çnkğ yakın ben istiycem o gelmycek kucağa onun için tadını çıkarmaya çalışıyorm.

Doğru söylüyorsun canım tadını çıkaralım benimki gündüz kucagimda uyumak istiyor geceleri uyuyor ama emzirmek için kalkıyoruz ya bazen bir saat falan uyumuyor oyun istiyordu geceyle gündüzü yeni yeni ayırt ediyor artık gündüz de hiç uyuyamiyorum o yüzden hep uykum varmış gibiyim.

oy oy hem geçmiş olsun hem de maşallah oğluşuna sağlıcakla gelsin

geçmiş olsun Ablacım sabret son 2 ay inşallah geçer

Hanımlar herkes iyi mi?
Özledim bıcır bıcır edilen sohbetli günleri.. herkes yoğun oluyor belli ki..
aynen Ablacım senin göbüşü yerim bence de alışveriş zamanı gelmiş

Allah razı olsun balım saçma sapan doktorların yorumlarıyla yüreğimiz hoplamasa sabrediyoruz da perişan etti bizi adam geçti çok şükür dediği gibi çıkmadı. Sen nasılsın kuzusu ne var ne yok sanada yazamadım epeydir başımdaki karmaşadan

Olsun abla herkesin kendi telaşı var. Bende astım dan hastanede yattım çıktım dinlendim baya bugün işe başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…