2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Tabi tabi.. hemen genetiğe ve patolojiye gitti boncuğum fundam..
Gelen sonuca göre kromozom dizilimleri için yeniden test yapılacak eşimle bana..
Yani sonuca göre normal yolla gebeliği tamamen tata kaldırabiliriz..

canım hakkınızda hayırlısı olsun iyice araştırılsın çok üzüldün bu süreçte inşallah rabbim hakkında hayırlı olanı nasip eder tez zamanda yüzün güler

Merhaba arkadaşlar M miyaz canım doğum yaklamış allah hayırla kurtarsın inşallah hala makat gelişli mi yoksa döndü mü bebek ?
A anneveoglusu nasılsın canım nerdeyse yarılamışın hamileliği maşallah inşallah iyisindir şikayetler azalmıştır ardemir canım yazdıklarını okudum Rabbim meleğinle ahirette kavuştursun seni inşallah bundan sonra hayırlı bir hamilelik geçirirsin dediğin gibi arkasında yatan sebep araştırılsın sende ona göre önlem alırsın. D Deli_manya canım nasılsın hafza nasıl büyümüştür benimki artık daha bilinçli sanki gitgide sevdiriyor kendini sıpam

arzu üzdü bizi valla canım pek aktif değil sayfa..ben iyiyim çok şükür devam sen nasılsın nasıl gidiyor kuzum..
Öyle canım üzüldük tabi ama kimseden ses çıkmayıncada merak ediyor insan işte bişey mi oldu diye. Bende salı hastaneye gittim bebek geriden geliyor dedi kilo almış ama az boyuna bi sitres halindeyim bende nst de bi sıkıntı çıkmadı çok şükür ki ama artık haftada bir gidecem takibe alacak umarım zamanından önce gelmek istemezde az bi toparlar sağlıklı olsunda zayıf olsun kilo alır ama eksiklik hissediyorum ne bileyim yetemiyorum bakamıyorum boyuna bunlar dönüyor beynimin içinde senin tedavi ne oldu

Aminn inşallah canım valla pozisyonu boyuna değişiyor geçen ay baş gelişti güya ama geneli hep yan ve sırtı dışa dönük hiç yüzünü göstermiyor plesentasıda sağ altta detaylı ultrasona girdiğimden beri bereketten midem kötü diye iş güç vs uğraşmadım hiç o da allahtan artık ona bile şükreder oldum varmış demek bi hayrı yoksa kanama yaşayabilirdim doktorda sağolsun hiç bişey demediği için rahat davranabilirdim ağrım ve bulantılarım olmasa. Bebek geriden geliyor kilo alıyor ama az alıyor canım bilemiyorum artık napacağımı her hafta salı gidecem kontrole doğurana kadar işte takip edilecek umarım biraz toparlar sağlıklı olsunda klo alır inşallah bide korkutmasalar beni ben sezaryen düşünüyorum zaten plesenta aşağıda diye normalde zor sen nasılsın bebiş nasıl

Canım yiyebiliyorsan süt muz bol tüket zayıf olması önemli değil prematüre bebekler maşallah kocaman oluyo seninkine büyür annesi strese girme :) şu dönemde en son gereken şey stres. Vitamin ilaçlarını ihmal etme onlar da bebeğe kilo aldırır gelişimini destekler. eskiden ultrason mu varmış allasen nenelermiz nerde sancı orda doğurmuş Biz çok sanşlıyız hastane doktor gözetimindeyz z gözetimindez biz iyiyiz çok şükür bebeğimin kemikleri biraz zayıföış artık sık sık güneşe çıkarıyorum D vitamini veriyorum kilosunu ortalama degerde işte tamamen bebişe adadım kendimi

aa ne kadarmış ki kilosu zaten son aylardasın şimdi bebek kilo alacak sen stres olma sağlıklı olsun yeter ki..
bizde başladık geçen hafta tedaviye kistim yok olmuş çok şükür..yarın kontrol var bakalım rahim kalınlığı istenilen seviyeye gelmişse transfer günü verir heralde..bayramdan önce olacak sanırm kısmetse bende böyle işte telaşlar hiç bitmiyor.

