- 9 Mart 2017
- 1.200
- 1.650
- 63
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #8.281
Bende var Ablacım diğerine göre daha kullanışlı toz olmuyor tüğ az olduğu için. Bende iyiyim elhamdulillah bugün mens oldum eşimle biraz moralimiz bozuldu bayrama eşimin memlekete gideceğiz yine herkes soracak üzüleceğiz allah sabrımızı artırsın inşallah M miyaz ablacım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah doğduğunda da alır anne sütüyle ne zaman istiyorsa gelsin bebeğin sağlıcakla inşallaY yumyumyumiyum transfer oldun mu kuzum senin için girmiştim topiğe bana da haber et numaran olsa yazacaktım sana inşallah yolundadır herşey
Canım belli oldumu transfer günün rabbim muradinizi saglikla nasip etsin inşallah
33 hafta 2 kiloya yakın dedi işte kilo almış ama az almış geriden geliyor dedi e ben pkoyum diyorum yumurtlamam klomenle bile geç oluyordu adete göre 34 ultrasona göre 33 görünüyor oyyy oyy kuzu telaş biter mi hamile kalıyorsun bu kezde kesesidir kalp atışıdır detaylı ultrasonudur kilo alımıdır bunlar için telaşa giriyorsun çok şükür tabiki rabbim sizlerede hayırlı zamanda aratmadan nasip etsin dualarımdasınız hep ama nefes aldıkça telaşlarımız bitmez bizim inşallah senin içinde herşey yolunda gider canım kontrole gidince etiketle beni olur mu merak ederim güzel haberlerini almak nasip olur inşallah rabbim olmayana nasip etsin olanlarıda koruyup kollasın acılarını göstermesin inşallah hep dua ediyorum herkes için herşey iyi olsun güzel olsun istiyorum
Öyle mi hadi inşallah hayırlı haberlerini alırızda bayram ederiz canım güzel haberlere cümleten ihtiyacımız var dua edecem senin için heo ediyorumda bu kez daha çok inşallah. Benimde kontrolüm vardı bugün bebek geriden geliyor dedi yine kilo alıyor ama az. Tansiyonum çıkmıştı bide doğum için sordjm hiç konuşmadık diye dedi 36.cı haftanı bekliyorum sezaryen olacak bebek ters plesenta aşağıda bu saatte sonra düzeleceğini sanmam dedi öyle işte her hastaneye gittiğimde sitres oluyorum isten dışı bu ara baika sıkıntılarda var zatenkuzum belli oldu transfer günüm kısmetse bu cuma inşallah..
sen nasılsın canım..
A.selam canım çok şükür allah bugünümüzü aratmasın sen nasılsın tatşle mi gittinSelamun aleykum arkadaşlar giresundayim internet çekmiyor o yüzden giremiyorum fazla nasılsınız iyisinizdir inşaallah
Yok fulyam henüz çıkmadı 28i demişlerdi ama 10 güne yakın bayram tatili var heralde gecikir..Gunaydin hanımlar
Taşınma tamamlandı şimdi yerleşiyorum
Bu arada pek yazamadım
ardemir canım arkadaşım sen nasılsın
Test sonuçları ciktimi
D Deli_manya sen nasılsın kizce nasıl
@sweetdreams1985 iyiz şükür bu aralar Rabbime binlerce şükür sen nasılsın yavrun nasıl
burciss senin tedavi nasıl gidiyor canım
M miyaz maşallah az kaldı senide sen nasılsın canım
Halim rabbime malum sen nasılsın canım
ebru_can_ebru sen nasılsın canım
Etmez miyim kuzum rabbim yüzünü güldürsün inşallah ah kuzum haklısın da neyse işte anlıyorsun benisağol canım düşünmüşsün beni Allah razı olsun hayırlısıyla cuma günü transferim gerçekleşecek..dualarınıza talibim o gün..inşallah bi sorun olmaz herşey yolunda gider..
kuzum sende sorun etme soranlara daha düşünmüyoruz de kestir at onlar yüzünden zaten toplum içine girmekten çekinir olduk boşver..
