- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #8.241
Öyle tabi imtihan her yaşanan ama bu yüreğe çöreklenen acıyı gidermiyor ne yazık ki kötü evet ama hamile olduğum için bunu net yansıtmayacak kadar da düşünceli hala bi başkasını düşünebilecek kadar ince düşünceli onu tarifede cümleler yetmiyor bambaşka bi insa arzuhepsi sınav be kuzum bak bizim evladımız olmuyor arzunun kayıpları oluyor hepsi zor acı ama yapacak bişey yok Rabbim en iyisini biliyor..ama çok üzüldüm arzuya canım ya şimdi kimbilir nasıl kötüdür..
Canım Ablam son acıların olsun rabbim bol bol mükafatını versinHerkese merhaba.. üçüncü kez aynı acıyla yaşamanın beni tarumar ettiği günlerdeyim Çok üzgünüm Çok güçsüzüm
Bilmiyorum.. hepinizin iletilerini okudum Allah hiç birinizi zora sokmasın.. sağolun..
Canım benim rabbim sabır versin .İnşaallah hayirla karşılasın seni cok üzüldüm burada cekmiyor. İnternet şehire gelince gördümHerkese merhaba.. üçüncü kez aynı acıyla yaşamanın beni tarumar ettiği günlerdeyim Çok üzgünüm Çok güçsüzüm
Bilmiyorum.. hepinizin iletilerini okudum Allah hiç birinizi zora sokmasın.. sağolun..
Biliyorum demesi kolay diyeceksin arzu abla herşey sınav sen meleklerıne inşallah orda kavuşacaksın ve 3bebek kaybı yaşayanlara ömür dünyada melekleri şefaatçi olurmuş onlar senin ellerinden tutacaklar orada inanıyorum Ki Rabbim seni bu dünyada da evlatsız bırakmıcak hissediyorum ne deyim be yapım inanki bilemedim benim doğuma kadar doğumum dahilinde doktorlar öleceğimi söyledi ve ben herşeye herkese inat savaştim güçlü olmak için elimden geleni yaptım sende ne olur üzülme lütfen sadece hamdet savaş yıkılma elbet kavuşacaksın meleğine seninle senin duygularını yaşadım...Herkese merhaba.. üçüncü kez aynı acıyla yaşamanın beni tarumar ettiği günlerdeyim Çok üzgünüm Çok güçsüzüm
Canım ne yazayım nasıl sana destek olurum diye günlerdir düşünüyorum rabbim sınavını kolaylaştırsin yazacak kelime bulamıyorum cok uzuldum Dr ne dedi sen nasılsın bu günlerde geride kalacak güzel günler göreceğiz seninle seni çok seviyorum arkadaşımHerkese merhaba.. üçüncü kez aynı acıyla yaşamanın beni tarumar ettiği günlerdeyim Çok üzgünüm Çok güçsüzüm
Aminnn ablaaCanım ne yazayım nasıl sana destek olurum diye günlerdir düşünüyorum rabbim sınavını kolaylaştırsin yazacak kelime bulamıyorum cok uzuldum Dr ne dedi sen nasılsın bu günlerde geride kalacak güzel günler göreceğiz seninle seni çok seviyorum arkadaşım
Rabbim bir daha yaşatmasin
Hayırlı cumalar balımGünaydın hayırlı cumalar
İnşallah Ablacım o günleri umutla bekliyorumKızlar bugüne şükürler olsun merak etmişsiniz sağolun iyileşmeye çabalıyorum Yardım almaya başladım seanslardan sonra çok yoruluyorum ama iyileşmek istiyorum o yüzden direniyorum.. bitecek inşallah..
Güneş yeniden doğacak haneme.. çok öpüyorum
Canım benim destek almana sevindim inşallah güzel günleri de göreceğiz seninle Dr kayıp için bir araştırma onerdi mi canım bu günlerde geride kalacak Allah'ın izniyle bende seni öpüyorumKızlar bugüne şükürler olsun merak etmişsiniz sağolun iyileşmeye çabalıyorum Yardım almaya başladım seanslardan sonra çok yoruluyorum ama iyileşmek istiyorum o yüzden direniyorum.. bitecek inşallah..
Güneş yeniden doğacak haneme.. çok öpüyorum
Sen nasılsın canımİnşallah Ablacım o günleri umutla bekliyorum
Çok şükür Ablacım iş güç öksürük baya hafifledi çok şükür sen nasılsınSen nasılsın canım
Canımsın.. hep birlikteyken aşacağız biz bu günleri.. sonra hepimiz için aydınlanacak gökyüzü..İnşallah Ablacım o günleri umutla bekliyorum
Tabi tabi.. hemen genetiğe ve patolojiye gitti boncuğum fundam..Canım benim destek almana sevindim inşallah güzel günleri de göreceğiz seninle Dr kayıp için bir araştırma onerdi mi canım bu günlerde geride kalacak Allah'ın izniyle bende seni öpüyorum
allah şifa versin bir tanem. Bende taşınma sürecindeyim genel olarak iyiyiz şükürÇok şükür Ablacım iş güç öksürük baya hafifledi çok şükür sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?