İki aydır yiyorum canım perinatolog bebek sırtı dönük diye yanlış ölçülüyor demişti geçen ay sürekil takibimi yapan doktor beni korkuttu bayağı değiştirdim doktorumu bende kilosunda değilim aslında hani onada sıkılıyorum tabi ama hastalıklıymışım yada bişey olacakmış gibi davranmalrı canımı sıkıyor açıkçası

33 hafta 2 kiloya yakın dedi işte kilo almış ama az almış geriden geliyor dedi e ben pkoyum diyorum yumurtlamam klomenle bile geç oluyordu adete göre 34 ultrasona göre 33 görünüyor oyyy oyy kuzu telaş biter mi hamile kalıyorsun bu kezde kesesidir kalp atışıdır detaylı ultrasonudur kilo alımıdır bunlar için telaşa giriyorsun çok şükür tabiki rabbim sizlerede hayırlı zamanda aratmadan nasip etsin dualarımdasınız hep ama nefes aldıkça telaşlarımız bitmez bizim inşallah senin içinde herşey yolunda gider canım kontrole gidince etiketle beni olur mu merak ederim güzel haberlerini almak nasip olur inşallah rabbim olmayana nasip etsin olanlarıda koruyup kollasın acılarını göstermesin inşallah hep dua ediyorum herkes için herşey iyi olsun güzel olsun istiyorum

Sağolasın canım.. kurban olduğum mevlamdan geliyor napalım sabretmeye devam..
Umarım sende iyisindir
Kuzuyu öp yerime kokulu kokulu..

Canım belli oldumu transfer günün rabbim muradinizi saglikla nasip etsin inşallah

Gunaydin hanımlar
Taşınma tamamlandı şimdi yerleşiyorum
Bu arada pek yazamadım
ardemir canım arkadaşım sen nasılsın
Test sonuçları ciktimi
D Deli_manya sen nasılsın kizce nasıl
sweetdreams1985 iyiz şükür bu aralar Rabbime binlerce şükür sen nasılsın yavrun nasıl
burciss senin tedavi nasıl gidiyor canım
M miyaz maşallah az kaldı senide sen nasılsın canım
Halim rabbime malum sen nasılsın canım
ebru_can_ebru sen nasılsın canım

Hanımlar yolluk alacağım alıp memnun olan varmı markasını ogrenebilirmiyim
Yada su ince yıkanabilir kaydırmayqn ince yolluklar var onlardan kullanan var mı

Hanımlar yolluk alacağım alıp memnun olan varmı markasını ogrenebilirmiyim
Yada su ince yıkanabilir kaydırmayqn ince yolluklar var onlardan kullanan var mı
Bende var Ablacım diğerine göre daha kullanışlı toz olmuyor tüğ az olduğu için. Bende iyiyim elhamdulillah bugün mens oldum eşimle biraz moralimiz bozuldu bayrama eşimin memlekete gideceğiz yine herkes soracak üzüleceğiz allah sabrımızı artırsın inşallah M miyaz ablacım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah doğduğunda da alır anne sütüyle ne zaman istiyorsa gelsin bebeğin sağlıcakla inşalla Y yumyumyumiyum transfer oldun mu kuzum senin için girmiştim topiğe bana da haber et numaran olsa yazacaktım sana inşallah yolundadır herşey

Çok şükür abla iyi diyelim iyi olsun bebiş geriden geliyır falan diyorlar kna sıkılıyorum biraz sanki bi eksiği varmış gibi takılmalarına uyuz oluyorum az kaldı evet inşallah sağ salim alırız kucağımıza sürekli takip halinde olmamı istemeleri geriyor beni az bi kıpırdamasa panikliyorum. Seninde büyümüş maşalah sen ne durumdasın iyi misin

İnşallah balım allah razı olsun rabbim yüzünü güldürsün gönlünden geçenleri hayırlı kılıp nasibin etsn inşallah

Canım sağlıklı olsun kilo önemli değil anne sütü ek gıdalar ile olur sonradan
Son haftalarda kontroller artiyor normal canım
Ben evi taşıdım çok yorucu ve stresli bir süreçti ev yerleştirme yapıyoruz eşimle bebiş iyi en son 30 temmuzda gördük 27 Ağustos'ta kontrol Dr arayisindayiz

Allah iyi insanlar ile karşılaştırsın Ablacım

Ayy abla bi mesaj yazdırmadı şu sayfa yaa deli etti resmen inşallah iyi bi doktor bulursun abla hayırlısını çıkarsın rabbim karşına. Ev taşıması zor allah güç kuvvet versin yorma sen kendini çok fazla. Abla öyle değil bebeğin hareketlerini sürekli takip et azalma olursa bile hemen görüşelim diyorlar bu yaklaşım beni korkutuyor işte ister istemez ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…