- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #8.161
İnşallah abla bende kul bilmez allah bilir diyorum inan allaha emanetler diyorum cümlesi içinde ama o doktorun taveı sesi kabus gibi yanlız kalınca boyuna gözümün önünde kulaklarımda heo diyorum rabbim şeytanın vesveselerinden sana sığınıyorum diye bol bol dua ediyorum geçecek inşallah abla. Erkekler çoğalıyor desene rabbim hayırlı günlere koysun inşallah.. Hastaneye gittiğim gün arzu @ardemir gökçe bide eşim olmasaydı kafayınyerdim heralde yine allah razı olsun arzuyu hamile hamile uğraştırdım gökçe daha iki gün olmamıştı doğuralı eşim zaten kendide kötü olmasına rağmen benim için ayakta durdu elinden geldiğince allah ayaklarını taşa değdirmesin onlarında sizinde insanın arkasında koşulsuz şartsız duracak insanlstın olduğunu bilmesi çok güzel gönül bağı gibisi yok çok seviyorum sizleri vallaKendini çok dinleme rabbim hayırlısı ile paşayı sana bağışlayacak biraz daha sabır çok zorlu geçiyor gebeliğin rabbim kuvvetini arttırsin
Benim şükür kanamam olmadı bir daha
Evet ikinci oğlum geliyor hayırlısı ile kucağımizda görelim insalllah kuzuları
Yapılacak canım Allah izin verirse haftaya perşembe kontrolümüz var ense kalınlığı ve rahim ölçülerimiz var ertesi günde tahlil vereceğiz Allahın izniyle..Ben iyiyim sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamislik ikili testi yaptıracak misin
Benimde göbek hemen çıktı oğlumda da çıkmıştıYapılacak canım Allah izin verirse haftaya perşembe kontrolümüz var ense kalınlığı ve rahim ölçülerimiz var ertesi günde tahlil vereceğiz Allahın izniyle..
Çok çabuk göbeklendiğim için acil yollu alışveriş yapmamız gerekti bi ara da ona çıkacağız Fil yavrusu gibiyim de üzerinize afiyet
Çok komik oldu Dün akşam arkadaş grubumuzla dışarı çıktık arkadaşlarımızdan biri de 6 aylık hamile.. topluluğun kararı benim ondan daha büyük daha kocaman olduğum oldu..Benimde göbek hemen çıktı oğlumda da çıkmıştı
bende oğlum için mutluyum alıştım bile tekrar erkek annesi olmayaOoo fulişim iki erkek çocuğu da büyüdüklerinde çok iyi arkdş oluyolar ya.aynı cinsiyette olunca seviyorm ben ) maşalah paşana sağlkla kavuşun inşallah. A anneveoglusu
Canım şükür testin iyi çıkmış sevindim topikte kızların arkasından oğlanlar geliyor. Rabbim evlatlarımızı korusun inşallah.bende oğlum için mutluyum alıştım bile tekrar erkek annesi olmaya
nifty testi sonucumda temiz geldi şükür
Canm çok sevndm fuliş Allahm kucağnda göstersn inşallh.Taşınma işleri ne oldu senn abla tayin çkmştı ne alemdesn benmde hamileliğime denk gelmiş taşınma.bende oğlum için mutluyum alıştım bile tekrar erkek annesi olmaya
nifty testi sonucumda temiz geldi şükür
Şemsimecm nasılsn sen ve duyguCanım şükür testin iyi çıkmış sevindim topikte kızların arkasından oğlanlar geliyor. Rabbim evlatlarımızı korusun inşallah.
canım gelecek hafta izin alıp ev bakmaya gidiyoruzCanm çok sevndm fuliş Allahm kucağnda göstersn inşallh.Taşınma işleri ne oldu senn abla tayin çkmştı ne alemdesn benmde hamileliğime denk gelmiş taşınma.
İyiyim canım minik kızınla sen nasılsın?Şemsimecm nasılsn sen ve duygusweetdreams1985 yoksunz hiç ya bebişlerdn bu kdr fırsat bulamıyorsunz deil mi valla bnde geceleri yada uyudkça iki dk da yazıp çıkıyorm buraya hatta çoğu kez yazamadan çıkıyorm kl sayfası açık kalmş snrasnda bakıyorm ki :))
İyiyim canım minik kızınla sen nasılsın?
