2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

sağol canım düşünmüşsün beni Allah razı olsun hayırlısıyla cuma günü transferim gerçekleşecek..dualarınıza talibim o gün..inşallah bi sorun olmaz herşey yolunda gider..
kuzum sende sorun etme soranlara daha düşünmüyoruz de kestir at onlar yüzünden zaten toplum içine girmekten çekinir olduk boşver..

Canım belli oldumu transfer günün rabbim muradinizi saglikla nasip etsin inşallah

bu cuma olacak ablacım kısmetse..bakalım inşallah herşey yolunda gider bunu da atlatırız..dualarınıza bekliyorum o gün bide hamilesin senin duan kabul olur inşallah..perşembe arayıp saati söyleyecekler size de haber veririrm..
sen nasılsın fulya abla her şey yolundadır umarım..

kuzum belli oldu transfer günüm kısmetse bu cuma inşallah..
sen nasılsın canım..

ZİLHİCCE AYININ 3. GÜNÜ BEBEĞİ OLMAYANLARA OKUNACAK DUA

Bebeği olmayanlar Zilhicce ayının 3. Günü yani ( bugün 14 Ağustos SALI) Enbiya Süresinin 88-89-90-91. Ayetlerini okuyup Rabbimden Hayırlı evlat istesinler. O gün edilen evlat duaları geri çevrilmiyormuş..
SAYI BELİRTİLMEMİŞ ama 3 yada 7 kere OKUYALIM..

ENBÎYÂ SURESİ (88.89.90.91. AYETLERİ)

EuzübillahimineşşeytanirracimBismillâhirrahmânirrahîm
88.Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil mu’minîn(mu’minîne).
89.Ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne).
90.Festecebnâ lehu, ve vehebnâ lehu yahyâ ve aslahnâ lehu zevcehu, innehum kânû yusâriûne fîl hayrâti ve yed’ûnenâ ragaben ve reheben, ve kânû lenâ hâşiîn(hâşiîne).
91.Velletî ahsanet fercehâ fe nefahnâ fîhâ min rûhinâ ve cealnâhâ vebnehâ âyeten lilâlemîn(âlemîne).

Bittiğinde yine salavatla bitirelim duamızı edelim ..Rabbim kabul etsin .. ebru_can_ebru ardemir @Halim rabbime malum burciss

kuzum belli oldu transfer günüm kısmetse bu cuma inşallah..
sen nasılsın canım..
Öyle mi hadi inşallah hayırlı haberlerini alırızda bayram ederiz canım güzel haberlere cümleten ihtiyacımız var dua edecem senin için heo ediyorumda bu kez daha çok inşallah. Benimde kontrolüm vardı bugün bebek geriden geliyor dedi yine kilo alıyor ama az. Tansiyonum çıkmıştı bide doğum için sordjm hiç konuşmadık diye dedi 36.cı haftanı bekliyorum sezaryen olacak bebek ters plesenta aşağıda bu saatte sonra düzeleceğini sanmam dedi öyle işte her hastaneye gittiğimde sitres oluyorum isten dışı bu ara baika sıkıntılarda var zaten

Bebeği olmayanlar Zilhicce ayının 3. Günü Enbiya Süresinin 88-89-90-91.Ayetlerini okuyup Rabbimden Hayırlı evlat istesinler.

O gün evlat sahibi olmak isteyenlerin dualarının geri çevrilmediği belirtiliyor.

Bu Ayeti kerimler Rabbim Senden hayırlı salih ve sağlıklı bir evlat istiyorum diyerek salih bir niyet ile 3-7-21-41 veya 101 gibi tekli sayılar ile okunabilir.

Enbiya süresi 88-89-90-91 ayetler
فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذَلِكَ نُنجِي الْمُؤْمِنِينَ
وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ

فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَوَهَبْنَا لَهُ يَحْيَى وَأَصْلَحْنَا لَهُ زَوْجَهُ إِنَّهُمْ كَانُوا يُسَارِعُونَ فِي الْخَيْرَاتِ وَيَدْعُونَنَا رَغَبًا وَرَهَبًا وَكَانُوا لَنَا خَاشِعِينَ
وَالَّتِي أَحْصَنَتْ فَرْجَهَا فَنَفَخْنَا فِيهَا مِن رُّوحِنَا وَجَعَلْنَاهَا وَابْنَهَا آيَةً لِّلْعَالَمِينَ

Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil mu’minîn(mu’minîne).

Ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne).

Festecebnâ lehu, ve vehebnâ lehu yahyâ ve aslahnâ lehu zevcehu, innehum kânû yusâriûne fîl hayrâti ve yed’ûnenâ ragaben ve reheben, ve kânû lenâ hâşiîn(hâşiîne).

Velletî ahsanet fercehâ fe nefahnâ fîhâ min rûhinâ ve cealnâhâ vebnehâ âyeten lil âlemîn(âlemîne).

Biz de duasını kabul ettik ve kendisini kederden kurtardık. İşte biz mü’minleri böyle kurtarırız.
Zekeriya’yı da hatırla. Hani o, Rabbine, “Rabbim! Beni tek başıma bırakma. Sen varislerin en hayırlısısın” diye dua etmişti.
Biz de onun duasını kabul ettik ve kendisine Yahya’yı bağışladık. Eşini de kendisi için, (doğurmaya) elverişli kıldık. Onlar gerçekten hayır işlerinde yarışırlar, (rahmetimizi) umarak ve (azabımızdan) korkarak bize dua ederlerdi. Onlar bize derin saygı duyan kimselerdi.
Irzını korumuş olan kadını da (Meryem’i de) hatırla. Ona ruhumuzdan üflemiştik. Kendisini de, oğlunu da âlemlere (kudretimizi gösteren) birer delil yapmıştık.
Bugün kızlar okuyun
Müjdeli haber alırsanız lütfen beni etiketleyin

Yok fulyam henüz çıkmadı 28i demişlerdi ama 10 güne yakın bayram tatili var heralde gecikir..
Eşimle nefes alalım diye kısa bir tatile çıktık
Nefes alıyoruz biraz..
Sen nasılsın bebiş nasıl?

Etmez miyim kuzum rabbim yüzünü güldürsün inşallah ah kuzum haklısın da neyse işte anlıyorsun beni

Ben hastayım kuzum bana da üç tane okur musun tabi işin yoksa utanarak söylüyorum ama

Canım o hayirlisi ile sağlıkla rabbim nasip etsin inşallah saati bildir dua edelim

Ben yorucu bir süreci geride bıraktım zordu taşınma bayram tatili iyi gelecek

Canım benim rabbim sabrının karşılığını nasip eder inşallah tez zamanda sağlıkla

Yok fulyam henüz çıkmadı 28i demişlerdi ama 10 güne yakın bayram tatili var heralde gecikir..
Eşimle nefes alalım diye kısa bir tatile çıktık
Nefes alıyoruz biraz..
Sen nasılsın bebiş nasıl?

Çokkk iyi yapmışsınız canım bu tatil iyi gelecek Allah'ın izniyle

Bende iyiyim bebiste iyidir sanirim 30 temmuzda gördük en son 27 Ağustos'ta yapılacak kontrol

Çokkk iyi yapmışsınız canım bu tatil iyi gelecek Allah'ın izniyle

Bende iyiyim bebiste iyidir sanirim 30 temmuzda gördük en son 27 Ağustos'ta yapılacak kontrol
Bende öyle düşündüm de tamam dedim gelmeye zaten canım.. su iyi geldi.. ilaç misali..
Aman bebiş iyi olsun.. Allahım esirgesin hepinizi maşallah sübhanallah hepinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…