Ben hastayım kuzum bana da üç tane okur musun tabi işin yoksa utanarak söylüyorum amaZİLHİCCE AYININ 3. GÜNÜ BEBEĞİ OLMAYANLARA OKUNACAK DUA
Bebeği olmayanlar Zilhicce ayının 3. Günü yani ( bugün 14 Ağustos SALI) Enbiya Süresinin 88-89-90-91. Ayetlerini okuyup Rabbimden Hayırlı evlat istesinler. O gün edilen evlat duaları geri çevrilmiyormuş..
SAYI BELİRTİLMEMİŞ ama 3 yada 7 kere OKUYALIM..
ENBÎYÂ SURESİ (88.89.90.91. AYETLERİ)
EuzübillahimineşşeytanirracimBismillâhirrahmânirrahîm
88.Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil mu’minîn(mu’minîne).
89.Ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne).
90.Festecebnâ lehu, ve vehebnâ lehu yahyâ ve aslahnâ lehu zevcehu, innehum kânû yusâriûne fîl hayrâti ve yed’ûnenâ ragaben ve reheben, ve kânû lenâ hâşiîn(hâşiîne).
91.Velletî ahsanet fercehâ fe nefahnâ fîhâ min rûhinâ ve cealnâhâ vebnehâ âyeten lilâlemîn(âlemîne).
Bittiğinde yine salavatla bitirelim duamızı edelim ..Rabbim kabul etsin ..ebru_can_ebru ardemir @Halim rabbime malum burciss
Ablam nasılsınY yumyumyumiyum Canım hayırlı haberlerini bekliyorum bende.. Allahım gönlünün muradını versin inşallah..
Canım o hayirlisi ile sağlıkla rabbim nasip etsin inşallah saati bildir dua edelimbu cuma olacak ablacım kısmetse..bakalım inşallah herşey yolunda gider bunu da atlatırız..dualarınıza bekliyorum o gün bide hamilesin senin duan kabul olur inşallah..perşembe arayıp saati söyleyecekler size de haber veririrm..
sen nasılsın fulya abla her şey yolundadır umarım..
Canım benim rabbim sabrının karşılığını nasip eder inşallah tez zamanda sağlıklaBende var Ablacım diğerine göre daha kullanışlı toz olmuyor tüğ az olduğu için. Bende iyiyim elhamdulillah bugün mens oldum eşimle biraz moralimiz bozuldu bayrama eşimin memlekete gideceğiz yine herkes soracak üzüleceğiz allah sabrımızı artırsın inşallah M miyaz ablacım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah doğduğunda da alır anne sütüyle ne zaman istiyorsa gelsin bebeğin sağlıcakla inşallaY yumyumyumiyum transfer oldun mu kuzum senin için girmiştim topiğe bana da haber et numaran olsa yazacaktım sana inşallah yolundadır herşey
Canım iyi tatiller nasıl güzeldir oralarSelamun aleykum arkadaşlar giresundayim internet çekmiyor o yüzden giremiyorum fazla nasılsınız iyisinizdir inşaallah
Yok fulyam henüz çıkmadı 28i demişlerdi ama 10 güne yakın bayram tatili var heralde gecikir..
Eşimle nefes alalım diye kısa bir tatile çıktık
Nefes alıyoruz biraz..
Sen nasılsın bebiş nasıl?
Çok şükür iyiyim boncuğum sen nasılsın?Ablam nasılsın
Bende öyle düşündüm de tamam dedim gelmeye zaten canım.. su iyi geldi.. ilaç misali..Çokkk iyi yapmışsınız canım bu tatil iyi gelecek Allah'ın izniyle
Bende iyiyim bebiste iyidir sanirim 30 temmuzda gördük en son 27 Ağustos'ta yapılacak kontrol
Canım o hayirlisi ile sağlıkla rabbim nasip etsin inşallah saati bildir dua edelim
Ben yorucu bir süreci geride bıraktım zordu taşınma bayram tatili iyi gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?