- 9 Mart 2017
- 1.200
- 1.650
- 63
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #8.321
Canım benim inşallah sağlıkla güzel haberini alacağız test günün ne zaman
Y yumyumyumiyum Canım sıkıntısız atlatmana çok sevindim dilerim 15 gün sonrada bayram yaparızbol bol dinlen emi?
Çok şükür canım darısı testte pozitifi görmeye olsun inşallah ne zaman yapacan test 15 gün sonra mı
Şükür elhamdülillah canım daha iyiyimAmin Canım benim inşallah..Dinlemiyorum valla bayram tatiline denk gelmesi ayrı bi güzel oldu..
Sen nasılsın kuzum iyi misin biraz daha..
İnşallah canım rabbim gönlüne göre versin daha çok aratmasın inşallahAmin canımcım bakalım bende merak ediyorum inşallah bu sefer hayırlısıyla tutunurlar bana..test günü bu ayın sonunda..
Günaydın hanımlar
Y yumyumyumiyum nasılsın canım bol bol su iç kavrulmamış badem fındık yumurta tuket canım
Derin derin nefes al ve bol bol su iç (şu icmek rahim kasılmalarini azaltıp tutunmayı kolaylaştırıyor) evde yürüyüş yap ve kelle paça çorbası iç canım
Şükür elhamdülillah canım daha iyiyim
Yardım almaya karar vermek yaptığım en iyi şey oldu..
Bu süreçte bütün testler bitmiş olur şimdi bayramdan sonra kromozom testleri yapılacak kuzumun sonucu çıkmış onu almış olacağız
Sonra nasıl bir yol izlememiz gerektiğine karar verecekler işte..
Şükür bugünümüze..
Kaçıncı gün embriyosu transferi oldu canım kaçıncı gundesinSu içiyorum abla bugün de dışarı çıktım yavaş yavaş yürüyüş yaptım eksikler vardı almak için..kabak çekirdeği yiyorum az az bakalım dikkat etmeye çalışıyorum ama dünden beri kasık batması var ara ara bide karnım ağrıyor ama çok az, korktum yürüdüm diye mi oldu diye ama ilaçlardan sanırım..
Canım benim rabbim gücünü arttırsinŞükür elhamdülillah canım daha iyiyim
Yardım almaya karar vermek yaptığım en iyi şey oldu..
Bu süreçte bütün testler bitmiş olur şimdi bayramdan sonra kromozom testleri yapılacak kuzumun sonucu çıkmış onu almış olacağız
Sonra nasıl bir yol izlememiz gerektiğine karar verecekler işte..
Şükür bugünümüze..
Kaçıncı gün embriyosu transferi oldu canım kaçıncı gundesin
Rabbim emeklerinin karşılığını göstersin İnşallah
Saglikla ve hayırlısı ile
Çok şükür canım.. daha iyiyizCanım benim rabbim gücünü arttırsin
Tatil iyi gelmiştir sanada esinede
Sonu güzel olacak Allah'ın izniyle
Seni öpüyorum
Bende bende heyecanla bekliyorum güzel haberini5.gün embriyosuydu fulya abla bugün 7.gündeyim heyecanla bekliyorum Çarşamba gününü Allahım hayırlı sonuç nasip etsin..
Şimdi nasılsın Ablacım bana da yaz sonucu olur muÇok şükür canım.. daha iyiyiz
Kurban bayramı biraz etkiledi beni.. son iki kurban bayramını alev alev yanarak geçirdim diye..
Ama şükür.. bugüne şükür..
Pazartesi yavrunun sonucunu alacağız işte bakalım eğer regl olmazsam da akşamına doktorumuzdan randevu alıp gideriz nasıl bir yol izlememiz gerektiğini konuşur belirleriz..
Sen nasılsın kuzum nasıl?
Doğum yaklaşmış Ablacım allah kolaylıklar versin güzel haberlerini bekliyoruzÇok şükür canım darısı testte pozitifi görmeye olsun inşallah ne zaman yapacan test 15 gün sonra mı
Evet balım az kaldı pazartesi kontrolüm var doğum planı yapacaz dedi doktorum sezaryen olacak büyük ihtimalle hem bende istiyorum hem bebek ters ve eşi altta bu saatten sonra düzeleceğini zannetmiyorum dedi darısı sizlere inşallah hayırlı haberlerinizi peş peşe almak nasip olsun dualarımdasınız her daimDoğum yaklaşmış Ablacım allah kolaylıklar versin güzel haberlerini bekliyoruz
Canını yerim benim merhametli ilgili kuzum.. Allah iyiliğini versin her iki cihanda..Şimdi nasılsın Ablacım bana da yaz sonucu olur mu
Allah razı olsun Ablacım yerim güzel kalbini aslında bende gitmek istiyordum ama bu ay olmadı kurbanda açıldık biraz bir iki ay içinde düşünüyorum bakalım nasıl nasip olur. Bende bekliyorum sonucu terapiler yolunda gidiyor muCanını yerim benim merhametli ilgili kuzum.. Allah iyiliğini versin her iki cihanda..
Ben daha iyiyim kuzum sonucun gerginliği var biraz ama.. açarım bir puzzle.. uğraşırken toplarım zihnimi inşallah..
Sen nasılsın boncuğum?
Bu ay regl sonrası bir kontrole gitsen mi acaba?
Aminnn Ablacım olsun ha normal ha sesteysem sağlıcakla atlatırsınız inşallah ikinizde sanırım çok bekletmez artık rabbim güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin güzel haberlerini bekliyorumEvet balım az kaldı pazartesi kontrolüm var doğum planı yapacaz dedi doktorum sezaryen olacak büyük ihtimalle hem bende istiyorum hem bebek ters ve eşi altta bu saatten sonra düzeleceğini zannetmiyorum dedi darısı sizlere inşallah hayırlı haberlerinizi peş peşe almak nasip olsun dualarımdasınız her daim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?