Aynen oglumdan fırsat bulup giremiyorum. Girsem de çok az bakıp çıkıyorum. Uykuya hasretim inanır mısın. Gerçi geceleri yavas yavaş uyku düzenimiz oluşuyor. Gündüzleri hep kucakta yemek bile yapamıyorum bazen. Olsun annelik bu işte canımız feda yavrularimiza.
Doğru söylüyorsun canım tadını çıkaralım benimki gündüz kucagimda uyumak istiyor geceleri uyuyor ama emzirmek için kalkıyoruz ya bazen bir saat falan uyumuyor oyun istiyordu geceyle gündüzü yeni yeni ayırt ediyor artık gündüz de hiç uyuyamiyorum o yüzden hep uykum varmış gibiyim.Kesnlkle canım.Annelk bu işte yavrularımz iyi olsunda.Gecede gündüzde uyumuyo mu sennki.Canım kucak olayı bizdede var baya artk bide kafayı kendisi kaldrmalar dönme çabaları oooo :))) şikaytlenmiyorm kucağa artk çnkğ yakın ben istiycem o gelmycek kucağa onun için tadını çıkarmaya çalışıyorm.
oy oy hem geçmiş olsun hem de maşallah oğluşuna sağlıcakla gelsinçok şükür iyiyiz arkadaşlar dr o kadar kolay düşmez bebek sıkıntı yok dedi
vee bir oğlum daha oluyor allah izin verirse rabbim hayırlısı ile kucağımda göstersin
bekleyen arkadaşlarada bu güzel duyguyu tattırsın inşallah
geçmiş olsun Ablacım sabret son 2 ay inşallah geçerSağol abla allah razı olsun. Abla bide hiç iştahım yok ya saat 5:30 da büyük bi bardak süt içtim bebek için aç kalmasın diye sonra kalkınca bi elma bi muz bide harnup pekmezi sulandırıp içtim az bi durayım bişeyler yiyecem inşallah zorls yiyorum iki gündür bebek beslenemeyecek diye çok korkuyorum bol suda içiyorum mikrop doktorun söylediklerinden sonra bereketten yanıldı ama olur diye tırsıyorum
aynen Ablacım senin göbüşü yerim bence de alışveriş zamanı gelmişHanımlar herkes iyi mi?
Özledim bıcır bıcır edilen sohbetli günleri.. herkes yoğun oluyor belli ki..
Allah razı olsun balım saçma sapan doktorların yorumlarıyla yüreğimiz hoplamasa sabrediyoruz da perişan etti bizi adam geçti çok şükür dediği gibi çıkmadı. Sen nasılsın kuzusu ne var ne yok sanada yazamadım epeydir başımdaki karmaşadanoy oy hem geçmiş olsun hem de maşallah oğluşuna sağlıcakla gelsin
geçmiş olsun Ablacım sabret son 2 ay inşallah geçer
aynen Ablacım senin göbüşü yerim bence de alışveriş zamanı gelmiş
Olsun abla herkesin kendi telaşı var. Bende astım dan hastanede yattım çıktım dinlendim baya bugün işe başladımAllah razı olsun balım saçma sapan doktorların yorumlarıyla yüreğimiz hoplamasa sabrediyoruz da perişan etti bizi adam geçti çok şükür dediği gibi çıkmadı. Sen nasılsın kuzusu ne var ne yok sanada yazamadım epeydir başımdaki karmaşadan
Hadi ya kıyamam astım nerden çıktı şimdiOlsun abla herkesin kendi telaşı var. Bende astım dan hastanede yattım çıktım dinlendim baya bugün işe başladım
Daha iyiyim öksürük var hala ama anlamadım valla çıktıHadi ya kıyamam astım nerden çıktı şimdiçok geçmiş olsun balım iyi misin şimdi ay birbirimizden habersiziz çok üzüldüm valla
Allah şifa versin canım kapına hastalık uğramasın hiçDaha iyiyim öksürük var hala ama anlamadım valla çıktı
Amin kuzum cümlemizeAllah şifa versin canım kapına hastalık uğramasın hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?