2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

sağol canım Allah razı olsun..sen içini ferah tut canım inş hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğum yapacaksın..sen strese girme her denilenene de kulak asma..doğal kaşar, muz bebeğe kilo aldırıyor yemeye dikkat et son günlerinde kuzum..

Yemeye çalışıyorum kuzu maden suyuda içiyorum yanlızım diyede iştahım pek yok aslında havada çok sıcak zorla yiyorum inanki neyse ki eşim bayramda evde bi dokuz gün adam akıllı beslenecem inşallah ya sen hastaneye gittiğinde beni etiketle sana bende dua ederim bol bol normalde de ediyorumda o gün dahaok ederim alahın izniyle

Sevgul evet canım tatildeydim fulya çok güzel yeşillik deniz serin hava elhamdülillah çok şükür ama yine ben hasta oldum nasip değil demekki ne yapalım hayırlısı duayı okuyamadım
Ohh keyfini çıkar canım kafanı boşalt bi güzel pozitif pozitif dön. Nasip inşallah olacak zamanı var demek ki üzme kendini tabbim nasip edecek inşallah

aynen canım yalnız olunca birşey yenmiyor istekli yapıp yiyemiyorsun..bende bugün bayram tatiline çıkıyorum iyi denk geldi en azından işten izin almak zorunda kalmadım transfer için, 10 gün dinlenirim evde..
haber veririm yarın canım Allah razı olsun, bugün arayıp saati söyleyecekler..

amin kuzum amin Rabbim hepimizin muradlarının hayırlısını nasip etsin..dün güzel bi gündü zilhicce ayının sizler içinde tek tek dua ettim Allahım inş kabul eder..
Amin kuzum allah razı olsun
hadi hayırlısı kuzum bekliyoruz bende yarın temiz olurum inşallah ederim bol bol

Amin kuzum allah razı olsun
hadi hayırlısı kuzum bekliyoruz bende yarın temiz olurum inşallah ederim bol bol

canım dua ettim sana dün Allah kabul etsin..yarın sabah 11 de hastanede olacağız..sanıyorum 11 buçuk 12 arası alırlar.. M miyaz A anneveoglusu şimdiden Allah razı olsun sizden dualarınızda olmak ne güzel

Aynen iyi denk geldi bol bol dinlen inşallah hayırlı haberlerini alır çifte bayram ederiz canım

Allah senden de razı olsun balım iyi denk geldi bide cuma gününe mübarek gün hadi bismillah

Oldu canım transfer saat birde evde dinleniyorum..herşey yolunda gitti çözdürmede sorun çıkar diye korkmuştum Allah’tan hiç bişey olmadı..iki embriyomu aldım geldim bakalım hayırlısı olsun..
Çok şükür canım darısı testte pozitifi görmeye olsun inşallah ne zaman yapacan test 15 gün sonra mı

Oldu canım transfer saat birde evde dinleniyorum..herşey yolunda gitti çözdürmede sorun çıkar diye korkmuştum Allah’tan hiç bişey olmadı..iki embriyomu aldım geldim bakalım hayırlısı olsun..
Hayırlısıyla 2 hafta sonra çift çizgiyi görürsün inşallah canım. Bu mesaji yazarken ikisi de tutunacakmis gibi hissettim hadi inşallah ikiz annesi olursun

Canım benim inşallah sağlıkla güzel haberini alacağız test günün ne zaman

Hayırlısıyla 2 hafta sonra çift çizgiyi görürsün inşallah canım. Bu mesaji yazarken ikisi de tutunacakmis gibi hissettim hadi inşallah ikiz annesi olursun

Ay kuzum ağzın bal yesin tek atışta iki tane yapar bitirim işi belki hayırlısı bakalım Benimde içim rahat düşünmemeye çalışıyorum şimdilik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…